- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.281
Bitki çayları metabolizmanı çalıştırır Canım bunu unutma ve ne zaman kadar bitki çayı sen şu Karatay bir bsk kitaplarını okuYapıcam onuda yani tek ogune mi indireyim napayim diye dusuncelere daldim bi turlu adam akilli kilo veremedim
En son 80 ni gordum ama simdi oldu 88 zaten onceki hafta zaten kabizlik sorunundan falan 86 oldum sonrada bir kac gun ablamlardaydim o sekilde aldim
Vakti zamaninda bitki caylarini falanda baya denedim ama hepsinde ya sonuc almiyorum yada kisa sureli sonuclar oluyor
Evet dogruyu söylüyorsunSana nacizane tavsiyem canım öğünlü yemen..vücudunu şoka uğratma spor da yaptın mı bu iş tamamdır..okur öyle arada fazla çıkmalar sen pes etme yeterki...
Kiz sen cikmadin mi disari dahaBitki çayları metabolizmanı çalıştırır Canım bunu unutma ve ne zaman kadar bitki çayı sen şu Karatay bir bsk kitaplarını oku
Oyle yapicam sanirim artikCanım kiloyu verirsin ama tekrar alardın ve fazlası ile anladın mı öğünlerin arası en fazla 5 saat olsun
Amin canim hepimize insallah.güzel dileklerin icin tesekkürler
Amin canim.hepimize nasip etsin insallah.düsündügün icin tesekkürler.ayyy yaslaniyorum kizlar 33 bitti 34 e dogru yol aldim.icinizde en yasliniz benimmarlin18 canim dogum gunun mu Allah sevdiklerinle mutlu huzurlu bir omur nasip etsin insallah
Amin canim hepimize insallah.güzel dileklerin icin tesekkürler
Sanki ben 17 yaşındayım CanımAmin canim.hepimize nasip etsin insallah.düsündügün icin tesekkürler.ayyy yaslaniyorum kizlar 33 bitti 34 e dogru yol aldim.icinizde en yasliniz benim
Yok Canım sana öyle gelmiştirBugun cok yeedmmm arti olarak gelck bana
Bende bugun sabah 4-5dilim peynir 4zeytin
Ögle 1 portakal bi kac parca peynir
Aksam 1 kase nohut 2 parca et
Yarindan itibaren karatay
Menün güzel baby afiyet olsunSabah;yymurta ve peynr cay
Aksam; et donerrrr bi salatlk tursusu ayran
Valla cok yidim yaaa patlicamMenün güzel baby afiyet olsun
Baak yanildinnn :) ne guzel demislerSudbanazenin canım iyi ki seni dinlemişim geldim arkadaşlar ile birlikte 15 bayanız sanırım bu son toplanmamız birkaç arkadaşım artık Mısır ve Dubai'ye gidiyorlar burada turizm kötü olduğu için bana eskiden Ceylan gibi sekiyorsun derlerdi otelde şimdide aynı eskisi gibi olmaya başlamışsın dediler çok mutluyum şimdi mezdeke oynayacakmışız gün yapan bayanlar gibi
Geçen bende öyleydim doğum günümde şimdi kızlarla birlikteyiz fazla yiyemedim @SekerPancari71 her yerde onu gördüm şu resimdeki gibiValla cok yidim yaaa patlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?