- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.481
Evet Can'ım kendisi Morbid obez ben obezim o benim üst seviyem Morbid birde bitkisel ilaçlara başlamış hiçbirşey demedim çünkü kızdım şuan bile başım ağrıyorAayy ama resmen terbiyesizlik yapmış yaa öyle denir mi bence seni kiskandio kadar kilo verdin gayet de güzel spor ve diyet yapiyosun kıskanç işte
Yani ona da üzüldüm ama keşke seninle öyle konuşmasaydi inşallah oda kilo verip saglıkli bi şekilde devam eder hayatinaEvet Can'ım kendisi Morbid obez ben obezim o benim üst seviyem Morbid birde bitkisel ilaçlara başlamış hiçbirşey demedim çünkü kızdım şuan bile başım ağrıyor110 kg olmuş ikimiz aynı kiloyduk 96 kg ben 80 o 110 kg
Benim içim nasılsa dışımda öyledir kızgınsam üzgünsem hemen suratım el verir zaten salona girince anladı demem bende burdan ayrılmak istemiyorum evet çok güzeldi ya bacak kaslarımı çalıştırdım süperdi birde kimse yoktu oh meydan bana kaldıHoşuna gitti mi yeni programayy haftada iki iyi bence tartilmak için hissss söyleme sen ona tartildigini
Evet çok üzüldüm kullandığı zayıflama ilaçlarıda yanlış pes dedimYani ona da üzüldüm ama keşke seninle öyle konuşmasaydi inşallah oda kilo verip saglıkli bi şekilde devam eder hayatina
Canım yediklerin erimiş yok olmuş afiyet olsun sporda maşallahKahvaltim ; 1 yumurta , peynir , kapya biber , zeytin , iki dilim sucuk , bir avuc badem. iki dilim salatalik
Ara bir bardak Tarcinli süt
Aksam , bir tabak tarhana corba , salata , yogurt , karniyarik (patlicanlari cok az zeytinyaginda kisik ateste pisirdim kizartmadim)bir dilim ekmek
Ara sekersiz türk kahvesi , iki kare cikolata
Spor 2.5 saat yürüdüm
Tamam Canım merak etme yazarımKızlarrr menümü yazmayinca uyarın beni bak kilo alıyorum sonrasuçu size atarim bak
Yok Can'ım aslında yediklerin az merak etme keşke spor yapsaydınMenümm
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği, süzme peynir tulum peyniri ezine peyniri hepsinden az az, yarim dilim kaşar, yarım dilim salam.6 zeytin, birer lokma bal ve tahin pekmez şekersiz çay
Ara: 2 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter
Ara:1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 1 fındık,1badem,1ceviz
Ikindi vakti:8 tane kestane
Aksam: 3 kepçe mercimek çorbası , koca bi kase yağsız karışık salata
Çok gibi görünse de bütün gün açtim ayooll
Toplamda: 1133 kalori
Kızlar kalori sayıyorum artık sinirim 1200 kalori, hala birazcik kalorim varbelki sıcak süt içerim 8 gibi belki de elma yerim spor yapıcam dedim ama hayaal oldu bugün yapmadim su bool içtim devam ediyorum
Eki Görüntüle 1767695
Yakında bebişde aranıza katılır Canım iyi yapmışsın sana uyum sağlasınbizde esimle aksamlari mekik cekicez artikk inşALLAH
Zaten çikolata çok zararlı ben çocuklara bile vermem iyi yapmışsın afiyet olsun için rahat etsin bu kadarcık ile birşey olmazonce bi sinir oldum kendime ama cok iyi geldi gercektn simdi hic pisman degilim koca bi cikolataydi 2 kare yedim sadece ama kotu bisey yaptim kalanini cope attim cok uzulerek utanarak vicdan azabi cekerek..cunku kalsa yeme ihtimalim vardi esimde diyete basladi aksam yemek yapmicam artik gec yiyip gelick yapma yemek aksam yemicm artik dedi..o yuzdn oda girurse yeme ihtimaline karsi attim ALLAH affetsinona hasret kalip yiyemeyen cocuklarimiz var ama yakinmda samimi kimsemde yokki al ye diyim..sagligim icin attim yoksa dilapta olan seyler cekio beni..
Cokkk ayip öyle söylenirmi .bence seni kiskandigi icin öyle söylemistir.hic takilma sen yoluna devam et canim.
Geldim canim bebisi biraz uyutayim dedim yokk.emerek uyuyo ben yanindan kalkinca uyaniyo hemen isim zor benim yaa
O spora yediklerin az bile canimm proteini çoğaltsan mi acaba spor yaptığındaBenimde menüm kahvaltıda 2 kase mercimek çorbası ve 2 dilim peynir akşam ise arkadaşda yedim 1 tabak fırında mantar ve salata 4 saat spor yaptım
Ayy spora bi türlü başlayamiyorum eşim 24 saat evde inşallah bu ay ise bi başlarsa benim hayatimda daha düzenli olacak yoksa ben haftanin 5 günü bir saat spor yapardim esim işten çıkınca işler değiştiYok Can'ım aslında yediklerin az merak etme keşke spor yapsaydın
Oh sporunu yapmışsın bebişdeCokkk ayip öyle söylenirmi .bence seni kiskandigi icin öyle söylemistir.hic takilma sen yoluna devam et canim.
Burda hava cok kötü yagmur firtina.bir ara yagmur durdu bebisi alip hemen ciktim .o uyudu ben yürüdüm 2.5 saat.tam eve geldim yagmur firtina tekrar basladi allahtan yakalanmadim.evde yemek temizlik derken aksam oluyo hemen baska biseyyapmaya zamanim kalmiyo inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?