Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aayy ama resmen terbiyesizlik yapmış yaa öyle denir mi bence seni kiskandi o kadar kilo verdin gayet de güzel spor ve diyet yapiyosun kıskanç işte
Evet Can'ım kendisi Morbid obez ben obezim o benim üst seviyem Morbid birde bitkisel ilaçlara başlamış hiçbirşey demedim çünkü kızdım şuan bile başım ağrıyor110 kg olmuş ikimiz aynı kiloyduk 96 kg ben 80 o 110 kg

Yani ona da üzüldüm ama keşke seninle öyle konuşmasaydi inşallah oda kilo verip saglıkli bi şekilde devam eder hayatina

Hoşuna gitti mi yeni program ayy haftada iki iyi bence tartilmak için hissss söyleme sen ona tartildigini
Benim içim nasılsa dışımda öyledir kızgınsam üzgünsem hemen suratım el verir zaten salona girince anladı demem bende burdan ayrılmak istemiyorum evet çok güzeldi ya bacak kaslarımı çalıştırdım süperdi birde kimse yoktu oh meydan bana kaldı

Benimde menüm kahvaltıda 2 kase mercimek çorbası ve 2 dilim peynir akşam ise arkadaşda yedim 1 tabak fırında mantar ve salata 4 saat spor yaptım

Canım yediklerin erimiş yok olmuş afiyet olsun sporda maşallah

Yok Can'ım aslında yediklerin az merak etme keşke spor yapsaydın

Zaten çikolata çok zararlı ben çocuklara bile vermem iyi yapmışsın afiyet olsun için rahat etsin bu kadarcık ile birşey olmaz

Cokkk ayip öyle söylenirmi .bence seni kiskandigi icin öyle söylemistir.hic takilma sen yoluna devam et canim.
Burda hava cok kötü yagmur firtina.bir ara yagmur durdu bebisi alip hemen ciktim .o uyudu ben yürüdüm 2.5 saat.tam eve geldim yagmur firtina tekrar basladi allahtan yakalanmadim.evde yemek temizlik derken aksam oluyo hemen baska biseyyapmaya zamanim kalmiyo inan

Benimde menüm kahvaltıda 2 kase mercimek çorbası ve 2 dilim peynir akşam ise arkadaşda yedim 1 tabak fırında mantar ve salata 4 saat spor yaptım
O spora yediklerin az bile canimm proteini çoğaltsan mi acaba spor yaptığında
Yok Can'ım aslında yediklerin az merak etme keşke spor yapsaydın
Ayy spora bi türlü başlayamiyorum eşim 24 saat evde inşallah bu ay ise bi başlarsa benim hayatimda daha düzenli olacak yoksa ben haftanin 5 günü bir saat spor yapardim esim işten çıkınca işler değişti

Oh sporunu yapmışsın bebişde uyumuş ne güzel rabbim seni kollamış bak eve girince yağmur başlamış doğrudur evde çocuk olunca evet ikimiz aynı kiloyduk aynı doktora çıktık bana obez onada obez teşhisi kondu şimdi benim üst seviyem Morbid olmuş evlerimiz çok yakın 10 dk yol ben ona çok yalvardım yürüyüşe gidelim spor yapalım hergün bana bahane buldu bak dedim benden büyüksün 37 yaşında ilerde evlenirsin veremezsin hayır dedi şuan nişanlı mayısda düğünü var düğün istemiyor herkes benimle dalga gecicek diye aileside istiyor işi zor birde bitkisel zayıflama ilaçlarına dadanmış hiçbirşey demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…