- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.501
Nasılsın yorgunluğun geçti mi afiyet olsunGeldimm
Kahvaltı:
Peynirli omlet
Öğle
Tavuk ve salata
Akşam
1 lahmacun
Ayran
Salata
Aklımdan da geçmiyor değil uzun zamandır çorba içmemiştim yarın zaten hep proteinli beslenicem sporda çıkınca Canım yumurta ve kasap önünden geçerken kedi gibi yalanarak geçtimO spora yediklerin az bile canimm proteini çoğaltsan mi acaba spor yaptığında
Ayy spora bi türlü başlayamiyorum eşim 24 saat evde inşallah bu ay ise bi başlarsa benim hayatimda daha düzenli olacak yoksa ben haftanin 5 günü bir saat spor yapardim esim işten çıkınca işler değişti
Afiyet olsun canım çok iyi menün hulahop yokmu bugünGeldimm
Kahvaltı:
Peynirli omlet
Öğle
Tavuk ve salata
Akşam
1 lahmacun
Ayran
Salata
Ay evet çok zor allahım kolaylık versinGeldim canim bebisi biraz uyutayim dedim yokk.emerek uyuyo ben yanindan kalkinca uyaniyo hemen isim zor benim yaa
Allah yardimcisi olsun ne diyelim.ayy o ilaclara hic bulasmamak lazim kim bilir icinde neler var.ne güzel evleriniz yakinmis beraber yürüseniz ne iyi olur.ben cok seviyorum temiz havada yürümeyi.benimde yanimda bir arkadas olsa keske.bazen yanliz zor geliyo dogrusuOh sporunu yapmışsın bebişdeuyumuş ne güzel rabbim seni kollamış bak eve girince yağmur başlamış doğrudur evde çocuk olunca evet ikimiz aynı kiloyduk aynı doktora çıktık bana obez onada obez teşhisi kondu şimdi benim üst seviyem Morbid olmuş evlerimiz çok yakın 10 dk yol ben ona çok yalvardım yürüyüşe gidelim spor yapalım hergün bana bahane buldu bak dedim benden büyüksün 37 yaşında ilerde evlenirsin veremezsin hayır dedi şuan nişanlı mayısda düğünü var düğün istemiyor herkes benimle dalga gecicek diye aileside istiyor işi zor birde bitkisel zayıflama ilaçlarına dadanmış hiçbirşey demedim
Ben çok yalvardım artık pes ettim ikimizinde göbeği aşağıdaydı afedersin genital bölgemi ben 3 senedir göremiyordum oda öyleydi benimle birlikte biraz toplandı sonra bıraktı ben bırakmadım şuan çok az kaldı 54 bedene zor oluyordum düşün şimdi 42 beden artık bol gelmeye başladı benimle çok insan başladı hep bıraktılar bende yanlız gidiyorum ki burada belediye özel koşu ve yürüyüş yolu yaptı 8 km lik keşke burda olsaydın yada ben orada ne güzel yürürdükAllah yardimcisi olsun ne diyelim.ayy o ilaclara hic bulasmamak lazim kim bilir icinde neler var.ne güzel evleriniz yakinmis beraber yürüseniz ne iyi olur.ben cok seviyorum temiz havada yürümeyi.benimde yanimda bir arkadas olsa keske.bazen yanliz zor geliyo dogrusu
Ay çok üzüldüm ya klima ısıtıcı falan yok mu seninde şansına hemen bir bardak süt varsa iç ve yat uyu dinlenirsinhala yorgunum canım. Dün gece yoldan geldim zaten geç yattım sabah dinlenemeden işe gittim.
Bide saka gibi kombi bozuldu. Yarın yaptırılcak artık ev buzhane. değil hulahoop battaniye yorganların altından cıkasım yok
Evet canim ya keske.beraber saatlerce yürür hem sohbet ederdik.zamanin nasil gectigini anlamiyor insan yaninda kafa dengi birisi oluncaBen çok yalvardım artık pes ettim ikimizinde göbeği aşağıdaydı afedersin genital bölgemi ben 3 senedir göremiyordum oda öyleydi benimle birlikte biraz toplandı sonra bıraktı ben bırakmadım şuan çok az kaldı 54 bedene zor oluyordum düşün şimdi 42 beden artık bol gelmeye başladı benimle çok insan başladı hep bıraktılar bende yanlız gidiyorum ki burada belediye özel koşu ve yürüyüş yolu yaptı 8 km lik keşke burda olsaydın yada ben orada ne güzel yürürdük
Ay çok üzüldüm ya klima ısıtıcı falan yok mu seninde şansına hemen bir bardak süt varsa iç ve yat uyu dinlenirsin
Evet aynen Canım birgün avm gidicez ağlıyor yalvarıyor minibüse binelim diye parayı ben veririm diyor bende dedim ki para ile alakası yok yürümemiz lazım diye dinlemedi beni minibüsle gittik ben çok severim elimden geldiğince yürürüm sende benim gibi yürümeyi çok seviyorsunEvet canim ya keske.beraber saatlerce yürür hem sohbet ederdik.zamanin nasil gectigini anlamiyor insan yaninda kafa dengi birisi olunca
Mekik , ters mekik ve Twister Can'ımMiyav_su canim karnin nasil toplandi.neler yaptin benimde dogumdan sonra kaldi baya toparlayamiyorum
Evet ayağını sıcak tut çorap giy Can'ım çek battaniyeyi yorganı üstüneidareten bi ısıtıcı var ama odayı ısıtıyo dıyemem. Ankdayım ben baya sogudu ev kombı yanmayınca. neyse bı gececık ıdare etcez artık yapcak bısey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?