Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canim afiyet olsun canin tatli istediğinde en güzeli 2 kare bitter bence bende kahvemle 2 kare yedim biraz önce
once bi sinir oldum kendime ama cok iyi geldi gercektn simdi hic pisman degilim koca bi cikolataydi 2 kare yedim sadece ama kotu bisey yaptim kalanini cope attim cok uzulerek utanarak vicdan azabi cekerek..cunku kalsa yeme ihtimalim vardi esimde diyete basladi aksam yemek yapmicam artik gec yiyip gelick yapma yemek aksam yemicm artik dedi..o yuzdn oda girurse yeme ihtimaline karsi attim ALLAH affetsin ona hasret kalip yiyemeyen cocuklarimiz var ama yakinmda samimi kimsemde yokki al ye diyim..sagligim icin attim yoksa dilapta olan seyler cekio beni..

ilk hedefim olan 65e 2.5 kilom kaldi asil hedefimede 7.5 kilooooooooooo yaşasin yaaaaaaa basimda agrimayaydi bugun iyiydi

Sabah;yumurta,peynir,pastirmaa cayyy
Yulaf kepek

Aksam; tavuk yogurtttt, yulaff kepek
Ikitane cig kofte dunden kalms attm agzima
Bugunlk bu kadar yicem

Kızlarrr menümü yazmayinca uyarın beni bak kilo alıyorum sonra suçu size atarim bak

Kizlar yeni yürüyüsten geldim.2.5 saat yürüdüm ama yoruldum.cumaya kadar eksiye düsmem lazim

Menümm
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği, süzme peynir tulum peyniri ezine peyniri hepsinden az az, yarim dilim kaşar, yarım dilim salam.6 zeytin, birer lokma bal ve tahin pekmez şekersiz çay
Ara: 2 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter
Ara:1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 1 fındık,1badem,1ceviz
Ikindi vakti:8 tane kestane
Aksam: 3 kepçe mercimek çorbası , koca bi kase yağsız karışık salata
Çok gibi görünse de bütün gün açtim ayooll
Toplamda: 1133 kalori
Kızlar kalori sayıyorum artık sinirim 1200 kalori, hala birazcik kalorim varbelki sıcak süt içerim 8 gibi belki de elma yerim spor yapıcam dedim ama hayaal oldu bugün yapmadim su bool içtim devam ediyorum

Hey masallaaaahh yarasinnnm sekerime

canim kaptanim senin vericegin kiloya gore gayet guzel bence menun az bile..aksam menunde et bile olabilirdi..afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…