- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.541
Günaydın Canım banada uyku tutmadı niye böyle oldum dünden de uykusuzumGunaydinnnn kizlarrrrrrrr....nekadarda erkenciyimmm degil miiiii
Canım günaydın hayırlı yolculuk ay Güneş'in doğuşunu ne güzel
Sanada gunaydin miyavim
Ne guzel .gunesi gorunce bende enerjik oluyorum. Ama malesef burasi yagmurlu hava kapali için karariyo boyle havadaBugün nedense içimde enerji patlaması var kızlar şimdi yürüyüşe gidiyorum oradan salona gidicem akşama kadar gelmek istemiyorum birde bugün burda hava çok güzel güneşli bir gün
Ayyy kizlar sondakine bayildim.kessske benim olsa.Eki Görüntüle 1768243 @moon8187 imkanın varsa ağırlık çalış ve korkma erkek gibi vücudum olucak diye yanılırsın çünkü biz bayanların erkeklere oranla kas gücümüz zayıf ve onlar gibi olan bayanlar dışarıda erkeklik hormonu alıyorlar ben bile ağırlık ile sıkılaştım boşuna paranı yazık etme
Olur canım neden olmasın bak sana kilosuna ama fit işte spor ve ağırlık çalışmasının sonucuAyyy kizlar sondakine bayildim.kessske benim olsa.
Ben yağmurlu havayı daha çok seviyorum Canım eşim bana su kurbağası der yağmur yağınca hop dışarıya atarım kendimi günlük 3 litre su tüketirim susuz yaşayamamNe guzel .gunesi gorunce bende enerjik oluyorum. Ama malesef burasi yagmurlu hava kapali için karariyo boyle havada
Üzüldüm Canım ilaçlarını al sıcak sıvı tüket reglin inşallah düzelir doğum kontrol haplarını hiç bilmiyorum umarım kilo yapmazGünaydınn
Dün gece elektrikli ısıtıcı ve elektrikli battaniyeye rağmen üşütmeyi becermişim. Bitki çayları ve ilaç takviyesi alacağım.
Onun dışında reglin düzensizliği için yasmin e başladım. İnş kilomda artışa sebep olmaz. Zaten diyeti istediğim gibi rayına oturtamadım. Bakalım Hayırlısı.
Ben yağmurlu havayı daha çok seviyorum Canım eşim bana su kurbağası der yağmur yağınca hop dışarıya atarım kendimi günlük 3 litre su tüketirim susuz
Bende severim yagmuru ama hava bulutlu heryer karanlik olunca icimi sıkıntı basiyo
Günaydın canım..biraz önce uyandım şimdi güzel bir kahvaltı sonra spor..herkese inat devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?