- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.741
Süpersin çok iyi devam et fıt kaptanım benimIki tane dambilla yapıyorum deadlifti 5 er kiloluk iki elime alıyorum dikkatlice eğilip kalkıyorum birde bileklere takilan birer kiloluk 2 tane ağırlığım var onunla da sumo squat yapıyorum biraz ilerledikten somra 5 kilolukla yapmayi düşünüyorum :))
Evet canımAnladım hayırlısı o zaman yapacak pek bişey yok. Canım seni de yordum kusura bakma.
Cnm spor salona gidiomda aralikli oldu.. duzenli yeni yeni hareketler yapiorm.. birazda ben vermeyi beklemistm oyuzden gobegm falan baya gitti cnku smdi skilassnYaptıkların çok iyi birde Twister yap bu göğüslerimizin arkası böyle bıngıl bıngıl oluyor ya onlarıda etki ediyor ne zamandır spor yapıyorsun evde 3 ay olduysa Sukuat yap evde yapıyorsun ya sumo Sukuat yap CanımSekerPancarii yapıyor ya ondan eline ağırlık al 2-3 kg kadar
Mekiğe devam et Rus mekiği var onu yaphttp://youtu.be/J3hNiG2ktGECnm spor salona gidiomda aralikli oldu.. duzenli yeni yeni hareketler yapiorm.. birazda ben vermeyi beklemistm oyuzden gobegm falan baya gitti cnku smdi skilassn
Görüşürüz miyaviiimmSüpersin çok iyi devam et fıt kaptanım benimbende salona gidiyorum akşama görüşürüz
Günaydın hoşgeldin canım aramıza
Ayy görmedim sanırım tatliş hosgeldin tekrar kilo durumu ne alemde bakalim
Iyiyim canim annemlerde keyif yapıyorumsen nasılsın
Iyi canim sen nasilsinnn :)Kızlar Merhaba :)tatildi memleketti misafirdi baya bir yoğundum Nasılsıniz bakalım
İyiyim bende canım saolasin :)I
Iyi canim sen nasilsinnn :)
Crunch hareketi yap şu hareket
İyiyiz Canım sen nasılsın ?Kızlar Merhaba :)tatildi memleketti misafirdi baya bir yoğundum Nasılsıniz bakalım
süpersin Canım afiyet olsunSabah; omlet,fume peynir cay...
Aksam;
ikitane (avuc ici buyuklugunde minik) peynirli yulaf karisimli gozlemem, tavuk izgaraaaaaaaaa ve ayraaan :) annecigimdeyim oyuzden kendime uyarlamaya calistim :)
Simdilik bukadar acikirsam hafif yerim onuda yazarm yersem :)
Su zaten standart :) gunluk hareketleride yaptmmm bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?