- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.781
Evet canım ya ugrayamadim .alış verişi gittik eşimle ordan gelince bebesi yıkadım şimdide uyutmam. İnsallah uyurda bende mekik cekerimmarlin18 canım çok yoğunsun galiba iyi geceler
Canım sen artık kendini aşmış sin.sporda seninle yarışmamız imkansizKimsecikler yok canım benimde misafirim gelmedi çok yorgunum yarın yorucu bir gün beni bekliyor 3 saat yürüyüş 2 ,5 saat spor salonu sporum bitince hoca bırakmıyor çok az göbeğim kaldı onun çalışmasını yapıyorum göbeğime ağırlık koyup sehbada mekik çekiyorum boynumdan dolayı 100 defa en son bütün hareketler bitiyor tekrar 100 defa 1000 defada Twister yapıyorum bitince tekrar 1000 defaşu hareket üzerime 10 kg ağırlık koyuyorum
Allah'a şükür önemli birşey yokmuş canım.sağlık olsun. Bizde meraklanmistik sen gelmeyince.hoş geldin tekrarArkadaşlar ben geldim sizi özledim.telim düştü kırıldı servisten bugün geldi daha.bugünde misafirim vardı yazamadım.kaç gündür hep aklımdaydınız.yediklerime sporuma hep dikkatte ettim hep.yarından itibaren menü paşlaşmaya devam ederim.beni merak eden herkese çoook tşk.ederim.
Eee sizler nasılsınız.
Allah yardım etsin canım. Yaşananlar yıpratmış seni.kolay değil tabi arka arkaya ölüm. Allah kolaylık versin sabır versin canimselam kızlar nasılsınız
selincim izne ayrılmak istiyorum. karmakarışık bir dönemdeyim. misafirlerim var. 3 haftadır. yorgunluk uykusuzluk sinirlerim yıprandı. hiç birşeye dikkat edemiyorum. önümüzdeki haftayı da atlatsam tamamdır.
Tşk.ederim canım.aranızda olmak çok güzel gerçektenAllah'a şükür önemli birşey yokmuş canım.sağlık olsun. Bizde meraklanmistik sen gelmeyince.hoş geldin tekrar
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, domates salatalık..
Saat 15 de: iki kaşık turşu kavurması, yoğurtlu patlıcan biber kurusu..
Akşam çay yanında fındık yedim..
Maşallah canım kolay gelsinBugün annemde misafir vardı oradaydım hazırlık falan yaptım..akşama da görümcem geldi eşiyle bu gece kalacak ancak yazabildim..yarın akşama gidecekler yani baya yoğunum yine :)
Canım akşam ki menün tam benlikmiş size mi gelseydim afiyet olsun yürüyüşünde süper her zaman ki gibiKahvaltim 1 yumurta , 1avuç fındık, peynir , biber , zeytin, turp , 1 dilim ekmek ,
Ara , 1 bardak tarcinli sut , 3 ceviz ,
Aksam bir tabak nohut , yarım tabak bulgur pilavı , yoğurt , üç küçük acı biber turşusu
Ara iki kuru kayısı, 5 üzüm beş fındık
Spor 2.saat 45 dakika yürüdüm
Geldin mi canım merak ettik seni iyi olamana sevindimTşk.ederim canım.aranızda olmak çok güzel gerçekten
Arkadaşlar ben geldim sizi özledim.telim düştü kırıldı servisten bugün geldi daha.bugünde misafirim vardı yazamadım.kaç gündür hep aklımdaydınız.yediklerime sporuma hep dikkatte ettim hep.yarından itibaren menü paşlaşmaya devam ederim.beni merak eden herkese çoook tşk.ederim.
Eee sizler nasılsınız.
Canım haklısın kendine dikkat etselam kızlar nasılsınız
selincim izne ayrılmak istiyorum. karmakarışık bir dönemdeyim. misafirlerim var. 3 haftadır. yorgunluk uykusuzluk sinirlerim yıprandı. hiç birşeye dikkat edemiyorum. önümüzdeki haftayı da atlatsam tamamdır.
Ayyy kizlar bu cumadan çok korkuyorum.sabah hâlâ artidaydim.bir günde eksi olurmu ki acep
İyi yapmışsın canım inşallahEvet canım ya ugrayamadim .alış verişi gittik eşimle ordan gelince bebesi yıkadım şimdide uyutmam. İnsallah uyurda bende mekik cekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?