- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.801
Yok canım seninde bebiş olmasa yaparsın yada benim bebeğim olsa yapamam bu kadar hem ben çok kiloluyum direnci kırmak için bu kadar fazla yapıyorumCanım sen artık kendini aşmış sin.sporda seninle yarışmamız imkansiz
Canım akşam ki menün tam benlikmiş size mi gelseydim afiyet olsun yürüyüşünde süper her zaman ki gibi
Keşke gelsen canım. Ne güzel olurdu
Hafta arası hep artidaydim bu sefer .o yüzden korkuyorum canım yasa. Seninkiler bence kas ağırlığı Canım takılma bence.62 kiloyum 38 beden zor oluyor. Tartıya bakma senNeden korkuyorsun ki artıda çıkan hep benim canım şimdiden stres yapıyorsun merak etme artı işini kimselere bırakmam benim o
Evet artık tartıya pek takılmıyorum yaHafta arası hep artidaydim bu sefer .o yüzden korkuyorum canım yasa. Seninkiler bence kas ağırlığı Canım takılma bence.62 kiloyum 38 beden zor oluyor. Tartıya bakma sen
Normal acı hissetmeseydin yanlış yapıyorsun demektir canım dün verdiğim video yaptın mı Rus tekniğiniMiyav_su canım ya akşam 30 ar tane mekik çektim kızı uyutunca.ama squat yüzünden galiba bacaklarım çok kötü acıyor. Normalmi bu yoksa yanlış mı yaptım
İnşallah canımKizlar herkese günaydın lar..mutlu bir gün olsun inşallah
Gönderdiğin resim açılmıyor canım
Yok yapamadım zorlanıyorum daha tam kalkamıyorum. Yarım mekik sayılır benimkisiNormal acı hissetmeseydin yanlış yapıyorsun demektir canım dün verdiğim video yaptın mı Rus tekniğini
Evet farkettim bendeGönderdiğin resim açılmıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?