- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.821
Ay ne güzel orada olmak vardı çok güzel bugün burda fırtına var yürüş iptal oldu benim orada olmak isterdimEki Görüntüle 1770321Miyav_su yürüdüğüm yol .bir tarafım orman bir tarafım göl. Göldeki kugularla arkadaş olduk sayılır. Hergün görüşüyoruz. Bu arada kızlar benim resimler neden ters oluyor.
Günaydın canım Nasıl oldunGünaydın
size ugramadan yapamadım :/
Yarinaa hazirmiyizzzzz
'Hayirrrrrrrrr
Gunaydin canm nasil oldnGünaydın
size ugramadan yapamadım :/
Yarım etkili oldu bende canım birde ben Twister yaptımMiyav_su sen tam mekik mi yapiyodün yoksa yarım mekik mi.ben tam kalkamıyorum zamanla olurmu ki kalkamilirmiyim tam.hangisi daha etkili sence
benm tarti bozukAynen Sana katılıyorum zaten benim tartıda pili bitti alıcak paramda yok
B
benm tarti bozuk
Hahahaha ben sana yenisini alirim bacimBenimkine pil alabileceksen Sana gönderem kargo ile
Keşke olsan beraber saatlerce yürürdük. Bugün burda hava güzel güneş var.birazdan çıkarım inşallah yürüyüş eAy ne güzel orada olmak vardı çok güzel bugün burda fırtına var yürüş iptal oldu benim orada olmak isterdimbol bol temiz hava alıyorsun oh ne güzel
Benimkide mi bozulmuş ne.buraya kargoda gelemezBenimkine pil alabileceksen Sana gönderem kargo ile
Aha tartilar bozukk cumayi atlasak cumartesiye mi gecseeekBenimkide mi bozulmuş ne.buraya kargoda gelemez
Çok iyi fikir benceAha tartilar bozukk cumayi atlasak cumartesiye mi gecseeek
Aaaaaa tuuuh sezeryana ragmen sarkmada yokk dogum gobegide yokk..
az bir cikinti kaldiii :) cildimde dogumdan oncesi gibi puruzsuzz...
ben sansliyim galiba :)
Eki Görüntüle 1770337
Bencede ayrılma Canım devam et alerji ilaçları tuz kullanırsan o Zaman şişiyorBu arada Yarın sabit cıkarsam takımdan ayrılmayayım diyorum. Dün yüzüklerimi bile takamayınca çok moralim bozuldu ama takımdan çıkmak çözüm değil. İzne ayrılabilsem iyi olacaktı ama ayrılamıyorum. Sabitsem size zararım dokunmaz.Artıysam liste dışı burda olurum artık.
@SekerPancari71 olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?