Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim bak erkek arkadaşına da zayiflicam falan demişsin bence vakit kaybetmeden başla daha da kilo almaktansa az az ver çok daha iyi hadi başla sende bzimle

Genelde bayanlar gebelikte kilo alıyorlar sen emzirirken almışsın maşallah şuan çok iyisin
Bende emzirirken kilo aldım. Hamile kaldıgıda 69 kiloydum.doğuma gittiğimde 74 kiloydum. Hamilelikte 5 kilo aldım. Hastaneden eve geldiğimde 62 kiloydum.sonraaaaa tabi pasta börek ıvır zıvır derken (süt olsun ye ye dediler beni gaza getirdiler)74 kilo oldum

İşte pasta börek süt yapmıyormuş zaten millet bilmeden konuşuyor sen yürüyüş ve evde mekik yaparsan hiçbirşeyin kalmaz

Oy maşallah bebişe.
Burdaki destek paha biçilmez

Teşekkür ederim soğuk algınlığıyla boğusuyorum. bu sene hastalıkyan kurtulamadım bi
Onun dışında iyiyim çok şükür.
spor olarak napıyosunuz rutin olarak ?
Geçmiş olsun Canım vücûd direncin düşmüş bol bol meyve ve sebze tüket ben yürüş ve ağırlık yapıyorum

Neden sporu bıraktın kiloluyum diye mi Nasıl zayıflayacaksın sporsuz yanlış düşünüyor ve davranıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…