- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.881
Ayyy kuzum delimi ne sende hic kalmicak yakndaaaaa dumduz olcak gobuslerimizzzz fitttr hatunlar adayiyiz bizz kuzumEvet ben gördüm sanki o değilde ben doğum yapmışım gibi benim göbeğim
Ayyy kuzum delimi ne sende hic kalmicak yakndaaaaa dumduz olcak gobuslerimizzzz fitttr hatunlar adayiyiz bizz kuzum
Canim ben dün bu durumu diğer kaptanlara sordum bu cuma seni bildirimde bulunmadi diye yazicam diğer cumaya da ödem falan kalmaz zatenBence de doğru değil. Maydonozdan nefret ediyorum ama maydonoz alayım akşam eve geçerken suyunu içeyim.
Peki biz of yarın büyük günCanim ben dün bu durumu diğer kaptanlara sordum bu cuma seni bildirimde bulunmadi diye yazicam diğer cumaya da ödem falan kalmaz zaten
Alırım yalan yok
En geç 13.00da kilo bildirilmiş olecekOda değilde yarın ne yapcaz kız tartı olayı saat kaça kadar
Abow benim şansıma bak tartının pili bitmemiş ben şaşırmışımAlırım yalan yokarti çikana 10 kağıt daha fazla
O zaman ben 12.59 yapmak istiyorumEn geç 13.00da kilo bildirilmiş olecek
Tamam canım sen nasıl dersen uyarım. O zaman yarın tartılmıyorum hiç moralim bozulmasın boş yere. Tartıl dersen tartılırım ama.Canim ben dün bu durumu diğer kaptanlara sordum bu cuma seni bildirimde bulunmadi diye yazicam diğer cumaya da ödem falan kalmaz zaten
Abow benim şansıma bak tartının pili bitmemiş ben şaşırmışım
OluuurrO zaman ben 12.59 yapmak istiyorum
Tartilma sen kuzum ödemi atmaya bak öbür haftayaTamam canım sen nasıl dersen uyarım. O zaman yarın tartılmıyorum hiç moralim bozulmasın boş yere. Tartıl dersen tartılırım ama.
Yarn ben yohuuuuuum telefnm bozlmusOda değilde yarın ne yapcaz kız tartı olayı saat kaça kadar
Bende spordayım oradan yazıyorum kilom 80.900 gr çok üzgünümYarn ben yohuuuuuum telefnm bozlmus
Aynimisin yani.. uzulme cnm yaa sikinti yapcak bisey yokBende spordayım oradan yazıyorum kilom 80.900 gr çok üzgünümhoca istedi tartıldım d vitamin ve b12 eksik benim hoca onlarda etki eder dedi birde sabahları kivi tüketmemi istiyor neyse akşama görüşürüz spora devam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?