- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.901
Ohh superrr cnmEvime geldim kiiisllaaarreve gelince karnim açdi tartildim ve çok güzel bi rakam gördüm inşallah yarina daha da aşağı iner
Süpersin selinimmmEvime geldim kiiisllaaarreve gelince karnim açdi tartildim ve çok güzel bi rakam gördüm inşallah yarina daha da aşağı iner
Afiyet olsun tatlimm iştahım açıldı okuyunca :)Sabah; ikitane haslanmis yumrta, fume pastirma, peynir cay
Aksam; iki dilimm antrikot,kocaman guvecte firindaa mantarrrrr immm ustunr peynirr.. uc kucuk minik gozlemem ayran
Ben doydummm tika basa ee ne de bu kglar yiyerek gitti
Geçmiş olsun canimmBenim bebiş durmadı gripten annemlere geldim akşama geçerim eve anca.bakalım ben yarın ne çıkcam tartıda
Maşallah kaptancım..darısı yarın bizim başımıza..Evime geldim kiiisllaaarreve gelince karnim açdi tartildim ve çok güzel bi rakam gördüm inşallah yarina daha da aşağı iner
Geçmiş olsun canımBenim bebiş durmadı gripten annemlere geldim akşama geçerim eve anca.bakalım ben yarın ne çıkcam tartıda
Maşallah Can'ım inşallah sabaha daha da eksilerde olursunEvime geldim kiiisllaaarreve gelince karnim açdi tartildim ve çok güzel bi rakam gördüm inşallah yarina daha da aşağı iner
Afiyet olsun canımSabah; ikitane haslanmis yumrta, fume pastirma, peynir cay
Aksam; iki dilimm antrikot,kocaman guvecte firindaa mantarrrrr immm ustunr peynirr.. uc kucuk minik gozlemem ayran
Ben doydummm tika basa ee ne de bu kglar yiyerek gitti
Sana da maşallah iradene tebrikler canım yarına eksikerdesin sendeSelam kızlar...
Yoğunluktan gelemedim yemek yapmaktan başım döndüsabaha ayrı akşama ayrı çayın yanına bişeyler..çok şükür hepsinden yemiyorum zaten kokuları yetiyo bana..
Bir kere tadına bakarsam devamı gelecek biliyorum onun için yememek en iyisi...biraz eksi gördüm bugün ysrına daha da olur inşallah..Sana da maşallah iradene tebrikler canım yarına eksikerdesin sende
Hadi inşallah canımBir kere tadına bakarsam devamı gelecek biliyorum onun için yememek en iyisi...biraz eksi gördüm bugün ysrına daha da olur inşallah..
Canım bizler bile büyük insanlar olduğumuz halde 2 gün evde sıkılıyoruz kendimizi dışarıya atıyoruz oh sevindim bıdığa iyi gelmişBengicim ve miyavcım çok tşk.ederim canım.evden çıkınca dışarı kızımın keyfi yerine geldi sıkılmış demekki evde.
Sende mi of o bende de var Nasıl yok edicek bu alışkanlığıSimdii aksam gezmesiii.. mutfak esyasi manyakligimi gidercem
İnşallah canım benimBir kere tadına bakarsam devamı gelecek biliyorum onun için yememek en iyisi...biraz eksi gördüm bugün ysrına daha da olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?