- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.921
Oo baya az yemissin supersin tansiyonun dusmuyormu spor yaparkenBugün ki menüm sabah yarım avakodo cevizli ,1 yumurta,yeşillik,zeytin biraz peynir 2 saat spor şimdide çay içiyorum herkese afiyet olsun
Ohh ne guzel stres atmıştır kuzucunBengicim ve miyavcım çok tşk.ederim canım.evden çıkınca dışarı kızımın keyfi yerine geldi sıkılmış demekki evde.
Hayır Can'ım zaten kahvaltıyı geç yaptım saat 11 de aradan 5 saat geçmesi lazım akşam yemeği için salatam çoktu kahvaltıyı saat 6 da yaparsam öğlende yiyorum o zamsn 3 öğünOo baya az yemissin supersin tansiyonun dusmuyormu spor yaparken
Afiyet olsun miyavimBugün ki menüm sabah yarım avakodo cevizli ,1 yumurta,yeşillik,zeytin biraz peynir 2 saat spor şimdide çay içiyorum herkese afiyet olsun
Oohh afiyet olsun partem akşam yemeği bayaa zengin olmuş keşke hafif tutsaydin malum yarin cumaSabah; ikitane haslanmis yumrta, fume pastirma, peynir cay
Aksam; iki dilimm antrikot,kocaman guvecte firindaa mantarrrrr immm ustunr peynirr.. uc kucuk minik gozlemem ayran
Ben doydummm tika basa ee ne de bu kglar yiyerek gitti
Yaa bengiimm daha sık gelll aramizaaaYarın Büyük günbenim regl dönemim artıdayım oyüzden bu gidişle listeye giremicemmm
Canimm yaa sıkılmışdir tabi benimki de öyle iki gün evde kalsin cadi sıkıldım sıkıldım demeye başlıyoBengicim ve miyavcım çok tşk.ederim canım.evden çıkınca dışarı kızımın keyfi yerine geldi sıkılmış demekki evde.
Simdii aksam gezmesiii.. mutfak esyasi manyakligimi gidercem
Bendee bendeeeSende mi of o bende de var Nasıl yok edicek bu alışkanlığı
Canim moralini bozma günlük yediklerini kısıp birazda hareket yaparsan çok güzel gidecek kilolar emin oll hadi o zman daha çok paylaşım bekliyorum senden menülere yorum yap sohbetlerimize katil hergün düzenli menünü paylaş tamam miCanım o kadar sıkıldı ki tartıda gördüğüm. rakama inanın kendime hiç bu kadar acımadım çaresiz hissetmedim 65.7 evde tartı ya yanlıştı ya da ben acayip kilo alıyorum günden güne kabızlık ortaya çıktı bi de eskisi gibi kilo veremiyorum hatta çok absürt şekilde alıyorum bunun kesinlikle hareketsizlikle alakası var bugün başlıyorum pilatesle yarın da spora
Afiyet olsun canimm akşamda çok iyiBen akşam yemeğimi yazmamışım kusura bakmayın kızlar akşam 1 tabak mercimek çorbası 1 tabak kurufasulye 1kase salata
He ya birde bende kelebek takıntısı var mutfak eşyalarım pikelerim hem kelebekli ofBendee bendeeebide yorgan all all doymam
Menün çok güzel Canım evet listeyi paylaşman iyi olur ben sabah erkenden çıkıcam evden bir sorun olmasın sonra girememBende menümü yaziyim ve hemen liste hazırlamaya kaçıyımm
Sabah: çeyrek ekmeğin sadece kabuğu tereyağ ve tulum peyniri azcık beyaz peynir
Öğle: 2 dilim ekmeğe beyaz peynirli tost küçük bir fincan 2si 1arada kahve
ara: 1 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1er tane ceviz fındık badem
Akşam: 1buçuk kase mercimek çorbası ,1 dilim çavdar ekmeği, salata
Ara: 1 kupa kahve ve 1 kuru kayısı
Toplam 1153 kalori
Eki Görüntüle 1770917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?