Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım o kadar sıkıldı ki tartıda gördüğüm. rakama inanın kendime hiç bu kadar acımadım çaresiz hissetmedim 65.7 evde tartı ya yanlıştı ya da ben acayip kilo alıyorum günden güne kabızlık ortaya çıktı bi de eskisi gibi kilo veremiyorum hatta çok absürt şekilde alıyorum bunun kesinlikle hareketsizlikle alakası var bugün başlıyorum pilatesle yarın da spora

Ben akşam yemeğimi yazmamışım kusura bakmayın kızlar akşam 1 tabak mercimek çorbası 1 tabak kurufasulye 1kase salata

Sabah; ikitane haslanmis yumrta, fume pastirma, peynir cay

Aksam; iki dilimm antrikot,kocaman guvecte firindaa mantarrrrr immm ustunr peynirr.. uc kucuk minik gozlemem ayran

Ben doydummm tika basa ee ne de bu kglar yiyerek gitti
Oohh afiyet olsun partem akşam yemeği bayaa zengin olmuş keşke hafif tutsaydin malum yarin cuma ak koyun kara koyun meydana çıkacak

Bengicim ve miyavcım çok tşk.ederim canım.evden çıkınca dışarı kızımın keyfi yerine geldi sıkılmış demekki evde.
Canimm yaa sıkılmışdir tabi benimki de öyle iki gün evde kalsin cadi sıkıldım sıkıldım demeye başlıyo oohh ne gygüzel keyiflenmis bebis

Canim moralini bozma günlük yediklerini kısıp birazda hareket yaparsan çok güzel gidecek kilolar emin oll hadi o zman daha çok paylaşım bekliyorum senden menülere yorum yap sohbetlerimize katil hergün düzenli menünü paylaş tamam mio kilolari verip erkek arkadaşının karşısına hergün ďaha özgüvenle çıkacaksinbaşaricaz beraber

Bende menümü yaziyim ve hemen liste hazırlamaya kaçıyımm
Sabah: çeyrek ekmeğin sadece kabuğu tereyağ ve tulum peyniri azcık beyaz peynir
Öğle: 2 dilim ekmeğe beyaz peynirli tost küçük bir fincan 2si 1arada kahve
ara: 1 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1er tane ceviz fındık badem
Akşam: 1buçuk kase mercimek çorbası ,1 dilim çavdar ekmeği, salata
Ara: 1 kupa kahve ve 1 kuru kayısı
Toplam 1153 kalori

Kızlar samsung telefonlari olanlar kalorilerini adimlarini shealth uygulamasindan takip edebilirler ben sirf bunun için eşimin telefonuna el koydum kendiminkiyle değiştim

Menün çok güzel Canım evet listeyi paylaşman iyi olur ben sabah erkenden çıkıcam evden bir sorun olmasın sonra giremem

***14. TAKIM 452. ETAP***
Şekerpancarı71(54.3/ / /% )
Sevtal87(63.8 / / /% )
Sarraf(83.1 / / /% )
Miyav_su( 80.5 / /% )
Marlin18( 62/ / /% )
Sudbanazenin (87.3/ / /% )bildirimsiz izne ayrıldı
_Simurg_ (81,9 / / /% ) bildirimde bulunmadi

Moon8187 (68.4 / / /%)
N o r w e g i a n ( 55.9 / / /% )
ParteMoralll (78.1/ / /%)

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…