- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.161
Güzel gözüküyor afiyet olsun ellerine sağlık
Sagol cnm kizlar merk etmis ondan attim :)Güzel gözüküyor afiyet olsun ellerine sağlık
Ellerine sağlık canim yarin bende denicem ama selin usulu yulaf ezmeli ve tahil kepekli
Öyle mi canim kusura bakma ben sadece okula başlicağini hatırlıyorum gözümden kaçmış sanırım hoşgeldin nasılsınCanim benim ama ben gecen hafta basi durumumu anlatmistim okula yeni baslicam diye kotuyum diye saolsun birtsk miyavsu beni teselli etmisti
evet canim bendede var hala varmi bilmiorum..Sende de mi vardı direnç canım yanlış mı anladım
Normaldir nabzının böyle olmuş birde yüklenmişsin kendine Can'ım ve ters yapışsın Allah korusun kalp krizi geçirebilirfin önce koşu bandında yürü sonra bisiklete geç bir daha böyle yapmaEki Görüntüle 1771744 Eki Görüntüle 1771745
Bugünkü menüm
geç uyandığım için 4 tane dolma 3 biber. 1 kabak yarım kase yoğurt
Arada 3 ceviz 1 avuç çerez kabak çekirdeği
akşam : domates çorbası
salata yaklaşık 1 kase
tavuk but
ve sütlaç kalori hesabıma göre sütlaçın zararı yoktu
akşam üstü spora gittim 450 kalori yaktım aslında hesabım 500 üstüydü
25 dk koşu bandında 6 hızında yürüdüm
15 dk bisiklette 150 kalori yaktım (bu bisikleti hiç sevmiyorum)
5 dk da ay yürüyüşü şeyinde 50 kalori yaktım ( bu da çok zor ayrıca nabzım 140 oldu bende haydi be deyip bıraktım)
akşam pilates hareketleri yapıcam hava güzel olsa normal yürüyecektim
Aferin sana sakın kaçamak yapma@ParteMoralll canim bende yarin kahvakti icin deniyeyim guzel gorunuo gercektn..
eski kiyafetlerimi giyip epey motive oldum heoimize guzel bi haftasonu diliyorum..yarin kahvaltiya misafirim var..p.teside misafirlerim var ama kacamak yapmicam yapmicam yapmicam yapsamda aksamla dengelicem..iste bakicam biseyler
Tekrar doktora çıksana seviyen kaçtı hatırlıyor Musun güzel motiven için ayrıca teşekkürlerevet canim bendede var hala varmi bilmiorum..
Pardon hareketlerin doğru ben önce bisiklet sonra koşu bandı sandım kusura bakma sana tavsiyem koşu bandında önce 4 hızında yürü 1 hafta boyunca sonra artır bisiklet 10 dk tut hızın düşük olsun ay yürüyüşü dediğin glidex galiba 5 dk normal hızında düşük olsun her zaman sakın cardio hareketini yanlış yaptın mı kötü olurEki Görüntüle 1771744 Eki Görüntüle 1771745
Bugünkü menüm
geç uyandığım için 4 tane dolma 3 biber. 1 kabak yarım kase yoğurt
Arada 3 ceviz 1 avuç çerez kabak çekirdeği
akşam : domates çorbası
salata yaklaşık 1 kase
tavuk but
ve sütlaç kalori hesabıma göre sütlaçın zararı yoktu
akşam üstü spora gittim 450 kalori yaktım aslında hesabım 500 üstüydü
25 dk koşu bandında 6 hızında yürüdüm
15 dk bisiklette 150 kalori yaktım (bu bisikleti hiç sevmiyorum)
5 dk da ay yürüyüşü şeyinde 50 kalori yaktım ( bu da çok zor ayrıca nabzım 140 oldu bende haydi be deyip bıraktım)
akşam pilates hareketleri yapıcam hava güzel olsa normal yürüyecektim
Ertesi günde akşam cacık yerim.tamamdır.570 kalori civari yapiyor canim küçük boy patates ve hamburgersabah hafif bi kahvaltı yap sonra akşam ye hamburgerr başka bişey yok okeeyy tabi ertesi gün hafif ğeçirir halledersin
Tşk.ederim cnım bakalım hamburger kesin değil düşünüyorum.Afiyet olsun
canım bende daha mantıklı buldum senin dediğini ama sor hocası diyor ki senin önce kilo vermen lazım önce bisiklet sonra koşu bandı :/ 4 hızı çok yavaş yaPardon hareketlerin doğru ben önce bisiklet sonra koşu bandı sandım kusura bakma sana tavsiyem koşu bandında önce 4 hızında yürü 1 hafta boyunca sonra artır bisiklet 10 dk tut hızın düşük olsun ay yürüyüşü dediğin glidex galiba 5 dk normal hızında düşük olsun her zaman sakın cardio hareketini yanlış yaptın mı kötü olur
Geçmiş olsunİyi Değilim canım sıkkın şu kilo alıp vermekten doktora çıktım normal defi zaten 16 kg bir senede verdim direncim 20.5 ,5.6 düştü ama sıfıra inmesi lazımmış birde d vitamin ve b 12 düşük onlarda etki ediyor onları düzelticem menümü buraya yazarsam sizlerin canı ister ki istemem K yüzden kaptan yaz derse yazarım ayrıca seni tebrik ederim gerçekten harikasın
Yanlış kan basıncını önce aşağıdan yukarıya dolanmadı lazım senin hoca bilmiyorcanım bende daha mantıklı buldum senin dediğini ama sor hocası diyor ki senin önce kilo vermen lazım önce bisiklet sonra koşu bandı :/ 4 hızı çok yavaş ya
bisiklette 3 yapıyorum ama 2yle devam edicem artık cardio da düşük ama ben hareketsizliğe alıştığım için çok kötü geldi bugün dengem şaştı en son ama şuan iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?