Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Miyav_su canimm suanda tatilimizi ayarlamaya calisiorumda kafam cok karisti 2 otel var aklimda bodrumda..birine daha ince gittjm zaten simdi bebekte oldugu icin tahat edebilirmiyiz die dusunuorum bolge hakkinda bilgin varmi canimm
Ama bizim arkadaşların çalıştığı otel vardı şimdi aklıma geldi güzel hizmet oluyor diyorlardı fiyatlarını bilmiyorum bu sene sıkıntılı olduğu için uygun olur gibime geldi Bodrum'da biri Hilton Bodrum Türkbükü resort & club med Bodrum palmiye var çok güzel oteller umarım fiyatları uygundur bir bak

İyi geceler kızlar anca fırsat bulabildim menümü yazayım hemen.
12.30... Sucuklu yumurya peynir salata domates 3 dilim kep.ekm.kenarları ve 2 bar.3 şek.çay
15.30.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. Küçük bi tabak sebze çorbası
21.00.... 30 dk eliptik
22 00... 1 kase yoğurt ve dil.kep.ekm.kenarları
Biraz öncede nes.sütlü köpüklü 3 ün kurusu biraz kuruyemiş.

Güzel menü ve spor afiyet olsun

Benim disim cok fena agriyor.

2 3 gundur apranax iciyorum o da sersemletiyor. Uyuklayip duruyorum. Dun tartilamadim. Dunu uzunca bi sure persembe zannettim hatta..

Benim disim cok fena agriyor.

2 3 gundur apranax iciyorum o da sersemletiyor. Uyuklayip duruyorum. Dun tartilamadim. Dunu uzunca bi sure persembe zannettim hatta..
Ay geçmiş olsun sakın 20 diş deme benimde her sene ağrır ve apse yapar tam çıkamadığı için bir ara konuşamıyordum

Kızlar o kadar sinirliyim ki üst komşumun yatılı misafiri var ve halen daha okey bilmem ne afedersin kişniyorlar o gülmeler of gelen insanların evide 20 dk yol ay eşime dedim oda tv aç son sesine dedi alt komşuma ayıp olur

kizlarrr hala uyumadim Miyav_su canim cikolatanin verdigi vicdan azabindan oturu yatagin icinde gonderdigin alt karin videosunu yaptim cnm 35 tane bacaklarim calisti hissediorum..hergun yapicam artik bunu arttira arttira

kizlarrr sevgililer gununuzde kutlu olsun hanii...kocim cicek almis banaaa hemde supriz yapti pek yapamz oyle seylerde dorusu cok sasirdimmm

yarin dikkatli olmaliyim p.tesi kesin + cikicam halbuki daha 6 kilom var vermem gereken offff bikac kilo verince sukoydum yinehala 70e cok yakinimm offff

bu hafta iyice sıkmaliyim kemeriiii...1 ay sonra arkadas bulusmasina taş olmaliyimmmmmmmm

kizlarrr hala uyumadim Miyav_su canim cikolatanin verdigi vicdan azabindan oturu yatagin icinde gonderdigin alt karin videosunu yaptim cnm 35 tane bacaklarim calisti hissediorum..hergun yapicam artik bunu arttira arttira
Çok iyi olur Canım zaten birden yüklenmeyin olur mu bende uyuyamadım komşularım yüzünden çok kötüyüm okey oynuyorlar bu saatte sabah bende müzik açıcam çaresi yok anlasınlar

ben rixos istiorum bu sene..ama sanki yine voyage a gidicz gibi sıkıldm ordanda
Rixos dedin ya şimdi toptan uykum kaçtı bir Zaman'lar Oray'a iş için başvurmuş kabul olmuştu ve ben ailem yüzünden gidemedim bir arkadaşım gitti şuan Moskova'daki Rixos otelde üst düzeyde yönetici ah ah hayallerim siz genelde Bodrum'da mı kalıyorsunuz biz eşimle hep butik otellere gideriz birde Alaçatıya bak Alaçatı taş otel gecen sene eşim mide kanaması geçirince Oray'a gitmiştik harika bir yer 5 gün kalmıştık

Miyav_su canim gecn yil bizde alacatidaydik ama butuk oteller bize gore degil yeme icme sorun oluyor senede 1 gidioruz diye tam tekmil oksun iatioruz..otelden hic cikmayiz biz

Gerçekten mi Canım o fiyatlar düşer çünkü bu sene turizm çok kötü ve hep Bodrum yerli ağırlıklıdır ben hiç Bodrum Hilton'a gitmedim arkadaşlarım orada çalıştılar güzel diyorlardı
%40 indirimli fiyat dio bide..
onceki sene guzl tatil yaotk biz once alacatiya gittik 3 gun sonra 3 gun torba thor luxury de kaldik sonra 3 gunde voyage turkbukunde ama alacati cok kalabalikti ve yeme icme cok pahali..sonra gecn yil privateye gittik voyage cok begndm orayi ama torbanin denizi turkbuku gibi degil o yuzdn sirf denizi icin voyage turkbukune gidebilirim..oranin diger artisida villa odalari etkinlik alanina uzak bebis rahat rahat uyuyabilir..

ben rixos istiorum bu sene..ama sanki yine voyage a gidicz gibi sıkıldm ordanda
Club med palmiye Bodrum'da var birde kemer de var bir bak belki biz bu sene işler iyi giderse sezon sonu gitmeyi düşünüyoruz tabi son anda fikir değiştirip butik otellere gitmezsek

rixosa gitmedim ama giden tum arkadaslarim cok memnun..degisik bi otel olsun diye irasi olsun istedim ama fiyat farki var bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…