- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.281
Ama bizim arkadaşların çalıştığı otel vardı şimdi aklıma geldi güzel hizmet oluyor diyorlardı fiyatlarını bilmiyorum bu sene sıkıntılı olduğu için uygun olur gibime geldi Bodrum'da biri Hilton Bodrum Türkbükü resort & club med Bodrum palmiye var çok güzel oteller umarım fiyatları uygundur bir bakMiyav_su canimm suanda tatilimizi ayarlamaya calisiorumda kafam cok karisti 2 otel var aklimda bodrumda..birine daha ince gittjm zaten simdi bebekte oldugu icin tahat edebilirmiyiz die dusunuorum bolge hakkinda bilgin varmi canimm
Güzel menü ve spor afiyet olsunİyi geceler kızlar anca fırsat bulabildim menümü yazayım hemen.
12.30... Sucuklu yumurya peynir salata domates 3 dilim kep.ekm.kenarları ve 2 bar.3 şek.çay
15.30.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. Küçük bi tabak sebze çorbası
21.00.... 30 dk eliptik
22 00... 1 kase yoğurt ve dil.kep.ekm.kenarları
Biraz öncede nes.sütlü köpüklü 3 ün kurusu biraz kuruyemiş.
Ay geçmiş olsun sakın 20 diş deme benimde her sene ağrır ve apse yapar tam çıkamadığı için bir ara konuşamıyordumBenim disim cok fena agriyor.
2 3 gundur apranax iciyorum o da sersemletiyor. Uyuklayip duruyorum. Dun tartilamadim. Dunu uzunca bi sure persembe zannettim hatta..
Çok iyi olur Canım zaten birden yüklenmeyin olur mu bende uyuyamadım komşularım yüzünden çok kötüyümkizlarrr hala uyumadimMiyav_su canim cikolatanin verdigi vicdan azabindan oturu yatagin icinde gonderdigin alt karin videosunu yaptim cnm 35 tane bacaklarim calisti hissediorum..hergun yapicam artik bunu arttira arttira
Rixos dedin ya şimdi toptan uykum kaçtı bir Zaman'lar Oray'a iş için başvurmuş kabul olmuştu ve ben ailem yüzünden gidemedim bir arkadaşım gitti şuan Moskova'daki Rixos otelde üst düzeyde yönetici ah ah hayallerim siz genelde Bodrum'da mı kalıyorsunuz biz eşimle hep butik otellere gideriz birde Alaçatıya bak Alaçatı taş otel gecen sene eşim mide kanaması geçirince Oray'a gitmiştik harika bir yer 5 gün kalmıştıkben rixos istiorum bu sene..ama sanki yine voyage a gidicz gibi sıkıldm ordanda
Gerçekten mi Canım o fiyatlar düşer çünkü bu sene turizm çok kötü ve hep Bodrum yerli ağırlıklıdır ben hiç Bodrum Hilton'a gitmedim arkadaşlarım orada çalıştılar güzel diyorlardı
%40 indirimli fiyat dio bide..Gerçekten mi Canım o fiyatlar düşer çünkü bu sene turizm çok kötü ve hep Bodrum yerli ağırlıklıdır ben hiç Bodrum Hilton'a gitmedim arkadaşlarım orada çalıştılar güzel diyorlardı
Club med palmiye Bodrum'da var birde kemer de var bir bak belki biz bu sene işler iyi giderse sezon sonu gitmeyi düşünüyoruz tabi son anda fikir değiştirip butik otellere gitmezsekben rixos istiorum bu sene..ama sanki yine voyage a gidicz gibi sıkıldm ordanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?