Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahahah benmde 44du cop oldu kenarda duruo gymek bile istemiyorum kalsin..
Bende yazaaaaa alicammm ama yeni jean almamak icin zor duruyorumm.. yazaaa bomba alisveris yapicam zaten bide bu 2014den kalan guzel cicilermde vr onlar belkide bol gelcek

Ay hadi inşallah Canım o günlerimize az kaldı

Menüsü yazayım hafta sonu malum tozuttum yine
Kahvaltim , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki parça sucuk , iki kaşık kıyma kavurması,iki dilim ekmek
Ara bir parça cikolata
Aksam ayran salata lahmacun. Kaç tane yedim bilmiyorum saymadım
3 saat.yurudum.

kizlarrrr durunnnn bi saniyeeeeeee gecenin kacamagini acikliyorummmmmmmmm 1 paket 89 gr bitter cikolata 377 kalori

Miyav_su canimm suanda tatilimizi ayarlamaya calisiorumda kafam cok karisti 2 otel var aklimda bodrumda..birine daha ince gittjm zaten simdi bebekte oldugu icin tahat edebilirmiyiz die dusunuorum bolge hakkinda bilgin varmi canimm

Afiyet olsun Canım maşallah

Miyav_su canimm suanda tatilimizi ayarlamaya calisiorumda kafam cok karisti 2 otel var aklimda bodrumda..birine daha ince gittjm zaten simdi bebekte oldugu icin tahat edebilirmiyiz die dusunuorum bolge hakkinda bilgin varmi canimm
Bodrum'u bilmiyorum Canım Gökova ve Datça'yı biliyorum birde Kuşadası ,Çeşme Ilıca ve alataçıyı biliyorum birde Pamukkale -Karahayıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…