- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.261
Amin canım.Ay maşallah rabbim uzun ömürler versin sağlıcakla
Hahahahah benmde 44du cop oldu kenarda duruoYok canım askıya gerek yok giyorum ki görüyorum eşim çok kızıyor mahallenin delisigibi bu ne diye geçenlerde yazmıştım sen yoktun sanırım dedim kızdırma bak ip yerine elektrik kablosu ile bağlarım yenisini bari al diyor alırmıyım hiç bana söz verdi 3000 TL verecek dolabımı değiştiricem ona saklıyorum
İyi geceler Canım inşallahİyi geceler kızlar..yarın hepimiz için güzel bir gün olsun..
Iyi geceler cnmİyi geceler kızlar..yarın hepimiz için güzel bir gün olsun..
Ay hadi inşallah Canım o günlerimize az kaldıHahahahah benmde 44du cop oldu kenarda duruogymek bile istemiyorum kalsin..
Bende yazaaaaa alicammm ama yeni jean almamak icin zor duruyorumm.. yazaaa bomba alisveris yapicamzaten bide bu 2014den kalan guzel cicilermde vr onlar belkide bol gelcek
Ah ahhhhh dimiiiiiiiAy hadi inşallah Canım o günlerimize az kaldı
Yok kizzz misafirim vardı gelemedim. Şimdide kızı emziriyorum.ama bugün 3 saat yürüdüm
ahahahhevet cnmAfiyet olsun den elbisesiz mi tartılıyorsun
Masaallah çok güzel .Allah size bagislasinEvet canım küçük kızım..Rabbim isteyen herkese versin..
Afiyet olsun Canım maşallahMenüsü yazayım hafta sonu malum tozuttum yine
Kahvaltim , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki parça sucuk , iki kaşık kıyma kavurması,iki dilim ekmek
Ara bir parça cikolata
Aksam ayran salata lahmacun. Kaç tane yedim bilmiyorum saymadım
3 saat.yurudum.
Bodrum'u bilmiyorum Canım Gökova ve Datça'yı biliyorum birde Kuşadası ,Çeşme Ilıca ve alataçıyı biliyorum birde Pamukkale -KarahayıtMiyav_su canimm suanda tatilimizi ayarlamaya calisiorumda kafam cok karisti 2 otel var aklimda bodrumda..birine daha ince gittjm zaten simdi bebekte oldugu icin tahat edebilirmiyiz die dusunuorum bolge hakkinda bilgin varmi canimm
Maşallah tahmin etmiştim bende yattım fakat uyuyamadım yukarıdakilerin misafirleri var çok gürültü kesin yatılı misafir of sabaha kadar otururlar ofYok kizzz misafirim vardı gelemedim. Şimdide kızı emziriyorum.ama bugün 3 saat yürüdüm
Afiyet olsunkizlarrrr durunnnn bi saniyeeeeeee gecenin kacamagini acikliyorummmmmmmmm 1 paket 89 gr bitter cikolata 377 kalori
Bende öyle yapayım diyecem ama pek bir fark olmazahahahhevet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?