- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.241
İçin rahat olsun çünkü normal çikolata da kakao yok sağlıksız yağ var uzmanlar bile kakao tüketmemizi istiyor ki en sağlıklısı bitter hatta yağ yakıcıdır bana güven sıkıntı neyse boşver kafana takmaAksam canim cok sikkindi bir seye kahve yaptim ve ilkkez bitter bir kucuk karesini yedim.. yemesemde olurmus bu bana arti yaparrmi acaba ocak basindan beri ilk oldu cikolata..
Biliyorum aslinda evet bitter yerim diye diyetin basinda almstm agzima surmedm hic surmuyim demistim..İçin rahat olsun çünkü normal çikolata da kakao yok sağlıksız yağ var uzmanlar bile kakao tüketmemizi istiyor ki en sağlıklısı bitter hatta yağ yakıcıdır bana güven sıkıntı neyse boşver kafana takma
Önemli degil Canım makarna yerine kahve ve çikolatayı tercih etmen iyi olmuş boşver konu herneyse emeklerini boşa çıkarma bugünlere kolay gelmedin unutma bende seni seviyorum buradaki herkesi inşallah hep birlikte başarıcaz bu kilo verme işiniBiliyorum aslinda evet bitter yerim diye diyetin basinda almstm agzima surmedm hic surmuyim demistim..
Normalde kimseyi takmayan biriyim.. uzun zamandan sonra ilkkez bu kadar sinirlerim bozulduu birine sinir oldumm bi cikolata rahatlatir dedim okadar sacmaladim ki nerdeyse makarna yicektm ama durdum yemedim.. kahve ictm..
Emeklerrr bosa gitmememli.. sagol cnm rahatlattigin icin uzun bir surede agzima surmucem seviyorum seni gormesemde
Evettttttttttt kesinliklee...Önemli degil Canım makarna yerine kahve ve çikolatayı tercih etmen iyi olmuş boşver konu herneyse emeklerini boşa çıkarma bugünlere kolay gelmedin unutma bende seni seviyorum buradaki herkesi inşallah hep birlikte başarıcaz bu kilo verme işini
Ay ne güzel çok Mutlu oldum senin için maşallah sana daha da zayıflayacaksın bunu unutma olur mu devamı gelicek bende yarın kaldığım yerden devam edicem inşallahEvettttttttttt kesinliklee...
Bugun evdekileri denedim yine nikahmda elbise diktirmistim tabiki olmuyodu dogumdan sonra 78ken denedm yok olmadii.. bugun bi denedim cuk oldu hemde gobek kismi boyle bolbol duruo poponun ustu bol duruo hic yakismadi :) yemn ederm boyle aaaa diye agzimi actmmm innanamiorm dedmmmmm.....
Cok sukur yaa
Canm su bi gercek tartida eksi olmasada bizz inceliyoruzzzzzz bu netttt:)Ay ne güzel çok Mutlu oldum senin için maşallah sana daha da zayıflayacaksın bunu unutma olur mu devamı gelicek bende yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah
Evet canım küçük kızım..Rabbim isteyen herkese versin..
Kesinlikle bir incelme oluyor..komşum bugün bana baya incelmişsin dedi çok mutlu oldum..Canm su bi gercek tartida eksi olmasada bizz inceliyoruzzzzzz bu netttt:)
Bugün arkadaşımda dedi benim bir pantolum var belki biliyorsundur bedeni 56 beden ip taktım onunla sıkıyorumCanm su bi gercek tartida eksi olmasada bizz inceliyoruzzzzzz bu netttt:)
Amin inşallah maşallah kaç tane kızın varEvet canım küçük kızım..Rabbim isteyen herkese versin..
Evet tartıya yansımasa bile gerçekten incelme var inşallah devamı gelir hepimiz içinKesinlikle bir incelme oluyor..komşum bugün bana baya incelmişsin dedi çok mutlu oldum..
Kimse için moralini bozma canım sen daha da azimli ol ne güzel kıyafetin bol gelmiş..
İki kızım var canım..büyük dokuz buçuk yaşında küçük onbir aylık..Amin inşallah maşallah kaç tane kızın var
Sagol cnm tabi inceliyoruz yaa iki kg verince blee okdr fark ediyomus ki daha iyi anladimmm resmen daraliyoruz:)Kesinlikle bir incelme oluyor..komşum bugün bana baya incelmişsin dedi çok mutlu oldum..
Kimse için moralini bozma canım sen daha da azimli ol ne güzel kıyafetin bol gelmiş..
56mi wuuuuuuBugün arkadaşımda dedi benim bir pantolum var belki biliyorsundur bedeni 56 beden ip taktım onunla sıkıyorumhatta dedi bari terziye ver içinden daralma yapsın yok dedim olmaz bunu giydikçe yemem gerektiğimi hatırlıyorum delisin dedi
Hatırladım onu :)) ben de bugün yazdan feracem vardı onu giydim nasıl bol oldu ne kadar sevindim bilemessin..kasımdan bu yana 8.5 kilo verdim ancak kendini belli etti..Bugün arkadaşımda dedi benim bir pantolum var belki biliyorsundur bedeni 56 beden ip taktım onunla sıkıyorumhatta dedi bari terziye ver içinden daralma yapsın yok dedim olmaz bunu giydikçe yemem gerektiğimi hatırlıyorum delisin dedi
Hatırladım onu :)) ben de bugün yazdan feracem vardı onu giydim nasıl bol oldu ne kadar sevindim bilemessin..kasımdan bu yana 8.5 kilo verdim ancak kendini belli etti..
Yok canım askıya gerek yok giyorum ki görüyorum eşim çok kızıyor mahallenin delisi56mi wuuuuuuanaammmmm askiya as goresin bacim neymisim beeeen diye :)
Ay maşallah rabbim uzun ömürler versin sağlıcaklaİki kızım var canım..büyük dokuz buçuk yaşında küçük onbir aylık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?