Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@moon8187 genelde tercihin herşey dahilde zincir oteller olsun çünkü onların geneli yabancı ağırlıklı işletmelerdir mesela voage ,club med ,Adam and eva ,Rixos gibi yerlerden olsun

Afiyet olsun den elbisesiz mi tartılıyorsun
Ben iç çamaşırlarimla tartılıyorum
Selam kızlar..menüm..
Sabah: domatesli yumurta, kk peynir, beş zeytin, bir avuç çiğ tavuk..
Akşam: yarım kase tel şehriye çorba, iki baget, yoğurt..
Afiyet olsun canimm o bur avuç çiğ tavuk badem heralde
Ne güzel gezmişsin canım..benim de komşum geldi bugün oturduk muhabbet falan iyi geldi..
Sohbet etmek çok iyi geliyor insana gerçektenprofildeki senin bebiş demii çokkk tatliiiii Allah bağişlasin
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah peynir 1 dilim tamb. Ekmeği 2 zeytin
Öğlen 2 kuru kayısı
Aksam tavuk ve iki kaşık makarna salata 2.5 lt su Miyav_su sayende artırdım suyu canimmm
Afiyet olsun bengim ayy o kadarcik kahvaltı ve iki kayisiyla nasil dayandin aksama kadar tatlım oohh su 2 buçuk litre olmuuus
Aksam canim cok sikkindi bir seye kahve yaptim ve ilkkez bitter bir kucuk karesini yedim.. yemesemde olurmus bu bana arti yaparrmi acaba ocak basindan beri ilk oldu cikolata..
Canim içini rahat tut bi karecik bitter hiiiiç bişey yapmaz canini da hiiç bişeye sıkma güzelimmm
Sen kimseyii takmamaya devam et canim başkalari yüzünden sıkma bak ne güzel kendine hakim olmuş makarna yememişsin
süper vallaa daha neler boll gelecek hele hedefine gel bi alişverise çik kendine hayran kalacaksin bu hissi zayıflamayan bilemez
Nerde bu kızlar huhu SekerPancarii , marlin18 ,@moon8187 , S SEVTAL87 ,@gadriell ,@bengiisuu pabuçları yarım gelin buraya oynayalım
Ayyy sorma miyavim çok bunaldim evde kizim artik oģle uykusuna yatmak istemiyor eşim sürekli evdeee ayyy daral geldi valla hiç tek başima özel bi alanim kalmadi kizim sürekli benimle oynamak istiyor oynuyorum ďoymuyor 24 saat oynasam yok demezz öğle uykusuna yattığında en azindan 1 buçuk saat benim oluyordu aahh aahh ayaklarımi uzatip keyif yapıyordum

Afiyet olsun canim lahmacun fazla kaçmamiştir inşallah
kizlarrrr durunnnn bi saniyeeeeeee gecenin kacamagini acikliyorummmmmmmmm 1 paket 89 gr bitter cikolata 377 kalori
Aaaa bu hiiiiiiç olmamış işte bugün spor arti dikkatli beslenmeyle telafi edersi inşallahetmezsen

Haklısın eşin inşallah bir an önce işe başlar bsk sen bıdığa doping mi alıyor ne yapıyor ay ben bile bazen gündüzleri uyurum Canım Allah kolaylık versin

Afiyet olsun canimm sen hamburgeri dün mü yemiştin bugün güzel bir menü olmus
Benim disim cok fena agriyor.

2 3 gundur apranax iciyorum o da sersemletiyor. Uyuklayip duruyorum. Dun tartilamadim. Dunu uzunca bi sure persembe zannettim hatta..
Ayy geçmiş olsun canim diş agrisi fenaaa olur

Nasıl bi akılla yazdıysam..sen yazana kadar farketmemişim..fındık olacaktı canım..

Ay geçmiş olsun sakın 20 diş deme benimde her sene ağrır ve apse yapar tam çıkamadığı için bir ara konuşamıyordum
Tesekkur ederim canim
Aynen oyle 20lik disim malesef.
Suratimin yarisi sisti. Cok agri kesici kullanma taraftari biri degilim ama dayanilacak gibi degildi valla

Kizlae selam kayinpederm rahatsizdi bayadir zaten bagirsaklarinin cogu alnmisti simdi o kalan kisim tikanms cok kotu hastameye kaldirildi suan hastanedym.. aklima geldiniz boslugumda yazim dedim.. eve gidince girerm yine..
Sabah bisey yememistm morl bozklugmdan artik bayilfaktm kantinden tost yedm mecbur kaldm aklma siz geldinz o an

Ay rabbim şifa versin çok zor iyi yapmışsın yiyerek bunlara takılma olur mu bizede haber ver rabbim Şafi ismiyle şifa versin

Çok geçmiş olsun canım..biz de sekiz ay önce aynı hastalıktan dolayı kayınpederimle uğraşmıştık..çok zor Rabbim yardımcınız olsun..

Bugün dışarıdaydık neredeyse dört saat yürüdük..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, beş zeytin, iki günkurusu, bir avuç fındık..
Akşam: dört tavuk kanat, ayran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…