Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menum
Sabah biraz peynir kozlenmis biber çay
Öğle bitki cayi
Aksam 1.5 dilim pizza biraz patates üzerinede çok sevdiğim bir arkadaşımın ikram ettiği waffledan biraz yedim
3 lt su 1 saat yürüyüş

Kizlar nerdesiniz.herkes sevgililer günü kutluyor galiba kimse yok burda.bir benmiyim yanliz takilan.kizz Miyav_su sen nerelerdesin.canim
Yok kiiz biz sevgililer günü kutlamiyoruz ama eşim bugün marketteñ sevgililer gününe özel granit tavalar indirime girmiş onu almiş bana yağsiz omletlerimi kreplerimi rahatca yapiiim diyepek mutlu oldum

Menun guzel canım afiyet olsun :)

Iyi olmuş bugüne almasi canim yarin da hafif bi menü yapar dengelersin afiyet olsun

Yok kiiz biz sevgililer günü kutlamiyoruz ama eşim bugün marketteñ sevgililer gününe özel granit tavalar indirime girmiş onu almiş bana yağsiz omletlerimi kreplerimi rahatca yapiiim diyepek mutlu oldum
Ay ne güzel bizde kutlamayız ama bugün birlikteliğimizin 9. Yılı doldu hey gidi günler hediyenide güle güle kullan

Portakal koydum çok güzel oldu bugun 3 lt su ictim ki ben 1 bardağı bile zorla içen insan çok mutluyum Miyav_su iştahım bile azaldı suyun sayesinde böyle devam ederim inşallah
Ayy ne güzel çok sevindim bende
Selinimmmm ben adanada 4 kilo almışım malesef oyüzden bayagi kıstim dayanıyorum artık en azından gittigimdeki kiloya ineyjm.. sen nasilsin tatlım kızın nasıl öpüyorum siziiii
Verirsin canim merak etme menüler gayet güzel verde gell listedelere bengimm benim yerimi sen doldurr iyyim bende tatlim kaynanamlar bendeydi çokk yoruldum belim kopuyor temizlik yemek derken hiç oturmadim minik kuzu da babannesigildeydi ben temizliği rahatca yaptim aksama beraber geldiler daha yeni uyudu

Afiyet olsun canim 100 gr bişey değil ama bidaha öyle bi paket çiko yemeee

Portakal koydum çok güzel oldu bugun 3 lt su ictim ki ben 1 bardağı bile zorla içen insan çok mutluyum Miyav_su iştahım bile azaldı suyun sayesinde böyle devam ederim inşallah
Ay çok sevinfim çok Mutlu oldum sana yardım ettiğime afiyet bal şeker olsun yardım edebileceğim başka konular olursa çekinme sor biz burada bir takımız

Bugünkü menum
Sabah biraz peynir kozlenmis biber çay
Öğle bitki cayi
Aksam 1.5 dilim pizza biraz patates üzerinede çok sevdiğim bir arkadaşımın ikram ettiği waffledan biraz yedim
3 lt su 1 saat yürüyüş
Akşam kalorili şeyler yemişsin ama az yemişsin bengimm afiyet olsun suu harika

verir de gelirim inşallah canım uğrasıyorum baya.... oo yorulmussun kuzum yaaa canım dınlen fazla yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…