Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , marul , iki catal tahin pekmez
Ara , bir bardak tarcinli sut
Aksam 3 fındık lahmacun (dünden kaldi)salata ayran
Ara iki kare çikolata
Spor 2.5 saat yürüdum

Allah şifa versin canım. Yardımcıniz olsun

Kizlar nerdesiniz.herkes sevgililer günü kutluyor galiba kimse yok burda.bir benmiyim yanliz takilan.kizz Miyav_su sen nerelerdesin.canim

Kizlar nerdesiniz.herkes sevgililer günü kutluyor galiba kimse yok burda.bir benmiyim yanliz takilan.kizz Miyav_su sen nerelerdesin.canim
Buradayım Can'ım bende yoğundum eşim yok ki bizimde birlikteliğimizin 9.yılı daha dün gibi annemlerin Antalya'da dünürleri geldi kardeşimin kayınvalidesi ve kayınpederi yarın hala oluyorum Allah nasip ederse onun telaşı vardı sen neler yaptın

Yürüyüşün ve menün güzel tatlım hadi bende koca yok sen niye kutlamadın canım

İyi pazarlar arkadaşlar.kaptancım yemedim daha hamburgeri bakalım belki hafta içi yerim
Haftaiçine birakma canim cumaya kilo artişi kalmasin hem bence senin canin çokda istemiyo yemee yeemee
Sagol canim. Fena gercekten. Iki senedir durup durup agriyor. Cikamadi gitti
Bende geçen günlerde tanıştım kendisiyle diş ağrısı nedir bilmezdimm

Canım çok geçmiş olsun

Bugün dışarıdaydık neredeyse dört saat yürüdük..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, beş zeytin, iki günkurusu, bir avuç fındık..
Akşam: dört tavuk kanat, ayran..
Afiyet olsun canimm yürüyüş de harika olmuş

Kızlar kocam süpriz yapıp hamburger almış yedim yani ama ekmeğini değil ekmeğinden çok az yedim kolasını patatesini ve soğan halkasıda yedim.Allah'tan bugün pek bişey yememiştim inş.dengelemiştir.menümüde sonra yazcam

Kahvaltıda omlet biraz peynir ve zeytin yedim ,biraz kuruyemiş akşam annemlerde sulu köfte sadece köfte ve suyu yanında bol salata

Afiyet olsun az yemişsin kaçamak sayılmaz merak etme

Portakal koydum çok güzel oldu bugun 3 lt su ictim ki ben 1 bardağı bile zorla içen insan çok mutluyum Miyav_su iştahım bile azaldı suyun sayesinde böyle devam ederim inşallah

Selinimmmm ben adanada 4 kilo almışım malesef oyüzden bayagi kıstim dayanıyorum artık en azından gittigimdeki kiloya ineyjm.. sen nasilsin tatlım kızın nasıl öpüyorum siziiii

slm kizlarrr...
sabah vicdan azabiyla uyandim +100 gr alarak..cok uykusuz ve yorgunum uamrim kizim bugece guzelce uyur bende uyurum..
menum:sabah domates salatalik
koy peyniri kasar peyniri 4-5 dilim
1 yk.labne 3 parmak eninde ekmek ceyrek simit 3 catal yumurtali patates
ara:1 avuc badem
aksam:kizarmis tavuk budu kalcali derisiz pilavini sosunu yemedim..bir tanede közlenmis sivri biber icecekte icmedim..

Afiyet olsun canimm lahmacun fazla kaçmış sankiii ardından da çikooyarın görüceeeez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…