Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz ben basladim sen bana gel once sonra ben san ayine gelirim merak etme sen
off daha bende temizlik yapıcam ama hiç halim yok :sinifsinif: ya şu uykumu bi düzene soksam daha iyi kilo veririm ama bugün de 9-10 saat uyudum mafoldumben
aa ifadelerin yeri değişmiş bu arada kaydirigubbakcemile3

kiz siz hergun ne temizligi yapiyonuz vede misafirleriniz neden bu kadar kalabalik ozel bir durummu soz konusu bir de bakim

herkese selam

kendım ıcın ıyı bır haberım var .... olmadan gelmek ıstemedım buraya...

burdakı özel hastanenın dıyetısyenınden randevu aldım hem tahlıl yaptırmak hemde gözetım altında tedavi olmak ıcın....10 gunde bır kontrol varmıs ancak ayın 4'üne randevuyu gece zor randevu alabıldım...o kadar dolu ki hayret ettım valla....

ınsallah doktorun dedıklerıne harfıyen uyarım...ınsallah yoldan cıkmam dıyorum ..profesyonel bırıyle yapmak daha ıyı olur.bu haftada ızınlı yazın benı ....salı gunu kontrolden sonra gelısmelerı yazarım

kiz ben basladim sen bana gel once sonra ben san ayine gelirim merak etme sen

kiz siz hergun ne temizligi yapiyonuz vede misafirleriniz neden bu kadar kalabalik ozel bir durummu soz konusu bir de bakim

biz yeni taşındık evimize şimdi de komşular geliyo dün tüm apartman geldi ve çoluk çocuk ortalığı batırdı bizde annemle titiz olduğumuz için huylandık doğal olarak zemuszemus mirmirmirmir
sende görücü mü geliyo sandın neslihan abla kaydirigubbakcemile3

kız özge öldürüyosun sen beni iyiki sizi aramıza almışız valla senin şiiri mağazada yüksek sesle ben okudum kızlar falan hepimiz güldük çok hoşumuza gitti araştırmacı kişilik seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cagla ablam ama cok dugununuz oluyo benide gotur iki kurt atayim geleyim bende ablamkaydirigubbakcemile2
kız aç teybi oynak bi hava döktür kurtlarını en etkili egzersiz bak ben kapı gıcırdasa oynarım evde bazan televizyonda halay falan bişiler çalınca evde tek başına bile halay çekiyom ben eşim sen hastanede karıştın herhalde diyo anan baban böyle diil diyo zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
gel anam gel..
iki dönüveelim..
napcan bizim buraların reynası laylası da dügünler iştekaydirigubbakcemile3

küçük yerlerin enbüyük eğlencesi düğün bide şimdi mevsimi oh döktür çağla ablam yandan yandan zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ben bi yazı daha bulmuştum da kaybettim dur dbulursam onu da eklicem

buldumm kaydirigubbakcemile3

Adam aşırı kiloluymuş. Sağlığı tehlikeye düşünce doktoru en kısa zamanda otuz kilo zayıflamasını söylemiş.
Nasıl yapayım diye kara kara düşünürken gazetede 'Garantili zayıflatma' diye bir ilan görmüş ve hemen başvurmuş,

'3 günde 5 kilo' programına yazılmış.

Ertesi günü sabah kapısı çalmış, açınca bir de ne
görsün ! Karşısında 19 yaşlarında dünya güzeli, sportmen ve üzerinde giysi olarak bir çift Nike ayakkabı bulunan bir kadın!!!

Kadın kendini tanıtmış, zayıflama şirketinden geldiğini söylemiş, sırtını dönüp koşmaya başlamış,

sırtında bir etiket varmış, 'yakalarsan seninim'.

Adam kızın arkasından koşmaya başlamış, kilometrelerce koşmuş,kan ter içinde kalmış ama kızı ormanda yakalamış ve beraber olmuş.

Programın dördüncü günü adam gerçekten de 5 kilo zayıfladığını görmüş.

Şirketin zayıflatma metodunu çok beğendiğinden ikinci bir
programa kaydolmuş, '5 günde 10 kilo'.

Ertesi günü yine kapısı çalınmış, karşısında daha da güzel genç bir kadın, üstelik üzerinde bir çift Reebok ayakkabıdan başka bir şey yok ve sırtında yine bir etiket, 'yakalarsan seninim'.

Adam yine canını dişine takıp kadının arkasından koşmuş ve kilometreler sonra yakalamış.

Programı tamamlamış ve altıncı gün hakikaten 10 kilo daha verdiğini sevinçle görmüş.

Bu defa, şirketin '10 günde 20 kilo' programına kaydolmak istemiş ama şirket yetkilisi uyarmış, 'emin misiniz, bu program gerçekten çok zor bir etaptır'.

Adam ısrar etmiş, bütün zorluklara katlanacağını söylemiş.

Ertesi gün kapısı çalmış, heyecanla koşup açınca karşısında iri
yarı sportmen genç bir adam görmüş.
üstelik adamın üzerinde sadece koşu ayakkabıları varmış,

önünde de bir etiket; 'yakalarsam benimsin' delikafadulden :roflol:

KIZ AFERİN YA..VALLA BRAVO SANA ÇOK İYİ YAPMIŞINkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kizlar ben simdi cikim kimsede yokken evimi temizlemem lazim yarin misafir gelecek hazirlik yapmam lazim birsuru camasir atilacak durulecek off offf perdeleri felanda yikarim yetistriirsem ama arada molaya gelecem olurmu opuldunuz

KOLAY GELSİNopuyorumnanaktan

AKŞAMIDA ATLATIRSAN VERMİŞİNDİR

HAYIRLISI CANIM..BENDE AGUSTOSTA SPOR SALONUNA GİTCEM...ŞİMDİLİK BAYAN HOCA YOKMUŞ..EŞİME DEDİMKİ
-SPOR SALONUNA GİTCEM DİYE.
-İZİN VERMİYOM DEDİ..
_BEN İZİN ALMIYOM HABER VERİYOM DEDİM..
_OLMAZ DEDİ..
_DÜGÜNLER CADDE ORTASINDA GÖBEK ATTIGIMDA KISKANMIYONDA 1 SALON DOLUSU TOMBUL BAYANLA SPOR YAPINCAMI KISKANIYON DEDİM..
BAKALIM O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜZ DEDİ..

KIZ Bİ GÜNDE BİZİ AL HOŞGELDİNE..PASTA BÖREK İSTEMEYİZ..KOYARSIN OYNAK MÜZİK OYNARIZ KIZzemuszemus

gelin valla beklerim ablacım opuyorumnanaktan bende uzun zamandır düğüne filan gitmiyodum kurtlarımızı dökelim kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

tut kız kendini ne öyle pastalar börekler hadi güzelim bu hafta seni affettik haftaya rekor bekliyoruz bak ona göre
kizlar ben simdi cikim kimsede yokken evimi temizlemem lazim yarin misafir gelecek hazirlik yapmam lazim birsuru camasir atilacak durulecek off offf perdeleri felanda yikarim yetistriirsem ama arada molaya gelecem olurmu opuldunuz
kolay gelsin canım siz temizlik falan deyince bana afakanlar basıyo ev aklıma geliyo bu hafta pek bişi yapamadım pazar günü yandım ben
hadi canım hayırlı olsun profesyonel destek iyi olur tabi sende daha ciddi bakarsın olaya

eviniz hayırlı olsun canım ama bu hoşgeldin ziyaretleri bizim için çok tehlikeli dikkat et kendine

kız özge sen daha fazla araştırma yapma artık istersen bizim kocalar görecek siz ne anlatıyosunuz birbirinize diyecekler allah seni napmasındelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar işyerinden kulube gırılmıyor hata verıyor üfff yarın samsuna gidiyorum pazartesi yine burdayım kendinize ii bakın pasta çikolata börek çörek düşmanımız unutmayın sabah kilo bıldıremezsem 87.00 olarak yaz beni nesliş sabah gırmeye calısıcam.Gidiyorum ama DıYETıMLE birlikte......opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:ayyy ozge yine gulme krizi tutu beni supermis bu ya

HAYIRLISI CANIM..BENDE AGUSTOSTA SPOR SALONUNA GİTCEM...ŞİMDİLİK BAYAN HOCA YOKMUŞ..EŞİME DEDİMKİ
-SPOR SALONUNA GİTCEM DİYE.
-İZİN VERMİYOM DEDİ..
_BEN İZİN ALMIYOM HABER VERİYOM DEDİM..
_OLMAZ DEDİ..
_DÜGÜNLER CADDE ORTASINDA GÖBEK ATTIGIMDA KISKANMIYONDA 1 SALON DOLUSU TOMBUL BAYANLA SPOR YAPINCAMI KISKANIYON DEDİM..
BAKALIM O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜZ DEDİ..

cagla ablma walla sonuna kadar haklisin ablam buyrunnnnnnnnn

slm kizlar benim yarin erken rdv var arabamda tamirde yuruyerek gidecegim icin yarin sabah bildirime gelemem = benim kilo ayni:tomato: kaptan kizacan yine ama tatil girince olmuyo ya fazlada yemiyomuffffffffff:uhm:

off bizim internet bugün çok yavaş :bbo: 2 saatte zor girdim valla -tatlicadiarzu- yarın sabah da giremezsem şimdiden söyleyim kilom tam 79du sabah,bugün de çok bişey yemedim ama adetten dolayı şişkinlikolabilir offf offf :sinifsinif: neyse yani 79um girebilirsem tekrar tartılıp sölerim size neslihan ablacım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

iyi yolculuklar ablacım maşallah çok iyi gidiyosun sakın orda da bozma diyeti lmaz: ah bi de ben böyle hızlı ilerleyebilsem mafoldumben

iyi yolculuklar:gitme:

slm kizlar benim yarin erken rdv var arabamda tamirde yuruyerek gidecegim icin yarin sabah bildirime gelemem = benim kilo ayni:tomato: kaptan kizacan yine ama tatil girince olmuyo ya fazlada yemiyomuffffffffff:uhm:

ya haklısın valla bende yapamıyom ya nolcak bilmiyom..
fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…