Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yine ben geldiiiiimm opuyorumnanaktan mutfaktaydım fırsat bulunca geldim :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 of bugüün yine yürüdüm baya öğlende de bişey yememiştim eve gelince domates,peynir filan atıştırdım öyle 1 dilim ekmekle. şimdi de yoğurt yicem. cokacimcoook off off yarın misafir var hemde bi sürü :umursamaz: şimdi onlara profiterol yapıyorum inşallah dayanamayıp yemem :Saruboceq: mirmirmirmir yok yok zaten o gün yediğim 4 dilim kekten sonra aklım başıma geldi yesem bile 1 tane yerim hatta onu da yemem belki :sinifsinif:
size bişey söylicem ama kızmayın :kedi: ben bugün dondurma yedim yine :icecream: yolda yürürken hava çok sıcaktı bizim de ağzımız kurudu bari dondurma alalım dedik mirmirmirmir kalorisine de baktım 200 kaloriydi galiba :tomato: fisfisfis

ozge koridor buyuk tur tamam da komsular kizmasin sonra kaydirigubbakcemile3 benim arkadas ta senin gibi cizerdi yerlere yastiklari kosardir yastiklar gelince hoplardi ay ne cok gulerdim ona ben

yok kızmazlar ben parmakucunda koşuyorum :sm_cool: yalnız şu yastık işini anlayamadım güzel bişeyse bende yapsam kaydirigubbakcemile2

oh canım hoşgeldin..tatilinin güzel geçmesine sevindim...
tabi tatilin dönüşü yine bayanlar için yorgunluk oluyo ama olsun o işler hep yapılıyo zaten en azından dinlenmiş oluyo insan..

ahanda cagla ablam gelmis iste yoklamdan bir kisiyi cikart gelde :)))

anam cagla ablam nere gittin yaw sende

kız azıcık kaçamak yaptım işten ne yapıyonuz diye hemende gördünmü kı beni:kedi:

[QU

kızım ben gündüz pek giremiyom gecede sizin yazdıklarınızı okumaktan yazmaya fırsat olmuyo böyle idare edin artık beniopuyorumnanaktan

OTE=domination;8192251]ya benim internet diğer sitelere girmiyo sadece kk'ya ve google'a giriyo kafamçokkarıştı şaşırdımm CADIARZU[/QUOTE]

iyi ya işte zaten başka yer ne lazım..kocam arkadaşlarına söyle sırf sizin için neti kapatmıyo kocam de diyo..

ben şimcik çıkıyom..spora gelince 2 gündür bisiklet artı steper yapıyom yürüyüş yok malesef..

slm kızlar nabersiniz ben birazdan gece sporuma baslıcam kaydirigubbakcemile2yılmak yorulmak yok yolaaaaaa devammmmmmmmmmmmm

günaydınlarrrrrrrrrrkızlar bu haftada 1 kiloyu devirdim 87,2 akşamda 20dk yürüdüm sabah serviste kötü oldum gelince kendime ziyafet çekip bir simit yedim öğlende az yerim artık

günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben bir türlü siteye giremedim, kardeşimin pcsindende denedim olmadı. neden böyle oldu anlayamadım.
ben bugün ankaraya gidiyorum birazdan. bana geri dönmek için ayrıldı yazın. haftaya gelirim büyük ihtimalle ama yinede belli olmaz kendinize çok iyi bakın. hepinizi çooooooookkkkkkk öptümkaydirigubbakcemile3

iyi ya işte zaten başka yer ne lazım..kocam arkadaşlarına söyle sırf sizin için neti kapatmıyo kocam de diyo..
kiz valla benim kociste oyle ulan diyo su interneti kapatacamda senin icin kapatmiyom yoksa simdiye internet minternet olmazdi diyor artik oda alisti onceden kiziyorsu ne bu ya diye simdi sizin bendeki etkinizi gorunce iyice ogrendi artik yahu bu kocalarimiz bizi cok seviyor haaa ird ekosu bandina kandirsaydim ama nerde kanacagi yok
slm kızlar nabersiniz ben birazdan gece sporuma baslıcam kaydirigubbakcemile2yılmak yorulmak yok yolaaaaaa devammmmmmmmmmmmm
ay ne guzel kiz valla cok sevindim canim olsun sabah sabah bir simitten birsey olmaz afiyet olsun
kiz kacma buraya gel ya nere gidiyon seni seni yine yirttinbakalim hayirlisi
ama benim bu hafta isim vardi sana yikacaktim gorevi uff ne olacak simdi
kizlar ben cuma gunu olmayabilirim kim yapacak bildirimi hesaplamalari soyleyin bakalim hihh hadi ciksin yigit olan bir adim one

nesliş ben yaparım ama cuma 15:00 den sonra samsun yolcusuyum birde biraz bilgi vermen gerekiyor yada persembeden bıldırelım sana kılolarımızı persembe akşamı yap listemizi CADIARZU

hosgeldin usarem oh mis gibi tatilini yapmis gelmisin ustelik kilo almadan supersin:lepi:
hoşbulduk canım valla çok iyi geldi.baya bir tatlı kaçamağı yaptım ama diğer şeylerde dikkat ettim öyle olunca kilom değişmedi.valla çok korkuyordum kilo alıcam o tatlılardan diye.
vavv supermis gezin be guzelim harika ohh senenin stresini atmissindir umarim kaldigin yerden devam canim bu hafta aramizdasin hadi hosgeldin tekrardan:[/B]

canım valla stres falan kalmadı,tatilin kötüsü olmuyor evde bile kalsan işyerinden uzaklaşmak güzel geliyor insana.
şimdi meyve sebze diyeti yapıyorum baklaım bu hafta kilomda bir değişiklik olacakmı.

oh canım hoşgeldin..tatilinin güzel geçmesine sevindim...
tabi tatilin dönüşü yine bayanlar için yorgunluk oluyo ama olsun o işler hep yapılıyo zaten en azından dinlenmiş oluyo insan..:[/B]

canım hoşbulduk,doğru söylüyorsun ev işi hep oluyor.tatil dönüşü biraz zor geliyor ama olsun.sende düğünü yapmışsın hayırlı uğurlu olsun.darısı damatlıklarına inşaallah.

QUOTE]

nesliş ben yaparım ama cuma 15:00 den sonra samsun yolcusuyum birde biraz bilgi vermen gerekiyor yada persembeden bıldırelım sana kılolarımızı persembe akşamı yap listemizi CADIARZU

tamma ozaman herkez persembeden kilosunu soylesin sizin icinde birsakincasi yoksa benim simdilik belli degil ama almanyadan misafirim gelecek kayinvalidemlere gidecegiz onlarla sabahtan yapadabilirim hani erkenden ben kilomu bildirim derseniz oda olabilir sanirim
bu arada tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin ama dedigin gibi persembeden yapalim bildirimi yada cuma sabah i erkenden nasil isinize gelirse artik

ben bu sabah 4-5 tane kayısı,yarım şeftali ve 1 tane soda içtim.öğlen sebze yemeği akşamda sebze yemeği var.meyvede istenildiği kadar.

oo valla iyi gidiyon canim ya hadi bakalim desene bu hafta sende is cok hadi hayirlisi ben simdi cikiyorum bugun belki gole gidecegim cocuklarla yuzmeye oyuzden olmayabilirim hepinizi opuyorum canlarim hadiyin kalin saglicakla eger gitmessem gelirim

cuma sabah kimse olmuyor ki canım en iyisi perşemde aksamı bıldırelım bu arada yurtdışındamı yaşıyorsun turkbayragi

meraba kızlar ben bugün ağrıdan kıvranıyorum aslında iki gündür böyleyim regl dönemim çok ağrılı oluyo yabu davul gibide şişim bu arada gidip eve yatsam diye düşünüyorum
tartılmıyorum çünkü çok şişim kesin fazla çıkarım moralim bozulmasın diye iki gündür tartının yanına uğramıyorum
sabah klasik simit kahvaltısı yaptım başkada bişi yemedim bu gün canım istemiyo
ben bi geçmişe bakıp gelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…