- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.081
meraba kızlar ben bugün ağrıdan kıvranıyorum aslında iki gündür böyleyim regl dönemim çok ağrılı oluyo yabu davul gibide şişim bu arada gidip eve yatsam diye düşünüyorum
tartılmıyorum çünkü çok şişim kesin fazla çıkarım moralim bozulmasın diye iki gündür tartının yanına uğramıyorum
sabah klasik simit kahvaltısı yaptım başkada bişi yemedim bu gün canım istemiyo
ben bi geçmişe bakıp gelim
sorma nesli baktırdımda benim modem problemliymiş galiba değişmesi lazım dedi vatandaş yenileri şu fiyat bu fiyat diye anlatıp duruyodu eşime benimkinin yüzüne bi baktım veresiye dinliyo adamı hiç modeme para vermeye niyeti yok kendi kullanmıyoya şu ara sesimi çıkarmıyorum idare ediyorum çünkü biz yeni bahçe yaptırıyoruz adamın verdiği paranın pek hesabı yok çok masraf çıkardım orası öyle olsun burası granit olsun falan diye bide modem desem boşuycak galiba artık beni şu bahçenin işleri bitsin hallederim artıkkiz baktir su pcne sende uff benide deli etti bu melet neyse aferim sana sende benmi oldun basima neyse hadi toparlarsin daha haftanin basi
olursun güzelim çok iyi gidiyorsun ha gayret zemuszemuszemuszemuscumaya kadar 85,5 olurmuyum acep?
hoşgeldin canım tatil güzel geçmiş ne güzel kiloda almamışsın çok sevindim safranbolu rüya gibi diğilmi bana öyle gelmişti zemuszemuszemuszemuszemuszemusgünaydın hanımlar ben geldim.tatil bitti diyete devam,tatile giderken doktorum diyeti kesmişti.aslında o bu kilo size yeter başka diyet vermeyeceğim dedi ama ben dün tekrar gidip devam etmek istediğimi söyledim.bugün yine diyete başladım.şuanki kilom 65.400 inşaallah 60 kg olana kadar devam.sizler nasılsınız neler yaptınız.özledim valla sizi.neyse kimseler yokken ben biraz işlere bakayım sonra gelirim.bu ara müfettişler varda işler biraz yoğun.öptüm hepinizi.
bu işn en zevkli tarafı bu bence ilk günler tartının daha az göstermesi ve herkezin erimişsin demesi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2harika valla günden güne küçülüyorum işyerindekiler bile farkediyor sen nasılsın diyetin devam degılmı? aman sakın bırakma kolay alınıyor bu kilolar ama vermesi zor sengözlerimebaksanab
afferim kız sana hadi bakalım bulda hepimiz yapalım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kızlarr durmadım araştırdım sizin için kaydirigubbakcemile3 nivea body cd linklerini buldum şimdi indiriyorum eğer sağlamsa buraya tekrar eklicem kaydirigubbakcemile5 spor yapasım geldi ya birden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
allah iyiliğini versin kız yoklama yapıyo bize bi haller oldu bu aralar ya toparlıycaz inşallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaptanin yardimcisinin yardimcisinin arkadasi olduguma gore yoklama yapiliyo bugun gelmeyenler = aynalar cagla ablam nazco nerdesiniz bak oglen oldukaydirigubbakcemile3
bende bi başlayabilsem şu spora ama şu dönemim bi geçsin başlıycam söz şimdi ağrılardan yerimden kıpırdıyamıyorum vereliniortakvereliniortakvereliniortakben şimcik çıkıyom..spora gelince 2 gündür bisiklet artı steper yapıyom yürüyüş yok malesef..
iyi yolculuklar güzelim git bakalımda şu yanındaki depresyonu bi zahmet oralarda bırakta gel merak etme arkandan ağlamaz dönüşün muhteşem olsun kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben bir türlü siteye giremedim, kardeşimin pcsindende denedim olmadı. neden böyle oldu anlayamadım.
ben bugün ankaraya gidiyorum birazdan. bana geri dönmek için ayrıldı yazın. haftaya gelirim büyük ihtimalle ama yinede belli olmaz kendinize çok iyi bakın. hepinizi çooooooookkkkkkk öptümkaydirigubbakcemile3
bizim bu adamların bu internete ne gıcığı var anlamadım zaten hemen tehditkiz valla benim kociste oyle ulan diyo su interneti kapatacamda senin icin kapatmiyom yoksa simdiye internet minternet olmazdi diyor artik oda alisti onceden kiziyorsu ne bu ya diye simdi sizin bendeki etkinizi gorunce iyice ogrendi artik yahu bu kocalarimiz bizi cok seviyor haaa ird ekosu bandina kandirsaydim ama nerde kanacagi yok
kiz kacma buraya gel ya nere gidiyon seni seni yine yirttinbakalim hayirlisi
ama benim bu hafta isim vardi sana yikacaktim gorevi uff ne olacak simdi
kizlar ben cuma gunu olmayabilirim kim yapacak bildirimi hesaplamalari soyleyin bakalim hihh hadi ciksin yigit olan bir adim one
slm kızlar nabersiniz ben birazdan gece sporuma baslıcam kaydirigubbakcemile2yılmak yorulmak yok yolaaaaaa devammmmmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben bir türlü siteye giremedim, kardeşimin pcsindende denedim olmadı. neden böyle oldu anlayamadım.
ben bugün ankaraya gidiyorum birazdan. bana geri dönmek için ayrıldı yazın. haftaya gelirim büyük ihtimalle ama yinede belli olmaz kendinize çok iyi bakın. hepinizi çooooooookkkkkkk öptümkaydirigubbakcemile3
selam şekerler nasıl gidiyor bakalım
ben bu sabah 4-5 tane kayısı,yarım şeftali ve 1 tane soda içtim.öğlen sebze yemeği akşamda sebze yemeği var.meyvede istenildiği kadar.
tamma ozaman herkez persembeden kilosunu soylesin sizin icinde birsakincasi yoksa benim simdilik belli degil ama almanyadan misafirim gelecek kayinvalidemlere gidecegiz onlarla sabahtan yapadabilirim hani erkenden ben kilomu bildirim derseniz oda olabilir sanirim
bu arada tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin ama dedigin gibi persembeden yapalim bildirimi yada cuma sabah i erkenden nasil isinize gelirse artik
meraba kızlar ben bugün ağrıdan kıvranıyorum aslında iki gündür böyleyim regl dönemim çok ağrılı oluyo yabu davul gibide şişim bu arada gidip eve yatsam diye düşünüyorum
tartılmıyorum çünkü çok şişim kesin fazla çıkarım moralim bozulmasın diye iki gündür tartının yanına uğramıyorum
gcemis olsun nazco :Saruboceq:meraba kızlar ben bugün ağrıdan kıvranıyorum aslında iki gündür böyleyim regl dönemim çok ağrılı oluyo yabu davul gibide şişim bu arada gidip eve yatsam diye düşünüyorum
nerden cikti bu ankara tatili kizgünaydın arkadaşlar nasılsınız
kiz valla benim kociste oyle ulan diyo su interneti kapatacamda senin icin kapatmiyom yoksa simdiye internet minternet olmazdi diyor artik oda alisti onceden kiziyorsu ne bu ya diye simdi sizin bendeki etkinizi gorunce iyice ogrendi artik yahu bu kocalarimiz bizi cok seviyor haaa ird ekosu bandina kandirsaydim ama nerde kanacagi yok
adam sana careisni soylemis bak yap 3 bebisi alsin sana kosu bantinikaydirigubbakcemile3
ay ne guzel kiz valla cok sevindim canim olsun sabah sabah bir simitten birsey olmaz afiyet olsun
kiz kacma buraya gel ya nere gidiyon seni seni yine yirttinbakalim hayirlisi
ama benim bu hafta isim vardi sana yikacaktim gorevi uff ne olacak simdi
kizlar ben cuma gunu olmayabilirim kim yapacak bildirimi hesaplamalari soyleyin bakalim hihh hadi ciksin yigit olan bir adim one
kızçeler ben gene çıkıyom..akşam dügün var ugrarmıyım bilmiyom..yarına nöbet var yine...olmazsa o zaman görüşürükopuyorumnanaktan
cagla ablam ama cok dugununuz oluyo benide gotur iki kurt atayim geleyim bende ablamkaydirigubbakcemile2
ben geldiimm :ecrin_bebek: off bugün tam bi faciaydı 20 kişi misafir ve 1 dolu yaramaz çocuklmaz: ama anlatamam o çocuklar beni öldürdür :umursamaz: anam bi de yeni nesil çok fena kaydirigubbakcemile3 neyse bugün zaten kötüydüm adam gibi bişey de yemedim kızacaksınız bana biliyorum -tatlicadiarzu- :tomato: ama demin ben kendime kızdım :mymeka: :mymeka: ne yediğimi hatırlamıyorum bile pasta,börek,profiterol... ne bulduysam arada atıştırdım ama bugün çok köötüydü ya anlatamam görseniz acırdınız halime :sinifsinif: kafamçokkarıştı ama yarın spora başlıyorum zaten yaptığımız temizlikler boşa gitti bugün ev eskisinden de beter oldu yarın baya temizlik var yine. o da spor sayılır zemuszemus ama olsun ben şu nivea body'yi indirebilirsem bugün,yarın öğleden sonra ya da sabah yaparım kaydirigubbakcemile2 yarın lapa diyeti mi yapsam acaba çünkü adetime çok az kaldı bugün de tatlı krizim tuttu ondan da biraz fazla yedim galiba fisfisfis yarın lapayı tam yapamam yine ama hafif bişeyler yaparım bilmiyorum :sinifsinif: of zaten zor yazıyorum ayakta durucak halim yok :sm_confused: yarın lapa diyeti yapsam mı acaba?? annem de kızıyo geçen sefer kabız oldum ondan oldun daha yeme dedi -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae
ayy ne uzun yazmışım ayakta uyuyo gibiyim neyse sürçü lisan ettiysek affola turkbayragi yerimseniben
Size şiir buldum kaydirigubbakcemile3
artik karar verdim
sismanliktan kurtulacagim
diyet yapip zayiflayacagim
bak rezil olduk aleme
herkez tig gibi sahane
bizde göbek bahane
günes deniz hava sicak
ruhum bedenime sigmayacak
bu mayo bana nasil olacak?
denedim denedim sigmadi
bogazimi tutamadim
dayanamadim valla
valla valla dayanamadim valla
herkez bana hava atiyor
sülün gibi dolaniyor
aslinda ben daha güzelim
bokbogaz gibi yiyorlar
ama hic sismanlamiyorlar
bak bende diyet yapiyorum
cok az yemek yiyorum
acili adana söylüyorum yaninda coban salata
iskembe corba zeytin yagsiz dolma bide diyet cola
bana künefe diyorlar
valla valla dayanamadim valla
ye cukalatali pasta
ye elmali turta
koca göbegi salla
ehhhhhhh dayanamadim valla
jimnastige gidiyorum
step fitness yapiyorum
cin cayi iciyorum
tazi gibi kosuyorum
bazende ip atliyorum
e bende spor yapiyorum
bana jumbo diyorlar
benimle dalga geciyorlar
ben bunlara alisigim
kendimlen barisigim
yine migdem kazindi
geldi izgara karisigim
fil diyetine alisigim
ye diyeti bozdum valla
ye niyeti bozdum valla
ye koca göbegi salla
ehhhh dayanamadim valla
benim bedenim xl
simdi oldum xxl
yok mu buna bir cagre
oklava ceviriyorum
kalcami duvarlara vuruyorum
sinav mekik cekiyorum
olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor
bu cile ne zaman biter?
yeter allahim yeter
yarim ekmek arasi döner ayranla nasil gider
bu diyet burda biter! :tomato:klava: cokacimcoook :enbuyukkk:
kız özge alemsin valla bu çok eski bir şarkı gecen sene bende tam bu haldeydım ızgara karısık pizza yanına diet kola kaydirigubbakcemile3 özgee boğazına hakim ollll bende dün bir kare tatlı yedim ama azcık yanii sabahda aldım dersimi kilom aynı kalmış bıde ustune spor yapmıstımkaydirigubbakcemile2
tamma sorun degil misafirler saat 2 de geleceklermis oyuzden yapabilirim yani aksam yada sabah farketmez ama erken olmasi lazim erken giremeyenler aksamdan bildirimi yapsinlarcuma sabah kimse olmuyor ki canım en iyisi perşemde aksamı bıldırelım bu arada yurtdışındamı yaşıyorsun turkbayragi
neyse kiz ozaman idare et ne yapacan fazla kocalara yuklenmemk lazim demi ama allah basimizdan eksik etmesin onlarisorma nesli baktırdımda benim modem problemliymiş galiba değişmesi lazım dedi vatandaş yenileri şu fiyat bu fiyat diye anlatıp duruyodu eşime benimkinin yüzüne bi baktım veresiye dinliyo adamı hiç modeme para vermeye niyeti yok kendi kullanmıyoya şu ara sesimi çıkarmıyorum idare ediyorum çünkü biz yeni bahçe yaptırıyoruz adamın verdiği paranın pek hesabı yok çok masraf çıkardım orası öyle olsun burası granit olsun falan diye bide modem desem boşuycak galiba artık beni şu bahçenin işleri bitsin hallederim artık
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizim bu adamların bu internete ne gıcığı var anlamadım zaten hemen tehdit
neslicim bende yapabilirim ama önce nasıl yapacağımı bana öğretmen gerekiyo çünkü bişi bilmiyorum hep hazırgeliyoya bize tembeliz biraz :kedi::kedi::kedi:
günaydın kızlar ben bu gün bomba gibi geldim tutmayın beni
bu gün daha iyiyyim artık asıl iyiliğimin nedeni ben bu sabah dayanamadım tartıya çıktım yarını bekleyemeden bilde bildirim bugün olur belki diye ve kendimi tartıda 66,6 buldum hem hafta sonu aldığım bir kiloyu vermişim hemde 600 gr daha hemde reglime rağmen afferim bana dedim ve hemen yarım simit peynirle ödüllendirdim kendimi sıkı yönetime bugünde devam ediceğim yarına kadat bir yarım kilo daha gidermiki ne dersiniz zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ama akşam beni görmeliydiniz eşim makarna istedi oğlanla ona bir tencere domatesli sarımsak peynir soslu makarna yaptım nasıl burcu burcu koktu burnumda ama yemediiiiiiim bide süt vardı sütlaç dedilşer hadi onuda yaptım ama ondanda yemediiiiiim savaştım yani kendimle ama ben galip geldim sabah artık çok canım istedi diye iki kaşık makarnayla sütlaç yedim kahvaltıda :lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?