- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.441
Yok kizzz evde yalnızlıktan canım sıkıldı. Baktim baktim Benden başkada buraya ugrayan olmadimdedim herkes kutlama yapıyor galiba.biz yaşlandık canım 15 yıllık evliyiz sevgililerimin falan kalmadiGünaydın Canım dün birden kayboldun havada aşk kokusu sezdim eşin n süpriz birşeyler mi yaptı
Ay bazen arkadaşlarıma diyorum hep o Zaman diliminde kalsaydık çok güzeldi ah ahHep gülümseyerek hatirlayacaģin anılar bunlar nasil heycanlidir o günler
Olsun Canım ya yıllınmış içki bile her zaman çok pahalı ve kıymetlidir sizde öylesiniz emin ol bizde kutlamıyız bizimde o gün birlikteliğimizin başlangıcı onu kutlarız o kadar oda bu sene olmadı hayırlısı rabbim sağlık huzur versinde gerisi boş ağzımızın tadı bozulmasınYok kizzz evde yalnızlıktan canım sıkıldı. Baktim baktim Benden başkada buraya ugrayan olmadimdedim herkes kutlama yapıyor galiba.biz yaşlandık canım 15 yıllık evliyiz sevgililerimin falan kalmadi
Hayır Canım 14 şubat 2007 de görüşmeye başladık 1 ekim 2010 evlendikMiyav_su canım seninde dün evlilik yildonumunmus (yanlışmış anladım acaba )allah nice güzel seneler göstersin size.mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin
Amin canım en önemlisi onlar zatenOlsun Canım ya yıllınmış içki bile her zaman çok pahalı ve kıymetlidir sizde öylesiniz emin ol bizde kutlamıyız bizimde o gün birlikteliğimizin başlangıcı onu kutlarız o kadar oda bu sene olmadı hayırlısı rabbim sağlık huzur versinde gerisi boş ağzımızın tadı bozulmasın
Ay sorma bu mevsimde incir yaprağımı kalır mandalin yaprağınıda eklemek lazım sabah çırılçıplak tartıldımAyy kiz miyav cok alemsin.ne güldürdün beni ama haklısın olmaz diye bişey yok herşeyi düşünmek lazım
Sen hemen kaçtın benim yapraklı muhabbetimi kaçırdınKizlar gece gece muhabbetin dibine vurmuşsun bensiz.neler kaynatmissiniz
Allah kolaylık versin sabır versin canim. Zamanla alışırsın inşallahGunaydin kizlarrr
Ne kadar zormus ya calisan anne olmak
Inanin hicbirseye yetisemiuorum
Hem okul ki ben koydeyim uzak hem ev hem oglum bayagi bi zorlaniyorum ama sanirim yavas yavas alisacam
Hafta sonu azicik kacamagim oldu olmasa iyiydi ama hemen 200 gr farketmis sabah tartida aldim sonucu bu hafta hic bozmadan ilerlemeliyim
Yok kizzz kaçırırsınız hepsini okudumSen hemen kaçtın benim yapraklı muhabbetimi kaçırdın
Bende pijamayla tartıliyorum. Ne olur ne olmaz sen kendini garantiye al dimi yaAy sorma bu mevsimde incir yaprağımı kalır mandalin yaprağınıda eklemek lazım sabah çırılçıplak tartıldımama foto çekmedim birde başıma gelir düşünsene cumaya kadar yaprak bulmam lazım
Bence çok iyi canım..cumaya kadar daha da gider..Cuma kilom 61.9
Bugünkü kilom 61.7
_200 gr hiçte kötü değil
Evet teyzem oldum 2 kere bugünde hala oluyorum Amin inşallah Canım sagolMiyav_su canım hala oluyormuş sun.yoksa onuda yanlış anladim .allahım analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhat li hayırlı evlat olsun. Rabbim acılarıni göstermesin insaAllah
Evet Canım cumaya öyle yaparım artıkBende pijamayla tartıliyorum. Ne olur ne olmaz sen kendini garantiye al dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?