Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın Canım dün birden kayboldun havada aşk kokusu sezdim eşin n süpriz birşeyler mi yaptı
Yok kizzz evde yalnızlıktan canım sıkıldı. Baktim baktim Benden başkada buraya ugrayan olmadimdedim herkes kutlama yapıyor galiba.biz yaşlandık canım 15 yıllık evliyiz sevgililerimin falan kalmadi

Hep gülümseyerek hatirlayacaģin anılar bunlar nasil heycanlidir o günler
Ay bazen arkadaşlarıma diyorum hep o Zaman diliminde kalsaydık çok güzeldi ah ah bekardık otelde gece işimiz bitince bayan personelin orada kalacaksa pansiyonda çıkışı yasaktı biz bahçeden diğer komşu otele gecer oradan diskoya giderdik düşün sabaha yakın otele döner işe başlardık uykusuz şimdi herkes evlendi Zaman çabuk geçiyor

Miyav_su canım seninde dün evlilik yildonumunmus (yanlışmış anladım acaba )allah nice güzel seneler göstersin size.mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin

Yok kizzz evde yalnızlıktan canım sıkıldı. Baktim baktim Benden başkada buraya ugrayan olmadimdedim herkes kutlama yapıyor galiba.biz yaşlandık canım 15 yıllık evliyiz sevgililerimin falan kalmadi
Olsun Canım ya yıllınmış içki bile her zaman çok pahalı ve kıymetlidir sizde öylesiniz emin ol bizde kutlamıyız bizimde o gün birlikteliğimizin başlangıcı onu kutlarız o kadar oda bu sene olmadı hayırlısı rabbim sağlık huzur versinde gerisi boş ağzımızın tadı bozulmasın

Amin canım en önemlisi onlar zaten

Ayy kiz miyav cok alemsin.ne güldürdün beni ama haklısın olmaz diye bişey yok herşeyi düşünmek lazım
Ay sorma bu mevsimde incir yaprağımı kalır mandalin yaprağınıda eklemek lazım sabah çırılçıplak tartıldım ama foto çekmedim birde başıma gelir düşünsene cumaya kadar yaprak bulmam lazım

Allah kolaylık versin sabır versin canim. Zamanla alışırsın inşallah

Bende pijamayla tartıliyorum. Ne olur ne olmaz sen kendini garantiye al dimi ya

Miyav_su canım hala oluyormuş sun.yoksa onuda yanlış anladim.allahım analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhat li hayırlı evlat olsun. Rabbim acılarıni göstermesin insaAllah

Günaydın
Hafta sonu menüde veremedim.Babannemi hastaneye kaldırdık git gel derken düzensiz geçti biraz.
Bu arada geçen haftaki düğünde çekilen resimleri gördüm. Aman Allahım aynada ben kendimi o kadar iri görmüyordum. Şoka girdim resmen.
Artık ipin ucunu daha sıkı tutacağım.

selam fıstıklar... moralim bozuk benim su üst bacak yanlarım basen yanları yani yumuşak ve kötü gözüküyor spor yaparkende buralara bi çare bulamadım nedendir valla çözemiyorum yarın tekrar spor salonuna baslıcam 1 hafta ara vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…