- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.401
Saol canım size de nice uzun mutlu aşk dolu huzurlu yillaar
Yalan mı herşeyi düşünmek lazım kız bu fotolar yüzünden eşimle en yakın arkadaşımın düğünü vardı onun için özel foto çekilmek istedik o Zaman'da çıkıyoruz neyse foto için kuaföre gittim oradan fotoğrafçıya gidicez sen tut beni arabada öp dudaklarımda kırmızısalak fotoğrafçıda demedi eşime dudağın kırmızı neyse fotoyu çekildik aldık fotoları arkadaş bakıyor birde ne görsün hayırdır seninkide mi ruj kullanıyor aman allahım bir baktım dudakları resmen kiraz gibi o yüzden benim başıma herşey gelir çekerim
Amin evet saklıyoruz eşimle fotoyu salak fotoğrafçıayy gece gece çok güldüm allamda seni hep güldürsün ay cok komik bir durum ya birdaha kimseye göstermemişsindir
İyi geceler bende yatıyorumiyiy geceelr kızlarr yarın görüşürüzzzz benim yaramaz kalkmadan uyuyım ben
Günaydın Menün sporun harika Canım ayrıca hediyeni güle güle kullanKızlar ben geldim.
Miyavcım zaten yerken Allah'ım sen kalori yazma diye yedim.bu arada sizide tebrik ederim .menümü yazayım hemen
12.00... 2 lokma kep.ekmeğiyle acı sos 1 bardak sütlü köpüklü nescafe üçü birarada
16.00.. 40 dk eliptik +250 twester+150 mekik
Arada 1 gün kurusu 3 kaşık yayla çorbası
18.30... Hamburger menü soğan halkası (hamburgerin ekmeğinden çok az yedim.)
20.00.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
23.00... 2 gün kurusu sütlü köpüklü nes.üçü birarada biraz kuruyemiş.
Birazdanda bi soda içicem.
Regli olucam galiba bi tuhafım.
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun kızlar.benimki bana saat almış çok güzel.
Günaydın Canım sanada kolay gelsin inşallah hepimize güzel bir hafta olurBuarada kizlar gunduz okulda net cekmiyor koy oldugu icin aksam gorusuruz hepinizi cok opuyorum kacamaksiz guzel bir gun diliyorum hepinize
Ay evet çalışan anne olmak zor hemde çok zor ablam ve arkadaşlarımdan biliyorum rabbim kolaylık versin herkese merak etme bu hafta dikkat edersen hemen onu yakarsın sana iyi dersler CanımGunaydin kizlarrr
Ne kadar zormus ya calisan anne olmak
Inanin hicbirseye yetisemiuorum
Hem okul ki ben koydeyim uzak hem ev hem oglum bayagi bi zorlaniyorum ama sanirim yavas yavas alisacam
Hafta sonu azicik kacamagim oldu olmasa iyiydi ama hemen 200 gr farketmis sabah tartida aldim sonucu bu hafta hic bozmadan ilerlemeliyim
Afiyet olsun canimm hediyeni Güle güle kullanKızlar ben geldim.
Miyavcım zaten yerken Allah'ım sen kalori yazma diye yedim.bu arada sizide tebrik ederim .menümü yazayım hemen
12.00... 2 lokma kep.ekmeğiyle acı sos 1 bardak sütlü köpüklü nescafe üçü birarada
16.00.. 40 dk eliptik +250 twester+150 mekik
Arada 1 gün kurusu 3 kaşık yayla çorbası
18.30... Hamburger menü soğan halkası (hamburgerin ekmeğinden çok az yedim.)
20.00.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
23.00... 2 gün kurusu sütlü köpüklü nes.üçü birarada biraz kuruyemiş.
Birazdanda bi soda içicem.
Regli olucam galiba bi tuhafım.
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun kızlar.benimki bana saat almış çok güzel.
Günaydın canim Allah yardimcin olsun zordur gerçekten hem ev hem iş hemde bebişGunaydin kizlarrr
Ne kadar zormus ya calisan anne olmak
Inanin hicbirseye yetisemiuorum
Hem okul ki ben koydeyim uzak hem ev hem oglum bayagi bi zorlaniyorum ama sanirim yavas yavas alisacam
Hafta sonu azicik kacamagim oldu olmasa iyiydi ama hemen 200 gr farketmis sabah tartida aldim sonucu bu hafta hic bozmadan ilerlemeliyim
Görüşürüz canimmBuarada kizlar gunduz okulda net cekmiyor koy oldugu icin aksam gorusuruz hepinizi cok opuyorum kacamaksiz guzel bir gun diliyorum hepinize
Günaydın miyavimGünaydın kızlar herkese sağlıklı,huzurlu bir hafta dilerim
Süperrrr canimmm inşallah cumaya daha da inerKızlar kilom 81 kg cuma günü 81.700 gr idim - 700 gr
Ay Canım gönder o bıdığa ben onun Hakkı'ndan gelirim eşin ilgilenmiyor mu ya Nasıl olsa evde ah bu bizim Türk erkekleriAyy dün çok yorulmuşum üstüne bide kizim 7 buçuğa geliyodu uyandisessizzliikk ve birazcik yanlızlık istiyorum
İnşallah Canım ama perşembeye yoğun bir program hazırladım bundan sonra perşembeleri öyle yapıcam bakalımSüperrrr canimmm inşallah cumaya daha da iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?