Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy gece gece çok güldüm allamda seni hep güldürsün ay cok komik bir durum ya birdaha kimseye göstermemişsindir

Kızlar ben geldim.
Miyavcım zaten yerken Allah'ım sen kalori yazma diye yedim.bu arada sizide tebrik ederim .menümü yazayım hemen
12.00... 2 lokma kep.ekmeğiyle acı sos 1 bardak sütlü köpüklü nescafe üçü birarada
16.00.. 40 dk eliptik +250 twester+150 mekik
Arada 1 gün kurusu 3 kaşık yayla çorbası
18.30... Hamburger menü soğan halkası (hamburgerin ekmeğinden çok az yedim.)
20.00.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
23.00... 2 gün kurusu sütlü köpüklü nes.üçü birarada biraz kuruyemiş.
Birazdanda bi soda içicem.
Regli olucam galiba bi tuhafım.
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun kızlar.benimki bana saat almış çok güzel.

Gunaydin kizlarrr
Ne kadar zormus ya calisan anne olmak
Inanin hicbirseye yetisemiuorum
Hem okul ki ben koydeyim uzak hem ev hem oglum bayagi bi zorlaniyorum ama sanirim yavas yavas alisacam
Hafta sonu azicik kacamagim oldu olmasa iyiydi ama hemen 200 gr farketmis sabah tartida aldim sonucu bu hafta hic bozmadan ilerlemeliyim

Buarada kizlar gunduz okulda net cekmiyor koy oldugu icin aksam gorusuruz hepinizi cok opuyorum kacamaksiz guzel bir gun diliyorum hepinize

Günaydın Menün sporun harika Canım ayrıca hediyeni güle güle kullan

Ay evet çalışan anne olmak zor hemde çok zor ablam ve arkadaşlarımdan biliyorum rabbim kolaylık versin herkese merak etme bu hafta dikkat edersen hemen onu yakarsın sana iyi dersler Canım

Afiyet olsun canimm hediyeni Güle güle kullan
Günaydın canim Allah yardimcin olsun zordur gerçekten hem ev hem iş hemde bebiş haftaiçi halledersin sen o 200 gr mi da canim
Buarada kizlar gunduz okulda net cekmiyor koy oldugu icin aksam gorusuruz hepinizi cok opuyorum kacamaksiz guzel bir gun diliyorum hepinize
Görüşürüz canimm
Günaydın kızlar herkese sağlıklı,huzurlu bir hafta dilerim
Günaydın miyavim dünkü resim maceranizi okudum

Günaydın kizlaarr yeni bir haftaya başladık boll eksili güzel bi hafta olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…