- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.421
Günaydın CanımGünaydın kizlaarr yeni bir haftaya başladık boll eksili güzel bi hafta olsun hepimize
Ay sorma ya çok komiktiAfiyet olsun canimm hediyeni Güle güle kullan
Günaydın canim Allah yardimcin olsun zordur gerçekten hem ev hem iş hemde bebişhaftaiçi halledersin sen o 200 gr mi da canim
Görüşürüz canimm
Günaydın miyavimdünkü resim maceranizi okudum
Ayy canim gönderiyim valla sabahtan akşama kadar evcilik oynarr amaAy Canım gönder o bıdığa ben onun Hakkı'ndan gelirim eşin ilgilenmiyor mu ya Nasıl olsa evde ah bu bizim Türk erkekleri
İnşallah Canım ama perşembeye yoğun bir program hazırladım bundan sonra perşembeleri öyle yapıcam bakalımteşekküer ederim Mutlu oldum
Günaydın Canım
Kiz sen hiç mi farketmedin adamin dudak kıpkırmızıAy sorma ya çok komikti
Canım o Zaman otelde calışyordum gündüz çalıştım düğün için zaten yorgundum koştur koştur kuaför fotoğrafçı bizi bekliyor akşam birde bir görsen kış günü her yer karanlık bizimkisi beni öpsem diye uğraşıyor allahım yarrabim Paldıt küldür fotoğrafçı oda şak şak diye çekti salak hiç hazırlanın demedi
Kiz sen hiç mi farketmedin adamin dudak kıpkırmızı
Ayy hiç unutmucağin bi aniniz olmusCanım o Zaman otelde calışyordum gündüz çalıştım düğün için zaten yorgundum koştur koştur kuaför fotoğrafçı bizi bekliyor akşam birde bir görsen kış günü her yer karanlık bizimkisi beni öpsem diye uğraşıyor allahım yarrabim Paldıt küldür fotoğrafçı oda şak şak diye çekti salak hiç hazırlanın demedi
Gönder zaten salı çarşamba arkadaşın 2 kızı var bakıcının işi varmış oda çalışıyor ben bakıcam senin kızda gelir oh 4 kız takılırız ben onu yorarımAyy canim gönderiyim valla sabahtan akşama kadar evcilik oynarr amailgileniyo babasi saolsun valla benden çok oyun oynuyo ama benim kiz bana çok düşkün yapışık ikizim gibi
Krem sürüp sarinca geçti ama gidicem yine de bi ara doktora canim saolSekerPancarii denin Ağrın geçti mi Nasıl oldun ?doktora çık birde dediğim ilaçları sor olur mu ?
Evet birde ailem bilmiyor o fotoları bir görseler zaten bekardık o Zaman allahım eniştemde bilmiyordu bizim ilişkimizi oda çalıştığım otelde yönetici yardımcısıydı biz piste oynuyoruz birde ne göreyim ablam eniştem yeğenim pisten kaybolduk hep oteldeki arkadaşlarım anlatır gülerlerdi kamera bile o anı çekmiş kız kayıtta bizim oynarken birden pistten ayrılmamız varAyy hiç unutmucağin bi aniniz olmus
Ayy ne güzel bir arkadaşsin çocuklarini güvenecek birini bulmak birine birakmak çok zor seviyor msn çocuklarla ilgilenmeyiGönder zaten salı çarşamba arkadaşın 2 kızı var bakıcının işi varmış oda çalışıyor ben bakıcam senin kızda gelir oh 4 kız takılırız ben onu yorarımay ne güzel genelde kızlar babacı olur ama bu tam tersi anneci olmuş
Mutlaka git belli bir süre kol hareketleri yapma olur mu birde spor öncesi yarım saat önceden Türk kahvesi iç insan dopinkli oluyor yağ yakımı hızlanıyorKrem sürüp sarinca geçti ama gidicem yine de bi ara doktora canim saolsorucam ilaçlari da
Hep gülümseyerek hatirlayacaģin anılar bunlar nasil heycanlidir o günlerEvet birde ailem bilmiyor o fotoları bir görseler zaten bekardık o Zaman allahım eniştemde bilmiyordu bizim ilişkimizi oda çalıştığım otelde yönetici yardımcısıydı biz piste oynuyoruz birde ne göreyim ablam eniştem yeğenim pisten kaybolduk hep oteldeki arkadaşlarım anlatır gülerlerdi kamera bile o anı çekmiş kız kayıtta bizim oynarken birden pistten ayrılmamız vardüğünden resmen kaçtık sonra yağmur yağıyor düğün salonu uzak allahım ne güzel günlerdi geçmişe döndüm
Kahve içerim genelde spor öncesi gerçekten iyi oluyorMutlaka git belli bir süre kol hareketleri yapma olur mu birde spor öncesi yarım saat önceden Türk kahvesi iç insan dopinkli oluyor yağ yakımı hızlanıyor
Canım biz eşimle çocukları çok severiz arkadaşlarımın çocukları yeğenlerim bizlere çok düşkündür onlarla oynarız daha ctesi arkadaşım kızı ağladı gitme diye beni çizmiş bir görsen küçüçük kafa Kocaman gülen surat Kocaman beden niye böyle dedim sen hep gülüyorsun birde vücudun kocaman dedi çocuk bile görüyor vücudumun büyüklüğünüAyy ne güzel bir arkadaşsin çocuklarini güvenecek birini bulmak birine birakmak çok zor seviyor msn çocuklarla ilgilenmeyibabasi aşırı düşkün kizima ama benim kiz beni babasindan kiskandiğindan hep inatlaşiyor babasıyla
Günaydın tatlımmmHerkese günaydın .yeni hafta hepimize bol eksiler getirsin kızlar
Günaydın Canım dün birden kayboldun havada aşk kokusu sezdim eşin n süpriz birşeyler mi yaptıHerkese günaydın .yeni hafta hepimize bol eksiler getirsin kızlar
Evet bende artık buna inanıyorum evet mutlaka git ve bana haber etKahve içerim genelde spor öncesi gerçekten iyi oluyorenerji veriyor gidecem doktora seni de haberdar ederim bitanem
Ayy kiz miyav cok alemsin.ne güldürdün beni ama haklısın olmaz diye bişey yok herşeyi düşünmek lazımTamam bir deneyeyim hoş bu mevsimde incir ağacının yaprağı mı var olsa olsa mandalin yapraklarını eklerim birbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?