- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.561
Amin inş canım teşekkür ederim
Günaydın canim ne güzel uyanmişsin öyleGunaydinnnnn kizlarrrrrrrr
Bugyn kendimi cok iyi hissediyorum
Sukrederek uyandim saglikliyim iyiyim oglum esim iyi saglikli
Bizlerden daha kotuleri var onlara dua ettim cok sukur cok sukur
Günaydın tatlimHerkese gunaydin
Gidecek tabiii cumaya arti yookkkherkese iyi gecelerrrrrrr...bu aradaSekerPancarii kaptanimmm bu hafta +lar gidecekk dimiiiii Miyav_su @sarraf @bengiisuu @ParteMoralll @gadriell @SEVTAL87 @marlin18 baska kim varfi yafff
Canim eğer dayanabilirsen küçük bir tabak akşam yemeği olarak ye ama bi tadina baktin mi çok yersen hiiç tadina bile bakmaKizlar bugün eltimde mantı yapcaz. Bizim klasigimiz oldu artık mantı sonrası bir tencere pişirip yeriz beraber.geçen sefer yemedim ama bakalım bugün ne yapcam
Günaydın simurgcum bu hafta hic menü paylaşmadin diyet yapmadin sanirimGünaydın.
Artık benden bıktınız biliyorum ama takımdan ayrılsam iyi olcak. Adapte olamıyorum.
Ay sonunda işten çıkarılcam sanırım. İş bulmam lazım kafam allak bullak.
Ne berbat başladı bu yıl derdin biri bitmeden diğeri geliyor.
Evet bende merak ettim Partee nasilsin canim??
Canimm benim inşallah çıkarilmazsin kimsede çıkarılmazz işsizlik zor...şirket küçülme politikasına geçiyor tatlım.
Ay çok üzüldüm ya rabbim en kısa zamanda hayırlı bir kapı açsın sanaşirket küçülme politikasına geçiyor tatlım.
B BaslarsanBitirirsin hangi sektördesin bilmiyorum ama bizimde işlerimiz çok kötü of geceleri uyku yok sinir stres rabbim yardımcımız olsunCanimm benim inşallah çıkarilmazsin kimsede çıkarılmazz işsizlik zor...
Canım yazmıştım ama ay bende hatırlayamadım
Sagol Can'ım Amin inşallahGözünüz aydın canım..hayırlı evlatlar olurlar inşallah..
Bugün ki menüm kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ,zeytin miraç peynir ve yeşillik tükketim birde bebeğin minik çikolatasından küçük bir parça yedim Onuda zorla yedim kibrit kutlusunun yarısıydı pişman oldum akşam ise sadece çorba
Yok tatlım cıkar takımdan diyet yaptım sayılır cunku corba dısı bısey yemedım ama ruhsal olarak ıyı degılım hersey ust uste geldı. Hele ki işsiz olma olasılıgım su an tek dusuncem. sırket kuculme polıtıkasına gırıyor o yuzden cıkarılıyorum.Günaydın simurgcum bu hafta hic menü paylaşmadin diyet yapmadin sanirimhayirdir kuzum işten neden çikarilicaksin tekrar iş bulmak zooor sen ne işde çalışiyordun? Senden bikmadik ama takim içi kurallara tam uymuyorsun tatlim ben seni kendi isteğiyle ayrildi yazayim ama sen yine her gün gel takima oldu mu ama bundan sonra menüleri düzenli paylaşicaksan ve diyete tam uyacaksan gitme karar senin bu sefer güzelim
Tamam tatlım ama yine hep gel bizi merakta birakma òzleriz seniiYok tatlım cıkar takımdan diyet yaptım sayılır cunku corba dısı bısey yemedım ama ruhsal olarak ıyı degılım hersey ust uste geldı. Hele ki işsiz olma olasılıgım su an tek dusuncem. sırket kuculme polıtıkasına gırıyor o yuzden cıkarılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?