Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menün ve sporun her zamanki gibi çok güzel

bebde menumu yazayim..
Sabah yagsiz 2 yumurtali melemen birkac dilim koy peyniri 1 dilim ekmek..
oglen 1 bardak sut
bukadar menum cok tokum ama ekmek yedim bugun pismanin ama melemnde baska turlu yenmiyorki
Bir dilimden birşey olmaz moralini bozma canım. Bencede sen çok az yemek yiyorsun.akşam yoğurt salata falan yeseydik acikirsin

Selam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, domates, salatalık, bir avuç fındık..
Akşam: bir tabak keşkek, üç kaşık ıspanak yemeği, salata..

Miyav_su sen neler yaptın bugün .bebişi uyutup sporumu yapmayı dusunuyorum
Ay ben neler yaptım sabahdan evde temizlik sonra arkadaşın küçük kızını babası getirdi o geldi kahvaltı yaptırdım sonra ablasını servisden almaya gittik 10 dk yolu 30 dk geldik sonra ablası açım dedim onu yedirdim sonr diğer kız meyve yiyecem dedi yedirdim birinin çişi birinin kakası sonra süt istediler sonra park evde evcilik akşam yemeğini biri pilav diğeri patates dedi ki patates yemiyorlarmış diğeri köfte diğeri çorba kafayı yedim ya birde yemediler yeğenlerimde var ama bunlar bir başka şimdi gittiler ağlayarak burada kalıcaz dediler korktum ben sabah yediğim meyve ile duruyorum yarında gelicekler

Ayyy ben okurken yoruldum valla sen ne yaptın bütün gün.allah yardımcın olsun canım yarinda zorlu gececek desene.Çocuklar eziyet etmişler sana resmen.çok yormuslar seni.her çocuk aynı değil tabi

Gunaydin sekerlerrrrr
Dun aksam yazamadim cunki esimin amcasinin hanimi vefat etti oraya gittik gec donduk
Hemen dunki menumu de yazayim
Sabah
2 dilim ekemk
Peynir az yumurta
Domates
Oglen
Corba
Marul
Ara
Elma
Sutlu lahve
Aksam mecburen
Biraz patates
Biraz makarna
Iste boyle canlar ha birde unutmadan
30 tane kol hareketi ve 300 tane tvister

ayy seni çok yormuş biciriklar miyavvv bugünde kolay gelsin sana tatli miyavim

Başiniz saolsun canim Allah rahmet eylesin Menün güzell tatlim akşam az yemişsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…