- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.621
Bende merak ettim seni nasil oldu kpderin@ParteMoralll canim nasılsın görünmüyorsun merak ettim
Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin size ve ailenize.Gunaydin sekerlerrrrr
Dun aksam yazamadim cunki esimin amcasinin hanimi vefat etti oraya gittik gec donduk
Hemen dunki menumu de yazayim
Sabah
2 dilim ekemk
Peynir az yumurta
Domates
Oglen
Corba
Marul
Ara
Elma
Sutlu lahve
Aksam mecburen
Biraz patates
Biraz makarna
Iste boyle canlar ha birde unutmadan
30 tane kol hareketi ve 300 tane tvister
Günaydın uyandım Canım sersem gibiyim Allah kolaylık versin 2-3 çocuğu olan bayanlaraMiyav_su uyanamadın galiba canım dünkü yorgunluktan sonra.bugün de Allah yardımcın olsun .kolay gelsin kuzum
Günaydın Canım inşallah güzel geçerHerkese günaydın .kızlar gününüz güzel geçsin
Ay sorma gerçekten eziyet ettiler ya annesi diyordu sana uzakdan tatlı geliyorlar bir bakda gör dedi gerçekten öylelerAyyy ben okurken yoruldum valla sen ne yaptın bütün gün.allah yardımcın olsun canım yarinda zorlu gececek desene.Çocuklar eziyet etmişler sana resmen.çok yormuslar seni.her çocuk aynı değil tabi
Sagol Canım şuan teki var diğeri öğlen kreşden gelicekayy seni çok yormuş biciriklar miyavvv bugünde kolay gelsin sana tatli miyavim
Afiyet olsun sağlıklı besleniyorsun acıksan bileAcıkıyorum ozamanda biraz kuruyemiş 2 gün kurusu ve tek şekerli kahve yada form çay içiyorum
Sanırım k.pederi rahmetli oldu galiba @ParteMoralll çünkü zor bir hastalık inşallah ben yanılıyorumdur@ParteMoralll canim nasılsın görünmüyorsun merak ettim
Öğlene kadar rahatsın en azından.bazı çocuklar gerçekten çok huysuz oluyor. Geçende bende elimin kızına baktım 3 yaşında kendisi.annesinin yolunu gözledim inan gelsene çocuğunu alsa diyeSagol Canım şuan teki var diğeri öğlen kreşden gelicek
Yok canım allah korusun. Benim büyük 12 küçükte martta 10 olcak büyüdüler.aralarındaki ay var. Ama küçükken de hiç öyle huysuzluklari yoktu.bu cimcime nasıl olur onu bilemem tabi.Ayyy gerçekten sakın kınama allah korusun başına gelir sonra.benim büyük eltimde birisini kınamış şimdi kızına aynı öyle. Kendisi söylüyor ben çok kınadım başıma geldi diye.allahım korusunmarlin18 canım senin minoşlarda mı benim arkadaşın kızları gibi mi allahım kolaylık versin arkadaşım kınama diyor küçük kızı çok huysuz ya dün meyve istedi neymiş soymayacakmışım o kendisi soyacakmış
Arkadaşımda küçüğe hamile iken görümcesinin çocuğunu kınamış oda diyor Allah korusunYok canım allah korusun. Benim büyük 12 küçükte martta 10 olcak büyüdüler.aralarındaki ay var. Ama küçükken de hiç öyle huysuzluklari yoktu.bu cimcime nasıl olur onu bilemem tabi.Ayyy gerçekten sakın kınama allah korusun başına gelir sonra.benim büyük eltimde birisini kınamış şimdi kızına aynı öyle. Kendisi söylüyor ben çok kınadım başıma geldi diye.allahım korusun
0
Evet küçük büyük gelince başlıyor mızmızlanıyor oyuncak kavgası arkadaşımın işi zorÖğlene kadar rahatsın en azından.bazı çocuklar gerçekten çok huysuz oluyor. Geçende bende elimin kızına baktım 3 yaşında kendisi.annesinin yolunu gözledim inan gelsene çocuğunu alsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?