Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Başınız sağolsun canım. Allah sabır versin size ve ailenize.

Ayyy ben okurken yoruldum valla sen ne yaptın bütün gün.allah yardımcın olsun canım yarinda zorlu gececek desene.Çocuklar eziyet etmişler sana resmen.çok yormuslar seni.her çocuk aynı değil tabi
Ay sorma gerçekten eziyet ettiler ya annesi diyordu sana uzakdan tatlı geliyorlar bir bakda gör dedi gerçekten öyleler

marlin18 canım senin minoşlarda mı benim arkadaşın kızları gibi mi allahım kolaylık versin arkadaşım kınama diyor küçük kızı çok huysuz ya dün meyve istedi neymiş soymayacakmışım o kendisi soyacakmış

Kizlar gunaydinnn....
SekerPancarii selincim acikmiorum cunku gec yiyorum bide inan kizdan firsatim kalmio acikmaya..aksam ama kiza cirba verirkn ekmegindn yedim bi lokma yani ac hissedersem kahve falan iciorum..ben baska turlu kilo veremiyorum boyle bile zor veriorum biliosunz..ki artik alistim heralde yiyemuorum aksamda yemk yapmadigim icin zorlanmiorum belki yapsam yerim dayanamam..Suanda bike tokluk hissediorum gec kahvalti edicem yine gerci sabah bi kasik yogurt yedim carsamba olmasina ragmen -degilim kacamak yapmadim..bi turlu 65i goremedim o kilidi kiramadim bu Cuma'da zor gibi cunku hala 67.3 üm 1.5 kilo vermm lazm en azindan 3 gunde sanmiyorum..2.5 lt su iciyorum hateket halindeyim falan ama cok yavaş veriyorum..Artik gize aldim haftada 1 kiloda gitse 1 kilodir benm icin..az yiyosun diyen herkesi etiketliyim bari toptan cvp olsun... Miyav_su @ParteMoralll marlin18 S SEVTAL87

Sagol Canım şuan teki var diğeri öğlen kreşden gelicek
Öğlene kadar rahatsın en azından.bazı çocuklar gerçekten çok huysuz oluyor. Geçende bende elimin kızına baktım 3 yaşında kendisi.annesinin yolunu gözledim inan gelsene çocuğunu alsa diye

Yok canım allah korusun. Benim büyük 12 küçükte martta 10 olcak büyüdüler.aralarındaki ay var. Ama küçükken de hiç öyle huysuzluklari yoktu.bu cimcime nasıl olur onu bilemem tabi.Ayyy gerçekten sakın kınama allah korusun başına gelir sonra.benim büyük eltimde birisini kınamış şimdi kızına aynı öyle. Kendisi söylüyor ben çok kınadım başıma geldi diye.allahım korusun
0

Arkadaşımda küçüğe hamile iken görümcesinin çocuğunu kınamış oda diyor Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…