Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sorma ya çok yüz verdim allahım annesi ctesi evde olucak 2 gün daha bizdeler akşam konuşuruz dedi arkadaşım
Senin işin zor o zaman.arkadaşında biraz düşüncesiz galiba yorulduğunu düşünmüyor mu hic.çocukları senin üstüne bırakıyor hep

Miyav_su geçen sen çok kötü hasta olduk eşimle .hamileydim o zaman sağolsun eltimde götürdü çocukları 2 gün baktı. Ben 3 ü gün gelsin çocuklar diye kaç defa aradım. İçime sinmez hiç yorgun olur kafasını ağrıtırlar ne bileyim sonuçta çocuk
Eltimde illa birkaç gün daha kalsınlar onların bana çok faydası oluyor kıza bakıyorlar dedi .kızı 2yaşındaydı o zaman.benim kızları zorla getirdik eve

Senin işin zor o zaman.arkadaşında biraz düşüncesiz galiba yorulduğunu düşünmüyor mu hic.çocukları senin üstüne bırakıyor hep
Canım oda mecbur burada yabancı zaten kimsesi yok bakıcılarının işi var mecbur yani perşembe cumada gece otele işe gidicek olan bayan arkadaşımız bakacak dedi

Anlıyorum Canım da oda Zaten otelden izin istemiş bakıcının işi var çocukları bakıcam diye olmaz demişler otelde şef bu o yüzden kimsesi yok kayınvalide gezme hastası çocuk bakmayı sevmiyor şehirdışında kayınvalidesi her sene yurtdışı yurtiçi gezilerde kadın çok aktif ve Kokoş kaynanası

Yanlız yani desene.bilmeden konuştum. Yok bazı insanlar var da benim tanıdığım çocukları bırakıyor sonra hiç arayıp sormuyorlar öyle sandım bian

Kizlaarr bu arada diyetten çiktim ama hala çok hafif besleniyorum arada kaçamaklarim oluyor sadece ayy anca koruyorum kilomuu

Sorma ya çok yüz verdim allahım annesi ctesi evde olucak 2 gün daha bizdeler akşam konuşuruz dedi arkadaşım
Nee çocuklar iki gün daha mi sende ayy kiz işlerim var deseydin kirmadan yani anne zor dayanıyor yeri geldiğinde kendi çocuklarina sana iki gün bakmak yeter bence

Arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım umarım aranızdada kalacağım. Benim çalışma şartlarım biraz farklı 2 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyorum uyku saatlerim öğün saatlerim değişiyor.o yuzden foruma yazma saatlerım sızlere cevp vermelerım gecıkebılır Maalesef sosyal anlamda kısıtlı bir şehirde yaşıyorum hatta akşamdan sabaha kadar hala sokağa çıkma yasağı devam ediyor. bu yuzden evde spor yapabılıorum. 3 hfta once basladım dıyete kosu bandı bısıklt derkn 80 kg dan 76 kg dustum. hedefım 60-62 cıvarı boyum 170 cm sızınle bırlıkte daha motıve olabılecegımı dusunuyorum. inşallah sizinle birlikte nota yemeden kart yemeden devam edebilirim. beni de gruba aldığınız için teşekkur ederim. Eksıgım fazlam yapmam gerekenler oldugunda hatırlatırsanız sevınırım.:)))

bugun uyandgımda tartıldım 76.6 çıktım. sabah kahvltımda bır kasenın 3te 1 ı kadar tarhana çorbası (bogazım cok agrıodu sıck sıck ıyı gelır dıe dunden klmaydı ısıttım.) 1 dılım tam bugday ekmegı bır parca beyaz peynır , 1 domates 1 salatalık; 2 yumurta 1 seker kasıgı sut yarm domates kekik tuz ve acı bıberlı omlet. 6 adette zeytın (su zeytınden bı turlu vazgecemıom) sabh 8 de nobetten cıktıgım ıcın saat 3 te kalktım o yuzden khvltıyı 4 te feln yapabıldım bırzdan sporu mu da yapıp suresını yazcam.

KahvaltıM ,2 yumurta, zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem
Ara , 1 bardak tarcinli sut. Bir kare çikolata
Aksam , fırında sebzeli tavuk , iki kaşık pilav , bir dilim ekmek , salata
Spor 2 buçuk saat yürüdum

Aramıza hoş geldin canim.kiloları mızı hep beraber vercez inşallah.birbirimize hem destek hem moral veriyoruz. Kaç yaşındasın çocuk falan varmi canım kendini tanıtmaya biraz

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…