Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizde seni özledik Nasıl oldun eşin filan topladı mı kendini
Eh iste zorla ise yolladim bugun sana ihtiyaclari vardir git dedim muhendis onsuz olurmu adamlar cagirmadi ama olsun yolladim hem kafasini hesaba verince dagilir diye dusundum...
ben alistim sanki bir bosluk hayat devam ediyo modunda herkes sadece esim durgun..
Ama cok yoruldum inan annemde kaliyoruz kizimi birakiyorm aksam eve geliyoruz hergun kuran okunuyo 7gun kosturmaca misafirler o bu, bir yandan aklim kizimda ozluyorum emin ellerde ama napalimm
Ay cok konustum galiba yaaaa

1 şişe gazoz mu yani 2,5 litre mi içtin ay miden bulanmadı mı Canım maşallah sana

İyi yapmışsın tabiki işte kafasını dağıtır bende şunu anlamıyorum cenaze evine gidiliyor ya şu çay -kahve olayını gerçekten anlamıyorum tamam dua okusunda bilmiyorum garibime gidiyor rabbim dualarınızı kabul etsin

Canm sigaradan ya damari tikandi kalp ameliyti oldu ozaman gazetede cikti bi kosede mucize diye sonrasi hic duzelmedi safrakesesi alinmistiii damari ayaktan takviye yapildi o bu su sonra bagirsaklari alindi derken adamcagiz gittiiii... Allah mekanini cennet etsin insallah cnm sagol..kurtuldu acidan allahm al canimi diye bu sefer ilkkez bagrms ve aldi yanina..

Nyse olumden konusup sayfanin havasini kacirmim.. haftaya evime gecicem araniza devam edicem.. kesinkg aldm miyavim ya

Allah rahmet eylesin canım. Hastalık çekmek de zor.Rabbim dert verip derman aratmasın , dermansız dert vermesin

Ayyy miyavim takma kafana .erkek milleti işte kavgaya bahane ararlar.insan evde yanlız başına nereye kadar canım. İcin sıkılır.hem insan biriyle konuşup sohbet edince kafası dağılıyor.

Evet mutlaka servis oluyo aslinda bencede bide bazilari oturuyo muhabbet ediyolar.. geberiyorm zaten kafam dolup tasiyo evde birsuru kadiniz yinede is bitmiyo canm amannnnn oyle

Menumu yazayim unutmadan.bugün baya fazla oldu.
Kahvaltim 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , yarım dilim ekmek , yarım kase çorba , bir avuç badem
Ara , bir bardak tarcinli sut
Aksam ıspanaklı ve peynirli gözleme
Ara bir porsiyon meyve
Spor 2 buçuk saat yürüdum

Afiyet olsun canim :) gözleme akşam saati olmuş ama oda herzaman olmuyor dimi ama

Canım bende yeni katıldım aranıza vefat eden neyiniz oluyordu tam anlamadım ama başınız sağolsun.Hepinize iyi geceler kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…