- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.041
Aynen öyle mutlaka biriyle konuşmak lazım biz beyfendi ile konuşamıyoruz işteAyyy miyavim takma kafana .erkek milleti işte kavgaya bahane ararlar.insan evde yanlız başına nereye kadar canım. İcin sıkılır.hem insan biriyle konuşup sohbet edince kafası dağılıyor.
Evet bizim burda yazın şehitimiz vardı şehit plan çocuğun yengesi arkadaşım o anlat millet çay kuru kuru gitmez diye söylenmiş ki orası şehit evi arkadaşım milleti kovmuş evet eşimin teyzesi vefat etti cenaze daha defin olmadan kadınlar sohbete dedikoduya başladılar bunu yapanlar yaşlı başlı insanlar gerçekten tuhaf bir millet olmuşuzEvet mutlaka servis oluyo aslinda bencede bide bazilari oturuyo muhabbet ediyolar.. geberiyorm zaten kafam dolup tasiyo evde birsuru kadiniz yinede is bitmiyo canm amannnnn oyle
İyi geceler iyi uykularKizlar hepinize iyi geceler iyi uykular
Bence fazla değil çok dogru ve yeterli beslenmişsinMenumu yazayim unutmadan.bugün baya fazla oldu.
Kahvaltim 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , yarım dilim ekmek , yarım kase çorba , bir avuç badem
Ara , bir bardak tarcinli sut
Aksam ıspanaklı ve peynirli gözleme
Ara bir porsiyon meyve
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Oh afiyet olsun iyi yapmışsınEvet canım. Büyük eltimdeydik çaya çağırdı bizi.biraz önce geldik kızı uyut yatır derken anca gelebildim
Allah rahmet eylesin çok zor geriden kalanlara sabır versinCanm sigaradan ya damari tikandi kalp ameliyti oldu ozaman gazetede cikti bi kosede mucize diye sonrasi hic duzelmedi safrakesesi alinmistiii damari ayaktan takviye yapildi o bu su sonra bagirsaklari alindi derken adamcagiz gittiiii... Allah mekanini cennet etsin insallah cnm sagol..kurtuldu acidan allahm al canimi diye bu sefer ilkkez bagrms ve aldi yanina..
Bence almamışsındır Canım sen yinede dikkat etmeye çalış olur muNyse olumden konusup sayfanin havasini kacirmim.. haftaya evime gecicem araniza devam edicem.. kesinkg aldm miyavim ya
Evett helede gomdukden bes dk sonra hapur hupur etli pilav yemeleri beni benden aldiEvet bizim burda yazın şehitimiz vardı şehit plan çocuğun yengesi arkadaşım o anlat millet çay kuru kuru gitmez diye söylenmiş ki orası şehit evi arkadaşım milleti kovmuş evet eşimin teyzesi vefat etti cenaze daha defin olmadan kadınlar sohbete dedikoduya başladılar bunu yapanlar yaşlı başlı insanlar gerçekten tuhaf bir millet olmuşuz
Yokyok ne bulursam yiorm su icemiorm duzenm sifir ya.pff hemen toparlicam zor olduBence almamışsındır Canım sen yinede dikkat etmeye çalış olur mu
Aynen ve din adamlarımız diyor ölü gömüldükten sonra yemek ,içecek verilmez diye bizler tutturmuşuz birşeyler gidiyoruz 18 yaşında çocuk ölmüş kurabiye derdindeler şaşıyorumEvett helede gomdukden bes dk sonra hapur hupur etli pilav yemeleri beni benden aldi
Canım reglin mi başladı o yiyeceklere yönelmeden önce su iç yeşil çay iç bak alışkanlık edinirsinAyy kızlar gece yarısı o kalan 7-8 tane gofretide yedim bide kızımdan kala yarım süt dilimini.tatlıya doydum yani uzunca bi süre yemem artık heralde.çok pişmanım . yarım kase domates çor.2-3 kaşık makarna ve amerikan salatada yedim ama saat 22.00 gibi hep eşimin yüzünden.
Yarın akşam yemeği yemicem.
Bencede o Zaman hemen kendini toparlaYokyok ne bulursam yiorm su icemiorm duzenm sifir ya.pff hemen toparlicam zor oldu
Gofretler biraz fazla olmuş sankimSelam kızlar.bugünki menüm.
14.00... 4 kaşık melemen 2 bar.3 şek.çay 3 dil.kep.ekm.kenarları sonrasında 4 tane hoşbeş hindistan cevizli gofret
18.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.00... 1 bardak nes.biraz kuruyemiş 2 gofret 1 tane diyet büs.
Eşim gelincede bebişten fırsat bulursam akşamki sporumu yapcam
Afiyet olsun canimBugunki menum sabah bir dilim ekmek peynir yumurta domates
Oglen 1 but 2 kasik pilav 1 dilim pattaes
Ara 2 catal kazandibi
Aksam sut bir dilim ekemk
Olsun bengimmm halettim işin varmışSelinimm bende bakamadım hiç özel ders günüm bugün ... ders verdim anca sorular deneme derken yeni bakabildim
Ne güzel sporlarin tatlim hem zayiflayip hemde çok güzel sıkılaşıcaksınkızlar bugun cok yogun ve yorucu bı gundu bugun erken yatmam gerekıo yarın 6 da uyanmalıyım herkese ıyı geceler hepımıze bol eksılı hafta sonları :))) bu arada 4 km kosu ve 6 km yuruyus ve 15 dakıka bısıkletle gunluk sporumuda yaptım. burda yapcak bısı olmayınca hem uyandıgımda hem de uyumadan once spor yapma sansım oluo.
Günaydın canım Sanada iyi hafta sonlarıGünaydın kızlar herkese Mutlu ,sağlıklı huzurlu bir haftasonu dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?