Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy miyavim takma kafana .erkek milleti işte kavgaya bahane ararlar.insan evde yanlız başına nereye kadar canım. İcin sıkılır.hem insan biriyle konuşup sohbet edince kafası dağılıyor.
Aynen öyle mutlaka biriyle konuşmak lazım biz beyfendi ile konuşamıyoruz işte

Evet mutlaka servis oluyo aslinda bencede bide bazilari oturuyo muhabbet ediyolar.. geberiyorm zaten kafam dolup tasiyo evde birsuru kadiniz yinede is bitmiyo canm amannnnn oyle
Evet bizim burda yazın şehitimiz vardı şehit plan çocuğun yengesi arkadaşım o anlat millet çay kuru kuru gitmez diye söylenmiş ki orası şehit evi arkadaşım milleti kovmuş evet eşimin teyzesi vefat etti cenaze daha defin olmadan kadınlar sohbete dedikoduya başladılar bunu yapanlar yaşlı başlı insanlar gerçekten tuhaf bir millet olmuşuz

Bence fazla değil çok dogru ve yeterli beslenmişsin

Allah rahmet eylesin çok zor geriden kalanlara sabır versin

Evett helede gomdukden bes dk sonra hapur hupur etli pilav yemeleri beni benden aldi

Ayy kızlar gece yarısı o kalan 7-8 tane gofretide yedim bide kızımdan kala yarım süt dilimini.tatlıya doydum yani uzunca bi süre yemem artık heralde.çok pişmanım . yarım kase domates çor.2-3 kaşık makarna ve amerikan salatada yedim ama saat 22.00 gibi hep eşimin yüzünden.
Yarın akşam yemeği yemicem.

Canım reglin mi başladı o yiyeceklere yönelmeden önce su iç yeşil çay iç bak alışkanlık edinirsin

Gofretler biraz fazla olmuş sankimafiyet olsun sevtalcimm
Bugunki menum sabah bir dilim ekmek peynir yumurta domates
Oglen 1 but 2 kasik pilav 1 dilim pattaes
Ara 2 catal kazandibi
Aksam sut bir dilim ekemk
Afiyet olsun canim bebişin aşı yeri nasıl
Selinimm bende bakamadım hiç özel ders günüm bugün ... ders verdim anca sorular deneme derken yeni bakabildim
Olsun bengimmm halettim işin varmış
Ne güzel sporlarin tatlim hem zayiflayip hemde çok güzel sıkılaşıcaksın

Hepinize günaydın kızlar , iyi hafta sonları .mutlu ,huzurlu , sağlıklı kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…