- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.001
Tşkler canım...Menun guzel canım :) afiyet olsun protein ağırlıklı olmuş
Tşkler canım...Menun guzel canım :) afiyet olsun protein ağırlıklı olmuş
Canım bende eve yeni geldim baktığım çocukların Annesi ile bir başka arkadaş yemeğe çağırdı oradaydım benim ki herzamanki gibi kızdı çok geziyorsun diye Canımı sıktı yarın bir yerde kahvaltıya çağrıldım oradan başka bir arkadaşda yemekte olucam sözde verdim zaten sezon açılınca görüşemiyoruz ne yapayım evde tv bakma alışkanlığım yok spor yapıyorum ben çok mu meraklıyım böyle yaşamaya kusura bakma kafanı şişirdim görüştüğüm insanları da tanıyor öyle abuk sabuk insanlar da Değiller evde baykuş gibi bekleyelim miMiyavcım mooncum nerelerdesiniz
Canım dolman kuru biber miyfi bayılırım kuru biber dolmasınaSelam kızlar..menüm..
Sabah: yağda yumurta, bir dilim kaşar, domates, salatalık...
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki dolma biber, yoğurt..
Çayın yanında bir gofret..
Canım kendini aç bırakmışsınBugunki menum sabah bir dilim ekmek peynir yumurta domates
Oglen 1 but 2 kasik pilav 1 dilim pattaes
Ara 2 catal kazandibi
Aksam sut bir dilim ekemk
Süpersin oh benim gibi bol spor yapıyorsun maşallah sanakızlar bugun cok yogun ve yorucu bı gundu bugun erken yatmam gerekıo yarın 6 da uyanmalıyım herkese ıyı geceler hepımıze bol eksılı hafta sonları :))) bu arada 4 km kosu ve 6 km yuruyus ve 15 dakıka bısıkletle gunluk sporumuda yaptım. burda yapcak bısı olmayınca hem uyandıgımda hem de uyumadan once spor yapma sansım oluo.
olur Canım benim için problem değilKızlar yarın ve sonraki günlerde hepimiz sabah aç karnına ılık limonlu şu içelimmi varmisiniz
Ayy canım anlıyorum seni hemde çok iyi.benimkide aynı malesef.Canım bende eve yeni geldim baktığım çocukların Annesi ile bir başka arkadaş yemeğe çağırdı oradaydım benim ki herzamanki gibi kızdı çok geziyorsun diye Canımı sıktı yarın bir yerde kahvaltıya çağrıldım oradan başka bir arkadaşda yemekte olucam sözde verdim zaten sezon açılınca görüşemiyoruz ne yapayım evde tv bakma alışkanlığım yok spor yapıyorum ben çok mu meraklıyım böyle yaşamaya kusura bakma kafanı şişirdim görüştüğüm insanları da tanıyor öyle abuk sabuk insanlar da Değiller evde baykuş gibi bekleyelim mi
Ay afedersin bir tuvalette gittiğimi söylemiyorum inan herşeyi söylüyorum neler yaptığımı evde ne yapayım ben çocuğum yok komşularım zaten sorunlu tv bakmıyorum ne yapayım ben o burda olsa tamam da yazın inan sabah 6 akşam saat 10 da evde oluyoruz tatil filanda yok yani düşünAyy canım anlıyorum seni hemde çok iyi.benimkide aynı malesef.
Sorun deil canım :)Net çekmiyodu bir kaçkere bastım hepsi gitmiş tüh
Iyiz canım aynen devam bizde seni özledim nasilsin bakalimNapionuz kizlar ozledim sizi
Canim takma erkekler hep böyle illa karisirlar sırf karışmış olmak için yine karisirlarCanım bende eve yeni geldim baktığım çocukların Annesi ile bir başka arkadaş yemeğe çağırdı oradaydım benim ki herzamanki gibi kızdı çok geziyorsun diye Canımı sıktı yarın bir yerde kahvaltıya çağrıldım oradan başka bir arkadaşda yemekte olucam sözde verdim zaten sezon açılınca görüşemiyoruz ne yapayım evde tv bakma alışkanlığım yok spor yapıyorum ben çok mu meraklıyım böyle yaşamaya kusura bakma kafanı şişirdim görüştüğüm insanları da tanıyor öyle abuk sabuk insanlar da Değiller evde baykuş gibi bekleyelim mi
Bizde seni özledik Nasıl oldun eşin filan topladı mı kendiniNapionuz kizlar ozledim sizi
O mu beni kıskanacak sanmam doğruyu söylüyorsun yarına düzelirCanim takma erkekler hep böyle illa karisirlar sırf karışmış olmak için yine karisirlarkiskaniyodur senj yarın düzelir geri merak etme
Iyiz canım aynen devam bizde seni özledim nasilsin bakalim
Çok zor rabbim sabır versin o rahatsızlığı çekmek kolay değil rabbim fazla çektirmemiş cennetinden bir bahçe versin günahlarını afetsinIyi isteee ugrasiyorum kaynanam annem arasi gidip geliyorummmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?