Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun yürüyüşün ve menün çok güzel Canım

Burda da hava soğuk yağmur ,rüzgar var.öğlene vakti çıktım biraz kızı uyutmak icin (dışardan uyuyobenim sıpa )2 saat anca kaldım. Çok rüzgar vardı. Allah'tan fazla islanmadik

Evet Canım dünkü havayı aldandık bugünde çok soğuk yağmur fırtına sabahdan akşama gezdik sende dikkat et sıcak birşeyler iç birde avm ler çok kalabalık fenalık geldi bana
Benimkide hiç sevmiyorum avm leri.ne zaman gitsem hasta oluyorum.çok havasız ve kalabalık çok kötü baş ağrısı yapıyor bende

Benimkide hiç sevmiyorum avm leri.ne zaman gitsem hasta oluyorum.çok havasız ve kalabalık çok kötü baş ağrısı yapıyor bende
Evet insanın enerjisini çekiyor birde eşim kaç gündür telefonlarımı açmıyor bugün Canım çok sıkkın birde arkadaş aradı bakıcının işi bitmemiş salıdan itibaren gelecekler bana bende akşam gidicem spora artık mecburen

Çocuklar sana mı gelecek yine.esin neden açmiyot telefonunu. Konuşmadan birşey hallolmayacak ki.sorunları konuşarak asabilirsiniz

Çocuklar sana mı gelecek yine.esin neden açmiyot telefonunu. Konuşmadan birşey hallolmayacak ki.sorunları konuşarak asabilirsiniz
Evet malesef salıdan itibaren gelicekler bende onlar akşam gidince gidicem spora kaç kere aradım açmıyor keyfi bilir bende salaklık niye arıyorum ki onu Aramıcam görür o çok sıkıldım bende inşallah şu sezon açılırda para kazanırız

Evet Canım dünkü havayı aldandık bugünde çok soğuk yağmur fırtına sabahdan akşama gezdik sende dikkat et sıcak birşeyler iç birde avm ler çok kalabalık fenalık geldi bana
Ay hiç sorma bende avm ye gittimmi başım agrir kalabalık ugultu filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…