- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.181
Canım birinin küçük kızı var ikisine birden bakamaz .diğeride kendisi hastaYanlış yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam Eltim vardı ona bırak çocukları
Afiyet olsun yürüyüşün ve menün çok güzel CanımKahvaltıM ; bir tabak mercimek li tarhana çorbası
Ara iki gün kurusu , bir kuru erik
Öğle; sabahki çorbadan bir tabak, iki ceviz
Aksam;sebze çorbası içine biraz bulgur koydum.üç ceviz , bir lokma kavrulmuş kıyma
Spor 2 saat yürüdum
Ayy sende hasta olcaksinAl bende o kadar çok kötü üşüyorum evin içi 24 derece ben resmen donuyorum
Anladım Canım gaz çıkarmaya çalış belki gecerCanım birinin küçük kızı var ikisine birden bakamaz .diğeride kendisi hasta
Burda da hava soğuk yağmur ,rüzgar var.öğlene vakti çıktım biraz kızı uyutmak icin (dışardan uyuyobenim sıpa )2 saat anca kaldım. Çok rüzgar vardı. Allah'tan fazla islanmadikKoydum Canım bugün burası çok soğuk dün hava çok güzeldi günlük güneşlik bugünde yağmur fırtına arkadaşla gezmeye gittik üşüdüm galiba evdeyim makineye çamaşır attım bir an önce bitsin yatıcam çok kötüyüm adaçayı yapıcam birazdan
Evet Canım dünkü havayı aldandık bugünde çok soğuk yağmur fırtına sabahdan akşama gezdik sende dikkat et sıcak birşeyler iç birde avm ler çok kalabalık fenalık geldi banaAyy sende hasta olcaksinozaman geçmiş olsun canjm
Burası da aynı Canım iyi Allah'dan fazla ıslanmamışsınız CanımBurda da hava soğuk yağmur ,rüzgar var.öğlene vakti çıktım biraz kızı uyutmak icin (dışardan uyuyobenim sıpa )2 saat anca kaldım. Çok rüzgar vardı. Allah'tan fazla islanmadik
Nasıl olcak bilmiyorum ama denerim canım sagolAnladım Canım gaz çıkarmaya çalış belki gecer
Saoll bitanem ...bitki çay yaptım iciyorumGeçmiş olsun canim kendini sıcak tut.çay çorba ic
Turp ye leblebi filan varsa onlardan yeNasıl olcak bilmiyorum ama denerim canım sagol
Benimkide hiç sevmiyorum avm leri.ne zaman gitsem hasta oluyorum.çok havasız ve kalabalık çok kötü baş ağrısı yapıyor bendeEvet Canım dünkü havayı aldandık bugünde çok soğuk yağmur fırtına sabahdan akşama gezdik sende dikkat et sıcak birşeyler iç birde avm ler çok kalabalık fenalık geldi bana
Sende sağol Canım inşallah gaz çıkarırda rahatlarsınNasıl olcak bilmiyorum ama denerim canım sagol
Evet insanın enerjisini çekiyor birde eşim kaç gündür telefonlarımı açmıyorBenimkide hiç sevmiyorum avm leri.ne zaman gitsem hasta oluyorum.çok havasız ve kalabalık çok kötü baş ağrısı yapıyor bende
Çocuklar sana mı gelecek yineEvet insanın enerjisini çekiyor birde eşim kaç gündür telefonlarımı açmıyorbugün Canım çok sıkkın birde arkadaş aradı bakıcının işi bitmemiş salıdan itibaren gelecekler bana bende akşam gidicem spora artık mecburen
Evet malesef salıdan itibaren gelicekler bende onlar akşam gidince gidicem spora kaç kere aradım açmıyor keyfi bilir bende salaklık niye arıyorum ki onu Aramıcam görür o çok sıkıldım bende inşallah şu sezon açılırda para kazanırızÇocuklar sana mı gelecek yine.esin neden açmiyot telefonunu. Konuşmadan birşey hallolmayacak ki.sorunları konuşarak asabilirsiniz
Evet sütte keser ben onu unutmuştumMarlin canım ılık şekerli süt iç keser hemen
Ay hiç sorma bende avm ye gittimmi başım agrir kalabalık ugultu filanEvet Canım dünkü havayı aldandık bugünde çok soğuk yağmur fırtına sabahdan akşama gezdik sende dikkat et sıcak birşeyler iç birde avm ler çok kalabalık fenalık geldi bana
Tesekkurler canim bilgilendirdigin icinMarlin canım ılık şekerli süt iç keser hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?