- 20 Mart 2015
- 437
- 422
- 133
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.221
Simdi daha iyi teyzesi cok sukurKıyamam kuzuma 4 saate bir şurubunu ver canım
Hazir iatahim yokken bacim yemiyeyim biliyon atistirmak beni mahvediyorMenun guzel canım afiyet olsun :) yinede akşam birseyler atıştır oglan uyumassa stresli olursun aç olunca
Afiyet olsun cnm gayet iyiBugünkü menum
Sabah domates peynir yumurta 2 dilim t.b. ekmeği
Öğlen kısır salata ayran
Aksam sut ve galeta
Cnm menun gayet iyi ama aksamlari karbonhodrati fazla almissin gibi ama telafi ederainSelam kızlar..
Bugün yeni dünürlere yemeğe davetliydik..menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk peynir, beş zeytin, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak nohut, üç lahana sarma..
Daha iyi cnm cok sukur yaOyy kiyamam miniğe bugün iyi mibenim cimcime de iyi ablasi saol kaçıp geziyo havalara güzeldi hep gezdirdim dışarda sıkılmış çocuk evde
Koklamam mi hemde nasil belkide benim oglisim diye bu kadar guzel geliyordurBengimm ne güzel kokuyordur faruk şimdigadriell benim içinnn boynunu koklaaa bebişinn bize de bebiş gelecek az kaldi ablam 1 aya kadar doğuracak Allah izin verirse bi prensesimiz olacak
Gecmis olsun bacim hayirdir dikkat et kendineSanirim grip oldum bir halsizlik bir üşüme var uzerimdeıyi hissetmiyorum kendimi
Günaydın canım bir kereden bişi olmaz önemli olan üstüste yememek pişman olduysan zaten uzunca bir süre yemezsin afiyet olsun canımGunaydin kizlarrrrr
Gulumsemek her insana yakisir oncelikle gulumseyin ve yine sukredin
Gelelilm menulere dun az kacamkli
Sabah
2 dlm ekm
Peynir
Yumurta
Domates. Salatalik
Ince salam dilim
Oglen
4 kasik kurufasulye
2 kasik pilav
Tursu
Aksam
Yok
Gece yapmamam gerekirdi pismanim
Cizi hemde peynirli
Arti spor da yapmadim
Suda icmedim
Hadi kizin bekliyorum
Amin canımGünaydın kızlar herkesin mutlu bir güne uyanması dileğiyle...
Canım vücudun ödem yapmış olabilir ara öğünlerinde rezene iç ödemini atarsınAçlıktan mi bilemedim ama karnım ağrıyor hala. Acimmmmm
Cuma kilom 60.9
Bu sabah 61.3
Nasıl oldu anlamadım
Saol canım benimAfiyet olsun cnm gayet iyi
Olur canim böyle niye kızalim sana :) pazar kaçamağı diyelim hemen toparlan çiziyede dayanamassin sen en iyisi alma canımGunaydin kizlarrrrr
Gulumsemek her insana yakisir oncelikle gulumseyin ve yine sukredin
Gelelilm menulere dun az kacamkli
Sabah
2 dlm ekm
Peynir
Yumurta
Domates. Salatalik
Ince salam dilim
Oglen
4 kasik kurufasulye
2 kasik pilav
Tursu
Aksam
Yok
Gece yapmamam gerekirdi pismanim
Cizi hemde peynirli
Arti spor da yapmadim
Suda icmedim
Hadi kizin bekliyorum
Canım tahlilin en sonuna bak yazar benim 20 den 5 düşürdüm yürüyüş ve spor ile bol yeşillik tüket bende günde 2000 ml alıyorumSeviyemi bil.iyorum dr soylemedi glifor aliyorum 850 ml
Sade maden suyu içiyorum oda ara sıra genelde kola gazoz Ateş'imi çıkarıp Boğaz'ımı şişirir ağzım burnum tıkanır ,maden suyu sadece Boğaz'ımı hafif ağrıtıyorHadi ya soda da mi icemiyorsun
Beni niye çağırmadınBugünkü menüm sabah bir dilim peynir 3 zeytin domates bir çay kaş bal az yagda yumurta bir dilim ekmek arada sütlü gevrek 2 çilek akşamda 4 tane küçük kuru biber dolması bir kase yoğurt salata dün biberden o kadar çok bahsettinizki benimde canım istedi bugün yaptım hemen
Allah kabul etsin ziyaretinizi CanımSelam kızlar..yoğun bir gündü bugün.çocukları anneme bıraktım eşimin ailesiyle mezarlık ziyareti, alışveriş derken yorulmuşum..
Afiyet olsun canımMenüm..
Sabah: domatesli yumurta, köy peyniri, zeytin, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak ıspanak, yoğurt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?