- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.201
İnşallah canım ya. Allahım bol kazançlar nasip etsin .en kısa zamanda işleriniz açılır inşallah. Maddi sikintilar insanın moralini bozuyor esinde belki o yüzden sıkıntılıdır. Rabbim darda koyması hiç kimseyiEvet malesef salıdan itibaren gelicekler bende onlar akşam gidince gidicem spora kaç kere aradım açmıyor keyfi bilir bende salaklık niye arıyorum ki onu Aramıcam görür o çok sıkıldım bende inşallah şu sezon açılırda para kazanırız
Skma canını bitanem ...hersey yoluna girer insallahEvet insanın enerjisini çekiyor birde eşim kaç gündür telefonlarımı açmıyorbugün Canım çok sıkkın birde arkadaş aradı bakıcının işi bitmemiş salıdan itibaren gelecekler bana bende akşam gidicem spora artık mecburen
Evet canım malesef ama emzirdiğim için çoğu gitmişti sonrasıda bana kaldı artık bu sitenin sayesinde veririm inşÇok almışsın gerçekten
Amin inşallah bir an önce açılırİnşallah canım ya. Allahım bol kazançlar nasip etsin .en kısa zamanda işleriniz açılır inşallah. Maddi sikintilar insanın moralini bozuyor esinde belki o yüzden sıkıntılıdır. Rabbim darda koyması hiç kimseyi
Ay inşallah hep birlikte vericez Can'ım merak etmeEvet canım malesef ama emzirdiğim için çoğu gitmişti sonrasıda bana kaldı artık bu sitenin sayesinde veririm inş
İnşallah Canım artık para kazanmak istiyorum sıkıldım bendeSkma canını bitanem ...hersey yoluna girer insallah
İnş canımAy inşallah hep birlikte vericez Can'ım merak etme
Afiyet olsun canim :) menün güzelBugünkü menüm sabah bir dilim peynir 3 zeytin domates bir çay kaş bal az yagda yumurta bir dilim ekmek arada sütlü gevrek 2 çilek akşamda 4 tane küçük kuru biber dolması bir kase yoğurt salata dün biberden o kadar çok bahsettinizki benimde canım istedi bugün yaptım hemen
Tşk ederim canım...Afiyet olsun canim :) menün güzel
Canim hala kendimi egitemedim az yeme konusunda ama onerini dikkate alacam tsklerAnladım ama aç kalırsan olmaz kuruyemiş ye Canım hiç olmazsa
Seviyemi bil.iyorum dr soylemedi glifor aliyorum 850 mlBende de var insülin direnci seviyen kaç ve ilacı kaç ml alıyorsun ?
Hadi ya soda da mi icemiyorsunMaşallah kız yarım litre kolayı ben içsem 10 tane iğne yemiştim asitli içeceklere alerjim var
En guzel donem bu sakin zorlayip yemeDoydum canım midem küçüldü galiba canım bişi istemiyor bu ara
Iki dilim boregi bu kadar gec saatte yemesen iyiymis ama yemissin ve afiyet olsun cnmKizlarrrr hicc ugrayamadim yaa cok sacma bi haftasonuydu diyetim icin..ayy onume ne gekdiyse yedimmm hepsi cok kotu seylerdiiiiiiiii yatinda misafirlerim var sabahtan beri mutfaktayimmm tatli yaotim bitek yaotim acma yaptim az once esimle 2 dilim borek yedim...cok uykum var ama uyuyamicm utu yapicam..ortaligi toplicm aksam daat 8de cam sildim yahu..ama bugun 3 saat yuruyus yaptm alisveris midunda..yarun 68 olurum kesinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?