Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah canım ya. Allahım bol kazançlar nasip etsin .en kısa zamanda işleriniz açılır inşallah. Maddi sikintilar insanın moralini bozuyor esinde belki o yüzden sıkıntılıdır. Rabbim darda koyması hiç kimseyi

Skma canını bitanem ...hersey yoluna girer insallah

Bugünkü menüm sabah bir dilim peynir 3 zeytin domates bir çay kaş bal az yagda yumurta bir dilim ekmek arada sütlü gevrek 2 çilek akşamda 4 tane küçük kuru biber dolması bir kase yoğurt salata dün biberden o kadar çok bahsettinizki benimde canım istedi bugün yaptım hemen

Afiyet olsun canim :) menün güzel

Kizlarrrr hicc ugrayamadim yaa cok sacma bi haftasonuydu diyetim icin..ayy onume ne gekdiyse yedimmm hepsi cok kotu seylerdiiiiiiiii yatinda misafirlerim var sabahtan beri mutfaktayimmm tatli yaotim bitek yaotim acma yaptim az once esimle 2 dilim borek yedim...cok uykum var ama uyuyamicm utu yapicam..ortaligi toplicm aksam daat 8de cam sildim yahu..ama bugun 3 saat yuruyus yaptm alisveris midunda..yarun 68 olurum kesinnnnn

kizlarr hala bitiremedim islerimi yarin devam edicem artik..dökülüyorum valla..cook erken kalkmaliyim saat 12.30 gibi geliceklermissss...

Iki dilim boregi bu kadar gec saatte yemesen iyiymis ama yemissin ve afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…