- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.261
Canım ben turizimciyim malesef ki bugün bir abimizi kaybettik işin stresinden kalp krizi geçirmiş vefat etti şimdi evine gidiyorum o kadar üzgünüm ki beni turizmde yetiştiren bir abimizde daha 43 yaşındaydıMiyavim nasilsin...sezon açılsın filan diyorsun ya ne işle ugrasiyorsunuz
Başın sağolsun canım...Canım ben turizimciyim malesef ki bugün bir abimizi kaybettik işin stresinden kalp krizi geçirmiş vefat etti şimdi evine gidiyorum o kadar üzgünüm ki beni turizmde yetiştiren bir abimizde daha 43 yaşındaydıkızlar küçük bir ricam dua edin olur mu zaten bugün Başbakan turizm önlem paketi hazırlamış hiçbir işimize yaramayacak bir paket
Canım ben turizimciyim malesef ki bugün bir abimizi kaybettik işin stresinden kalp krizi geçirmiş vefat etti şimdi evine gidiyorum o kadar üzgünüm ki beni turizmde yetiştiren bir abimizde daha 43 yaşındaydıkızlar küçük bir ricam dua edin olur mu zaten bugün Başbakan turizm önlem paketi hazırlamış hiçbir işimize yaramayacak bir paket
Başınız sağolsun miyavim. Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin canım. Rabbim size tez zamanda bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin.Canım ben turizimciyim malesef ki bugün bir abimizi kaybettik işin stresinden kalp krizi geçirmiş vefat etti şimdi evine gidiyorum o kadar üzgünüm ki beni turizmde yetiştiren bir abimizde daha 43 yaşındaydıkızlar küçük bir ricam dua edin olur mu zaten bugün Başbakan turizm önlem paketi hazırlamış hiçbir işimize yaramayacak bir paket
Bencede deyip kendimi kurtarayim demi :)Günaydın canım bir kereden bişi olmaz önemli olan üstüste yememek pişman olduysan zaten uzunca bir süre yemezsin afiyet olsun canım
Gecmis olsun cnm sevval nasil olduSaol canım benimya sorma grip oldum baya bir halsizim başım ağrıyor ..sen nasilsin farugum nasıl
Valla cnm hep onur yuzunden bak hergun aksam cekirdek yiyo birtane bile yemiyom ama cizi ya dayanamadimOlur canim böyle niye kızalim sana :) pazar kaçamağı diyelim hemen toparlan çiziyede dayanamassin sen en iyisi alma canım
Tmm cnm atmamissam bakarim cnmCanım tahlilin en sonuna bak yazar benim 20 den 5 düşürdüm yürüyüş ve spor ile bol yeşillik tüket bende günde 2000 ml alıyorum
Ilgincmis cnm ama kiymetini bil vallaSade maden suyu içiyorum oda ara sıra genelde kola gazoz Ateş'imi çıkarıp Boğaz'ımı şişirir ağzım burnum tıkanır ,maden suyu sadece Boğaz'ımı hafif ağrıtıyor
Hakl8sin cnm okulda icmeye korkuyorum 1 saatlik yolumuz var tuvaletim gelir diyeCanım kaçamağını kızmıyorum ama su içmen lazım ya turşu yiyince ben daha çok susar su içerim mesela kendini zorla olur mu su içmek için
Hadi kacsin cnmBende artıdayım cumaya göre offfne olacak bu halim
Iti yurumussun cnm ne guzel menun de gayet iyiKahvaltıM ;yarım kase çorba , bir avuç ceviz, çeyrek elma , çeyrek avokado , zeytin , iki hurma
Ara üç gün kurusu , birkaç ceviz
Aksam , bir tabak çorba , bir tabak salata
Spor 15 bin adım yürüdüm
Menün güzelmiş canım afiyet olsun sporda bol gitsin kilolarMerhaba canlar
Menum
Sabah bir dlm ekmk
Peynir
Zeytin
Domates. Salatalik
Ara
Sutlu kahve
Oglen
2 kasik kuru fasulye
1 kepce corba salata
Ara yok
Aksam 2 kasik barbunya
2 kasik pilav
Yogurt
Aksamda sut icecem tarcinli
300 tvister
100 bacak hareketi
30 kol hareketi
300 step gibi hareket ettim
Okulun bahcesinde spor aletleri varda
1.5 lt su da var
Aksam vakti iyiki Pilavdan az yemissin canim.menüde sporda gayet guzelMerhaba canlar
Menum
Sabah bir dlm ekmk
Peynir
Zeytin
Domates. Salatalik
Ara
Sutlu kahve
Oglen
2 kasik kuru fasulye
1 kepce corba salata
Ara yok
Aksam 2 kasik barbunya
2 kasik pilav
Yogurt
Aksamda sut icecem tarcinli
300 tvister
100 bacak hareketi
30 kol hareketi
300 step gibi hareket ettim
Okulun bahcesinde spor aletleri varda
1.5 lt su da var
Hos geldin canim nasilsin.Selam kizlar ben artik evime dondum..kaldigim yerden devam.. bir hafta cok bile
Iyiyim canim gecen hafta biraz zor gunlerdi.. uuzun surmeden geri dondum yoksa emeklerim cop olur..Hos geldin canim nasilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?