- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.241
Maşallah Canım baya aktif olmuşsunKizlarrrr hicc ugrayamadim yaa cok sacma bi haftasonuydu diyetim icin..ayy onume ne gekdiyse yedimmm hepsi cok kotu seylerdiiiiiiiii yatinda misafirlerim var sabahtan beri mutfaktayimmm tatli yaotim bitek yaotim acma yaptim az once esimle 2 dilim borek yedim...cok uykum var ama uyuyamicm utu yapicam..ortaligi toplicm aksam daat 8de cam sildim yahu..ama bugun 3 saat yuruyus yaptm alisveris midunda..yarun 68 olurum kesinnnnn
Canım kaçamağını kızmıyorum ama su içmen lazım ya turşu yiyince ben daha çok susar su içerim mesela kendini zorla olur mu su içmek içinGunaydin kizlarrrrr
Gulumsemek her insana yakisir oncelikle gulumseyin ve yine sukredin
Gelelilm menulere dun az kacamkli
Sabah
2 dlm ekm
Peynir
Yumurta
Domates. Salatalik
Ince salam dilim
Oglen
4 kasik kurufasulye
2 kasik pilav
Tursu
Aksam
Yok
Gece yapmamam gerekirdi pismanim
Cizi hemde peynirli
Arti spor da yapmadim
Suda icmedim
Hadi kizin bekliyorum
Günaydın CanımGünaydın kızlar herkesin mutlu bir güne uyanması dileğiyle...
Günaydın Canım Ağrı'n geçti mi ?Herkese günaydın kızlar .hepimiz için hayırlı ve bol eksili bir hafta olur inşallah
Şimdi biraz daha iyiyim. Ama belli olmuyo bişeyler yiyince yine basliyoGünaydın Canım Ağrı'n geçti mi ?
Canım sıvı tüket ağrı kesici aldın mıŞimdi biraz daha iyiyim. Ama belli olmuyo bişeyler yiyince yine basliyo
Yok almadım. Emziriyorum ya süte geçer diye ilac icmedim.bitki çayları içiyorum. BolbolCanım sıvı tüket ağrı kesici aldın mı
Sakın o Zaman alna hem emziriyorsun hem bitki çayı ile Ağrı kesici zehirliyor aman dikkat CanımYok almadım. Emziriyorum ya süte geçer diye ilac icmedim.bitki çayları içiyorum. Bolbol
En iyisi bitki cayi canım birde karnini sar olmassa korse varsa bel korsesi tak yoksada bir çarşafla veya havluyla sar ayaginada çorap uzerinede patik giy baya bir faydası olurYok almadım. Emziriyorum ya süte geçer diye ilac icmedim.bitki çayları içiyorum. Bolbol
Miyavim nasilsin...sezon açılsın filan diyorsun ya ne işle ugrasiyorsunuzCanım sıvı tüket ağrı kesici aldın mı
Önemli değil canım verirsin merak etme geri ..annenlere selammKızlar günaydın.tartıldım +300 gr dayım.inş.bu hafta bol bol eksili olsun.gerçi bugünde annemdeyim ama yani çaylı bi gün olcak benim için.
Ohh ne guzel yapmissin tatlmmmm sen misafirlerine bak biz buralardayızGünaydın kizlaaaarrbu saate kadar uyumuşuz kuzumla bugün misafirim var pek uğrayamayabilirim kahvaltidan sonra bi geçmise dönerim bakalim neler kaynattiniz
Ay canım benim tamam söz bidahakine çağırıcamBeni niye çağırmadınkuru biber dolması of bayılırım yazın bile kuru biber ve kuru patlıcandan yaparım dolmayı tabiki Karataya uygun olması lazım ben daha yapamadım
Telafi edersin merak etme canimHerkese günaydın kızlar .iyi haftalar olsun.
Cuma: 82.1
Bugün : 82.3
Artıdayım malesef..telafi edilecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?