- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.441
Canım bırakma bence.emeklerin boşa gitmesin. Elinden geldiğince yapmaya çalış.evde başka birilerinin olması gerçekten zor seni anlıyorum canım.Allah yardımcın olsun . Sabır versin[/QUOT
Bebişler olmasa inan zorlanmıycam biri üç aylık benimki onbir aylık..daha taşınma yorgunluğum çıkmamıştı inan..izinli olmak iyi gelecek inşallah ayrılmak istemiyorum çünkü..
Kivi olacaktı tatlım yanlış yazmışım. Kız gece uyutmadı da hâlâ uyuyorumCanım afiyet olsun bir kıvılcım ne
Yok canım benim cadı yaa uğraşıyorum. Gece 4.30 da uyandı. Uyutayım dedim 15 dakika sonra geri uyandı. Onunla ugrasiyorum
Sende bilemedin selincim kivi olacaktı doğru cevap.Kıvırcık maruldur kiz o
Kaptan doğru söylüyorsun. Ama çocuklardan zaman bulabilirse tabi.Ayy sen bugün hazırlık yaparsın o zamansüsler püsler
Getir bana antremanlıyımYok canım benim cadı yaa uğraşıyorum. Gece 4.30 da uyandı. Uyutayım dedim 15 dakika sonra geri uyandı. Onunla ugrasiyorum
Ay evet 17.30 gidecekler onlar gidince kuaföre yetişebilirsem giderimKaptan doğru söylüyorsun. Ama çocuklardan zaman bulabilirse tabi.
Sende bilemedin selincim kivi olacaktı doğru cevap..yazarken bir taraftanda gözlerimi dinlendiriyordum
Benden ayrılmıyor ki yapışık ikiz gibiyizGetir bana antremanlıyım
İnşallah yetisirsin canım. Gec gelecekmiş zaten esinAy evet 17.30 gidecekler onlar gidince kuaföre yetişebilirsem giderim
Benden ayrılmıyor ki yapışık ikiz gibiyiz
.yoksa gönderirdim kizzzz
İnşallah Canımİnşallah yetisirsin canım. Gec gelecekmiş zaten esin
Evet canim öyle yapalim ama kilo almam cumalari bildirimr gelirim diyorsan bence hiç izne çıkma tatlimAslına bakarsan hiç ayrılmak istemiyorum canım ama kafam çok dağınık..
O zaman iki hafta izne ayrılayım toparlayayım kendimi nasıl olur ??
Ayy canim inşallah bebiş bugün iyice uyurda sende bi güzel dinlenirsinSende bilemedin selincim kivi olacaktı doğru cevap..yazarken bir taraftanda gözlerimi dinlendiriyordum
Ayni sey aklima geldi @moon8187 sen cok az yedigin icin bir anda artiyo kg..Yine aynı şeyi söylücem ama bence neden bu mooncum sen diyetteyken çok azz yiyorsun ve bi süre sonra krize girip kaçamaklar yapiyorsun bence ďengeli az az yesen böyle bir sorun olmucak annen gelince kaçamak yokk sakin menülerini hergün yaziyorsun ve takip ediyorum sen tekrar 70 olup daha da üstüne mi çıkmak istiyorsun?kalori sayımı yapmaya ne dersin ne kadar yiyeceğini bilir ona göre yersin
Gunaydin tatlimm süper bi haberrrrGunaydinnn sabaha -600ile uyandimm
Gunaydin tatlimm süper bi haberrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?