- 10 Aralık 2012
- 170
- 73
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.461
merhabalar, bendeniz çiçeği burnunda grup elemanı, liste taliplisi..SekerPancarii imdadıma cevap verdi ve beni davet etti.. takım olarak gidebilmek, sizin tecrübelerinizi duymak iyi gelecek.. şimdiden kendime deneme süreci için bol şans diliyorum
yaşım 25 boyum 158 ve kilom şu an 72. geçmişte hep yo-yo gibi kilo alıp vererek sürdürdüm ama bu kez özellikle bu sıkı takiple beden ölçüm 36 olana ve sağlığıma tamamen kavuşana dek devam edeceğim. şubat başında 77 yi görünce eski diyetim olan dukana dönüş yaptım çünkü ekmeksiz beslenmek beni rahatlatıyor. zaten evimde oldukça bol malzemesi var o diyetin. izninizle en azından malzemelerim bitene dek devam etmek istiyorum. zaten o zamana dek listelere giremeyeceğim için daha sağlıklı bir şekle de geçiş yaparım.hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin
el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
İstediğin diyeti yapabilirsin tatlim bir arkadaşımızda @ParteMoralll dukan yapiyor çokda güzel kilo veriyoryaşım 25 boyum 158 ve kilom şu an 72. geçmişte hep yo-yo gibi kilo alıp vererek sürdürdüm ama bu kez özellikle bu sıkı takiple beden ölçüm 36 olana ve sağlığıma tamamen kavuşana dek devam edeceğim. şubat başında 77 yi görünce eski diyetim olan dukana dönüş yaptım çünkü ekmeksiz beslenmek beni rahatlatıyor. zaten evimde oldukça bol malzemesi var o diyetin. izninizle en azından malzemelerim bitene dek devam etmek istiyorum. zaten o zamana dek listelere giremeyeceğim için daha sağlıklı bir şekle de geçiş yaparım.
geçmişi bugun okuyabildiğim yere kadar okumaya başlayacağım bu arada arkadaşları da tanırım. ve günlük düzenli yaptıklarımı da yazarım
Ayy inşallah çok tebrik ederim keşke ulaşabilsem ben de o hedefe.. 52 hedefliyorum. boy kısa olunca mecburen düşük kilolar gerekiyor. o zaman ben dukana devamİstediğin diyeti yapabilirsin tatlim bir arkadaşımızda @ParteMoralll dukan yapiyor çokda güzel kilo veriyor
Bende kendimden bahsedeyim21 yaşindayim evliyim 3 yaşında kizim var 165 boyum kalori sayimiyla 22 kilo verdim inişli çıkışlı 1 senede 75 kilodan 53 kiloya düştüm geçen haftalarda mezun oldum burdan darisi sizlerin başına inşallah seni de mezun edicem gitmez hep bizimle kalirsan beraberce kilo vermek çok daha keyifli
Hoşgeldin Canım aramızamerhabalar, bendeniz çiçeği burnunda grup elemanı, liste taliplisi..SekerPancarii imdadıma cevap verdi ve beni davet etti.. takım olarak gidebilmek, sizin tecrübelerinizi duymak iyi gelecek.. şimdiden kendime deneme süreci için bol şans diliyorum
Hoşbulduuk ben de bugünkü menümü yazayım: sabah dukan ekmegi, 1 kucucuk parca peynir, Yaninda kahve ictim. Bugun sebze gunumdu ogle kereviz salatasiyla yogurt yedim aksam icin de mantarlı tavuk yapıyorum simdi..Hoşgeldin Canım aramıza
HosgeldinnnHoşbulduuk ben de bugünkü menümü yazayım: sabah dukan ekmegi, 1 kucucuk parca peynir, Yaninda kahve ictim. Bugun sebze gunumdu ogle kereviz salatasiyla yogurt yedim aksam icin de mantarlı tavuk yapıyorum simdi..sabah ise gitmeden once 45 dk yürüyüş yaptım acik havada. Havalar ısındıkca daha rahat ederim diye düşünüyorum..
Menülerimizi akşam yazıyoruz Canım menünde yürüyüşünde güzelHoşbulduuk ben de bugünkü menümü yazayım: sabah dukan ekmegi, 1 kucucuk parca peynir, Yaninda kahve ictim. Bugun sebze gunumdu ogle kereviz salatasiyla yogurt yedim aksam icin de mantarlı tavuk yapıyorum simdi..sabah ise gitmeden once 45 dk yürüyüş yaptım acik havada. Havalar ısındıkca daha rahat ederim diye düşünüyorum..
Bugün erkencisin Canım afiyet olsunSabah; iki haslanmis yumrta,peynir,fume sut
Aksam;KOSKOOOOOCAAAAMAAAN bir kasede salataa tavukluuuuuuu,zero, immmmmm salata nefistiiiii sistim deseemmmmm
Birde uc dort kasik mercimek corbasindan yidim :)
Canim genelde o saatlerde yiyorum :) tesekkur edermmmm muckkkBugün erkencisin Canım afiyet olsun
Canim genelde o saatlerde yiyorum :) tesekkur edermmmm muckkk
Hoşgeldin canım bende hala adayım inş hep birlikte veririz arkadasımAyy inşallah çok tebrik ederim keşke ulaşabilsem ben de o hedefe.. 52 hedefliyorum. boy kısa olunca mecburen düşük kilolar gerekiyor. o zaman ben dukana devam
Afiyet olsun canim çok iyiHoşbulduuk ben de bugünkü menümü yazayım: sabah dukan ekmegi, 1 kucucuk parca peynir, Yaninda kahve ictim. Bugun sebze gunumdu ogle kereviz salatasiyla yogurt yedim aksam icin de mantarlı tavuk yapıyorum simdi..sabah ise gitmeden once 45 dk yürüyüş yaptım acik havada. Havalar ısındıkca daha rahat ederim diye düşünüyorum..
Afiyet olsun parteemmSabah; iki haslanmis yumrta,peynir,fume sut
Aksam;KOSKOOOOOCAAAAMAAAN bir kasede salataa tavukluuuuuuu,zero, immmmmm salata nefistiiiii sistim deseemmmmm
Birde uc dort kasik mercimek corbasindan yidim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?