Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Insallah goruceksin merak etme...
Oyleydi zaten bigun saf bigun ps di gecen hafta mecburiyetten sonra sali carsamba zorlandimm oyuzden sebzeyle yaptim cok sukur o artida gitti.. yani devam sp ps bi zamandan sonra gitmiyo falan.. herseye hazir ol :)

Insallah goruceksin merak etme...
Oyleydi zaten bigun saf bigun ps di gecen hafta mecburiyetten sonra sali carsamba zorlandimm oyuzden sebzeyle yaptim cok sukur o artida gitti.. yani devam sp ps bi zamandan sonra gitmiyo falan.. herseye hazir ol :)
burda tempo çok yüksek sürekli okumaktan ve yazmaktan insanın aklına kaçamak yapmak gelmez.. çok sıcak bir ortam oluşturmuşsunuz kızlar

Bacısınin caniiiiii hep sen mi manken gibi gezecen acik de ben geziniyim dimi yanii
sus susss hatirlatmaaa dayanamiyorum zaten ama umudum var bilirsin cabuh kilo vegirim men senide gormuyorum zaten su an yaninda olsam psikoljim bozulurdu iyice Allahdan dogumdan sonra ordayim sana bakar hirsimdan gene zayiflarim ben

Kızlar kızıma yeni beşik geldi kurulumu filan beklerken uykusu geldi bunaldı baya bi çamur yaptı bebişim.tabi banada çok iş çıktı şimdiden çok yoruldum

Merhaba kizlar dun gece ve sabah giremedim bakim varmis sitede
Dunki menum
Sabah
1 dlm ekmk
Yumurta
Peynir
Domates salatalik
3 y zeytin
Ara yarim portakal
Oglen
Corba ypgurt
Aksam
Tavuk ve 2 kasik pilav
100 step
100 bacak
5000 adim
200 tvister
1.5 ltr su

Bugunki menum
Sabah
Yarim simit
Ara
Uarim portakl
Yarim
Sut
Oglen
Corba yogurt
Ara
Yarim portkl
Yarim sut
Aksamada mantar spte yaptim yaninda yogurt yerim
10000 adim
160 step
50 bacak
200 tvister
20 kol hareketi
1.5 ltr su

Çokkk güzel sporun canimm hem iş hem bebek hem sporr süpersinn

Günaydın canim amiiiiinn
Canim birde kocami unutmayalim ve ev
Nasil dayaniyorum bilmiyorum he he saka bi yana bugunumuze sukur
Kaptanim aynik kuloda 4 gundur sabit kaldim direnc oldu napim
Birde su igrenc sezeryan gobegim var napmam lazim

Ohh iki menü de çok iyi canim afiyet olsunsporlarinda çok iyi

Canim birde kocami unutmayalim ve ev
Nasil dayaniyorum bilmiyorum he he saka bi yana bugunumuze sukur
Kaptanim aynik kuloda 4 gundur sabit kaldim direnc oldu napim
Birde su igrenc sezeryan gobegim var napmam lazim
Devam et tatlım bi süre sonra ayni hizla inmeye devam eder malesef diyetteyken bazi kilolarda baya bi takilabiliyor insan çok sinir bozucu amaa o direnç kırılınca hizla iniyor kilo ne kadar oldu doğum yapali canim Laura London abs workout yaz youtubeye 10 dklik bi video var ben karnimi o videoyla baya toparladim

selincim aslinda ben kacamaga meyilli biri degilim ama kendim yaoinca ister istemz yiyorum..annm dun geldi kacamak yaotm sayilmz aksam sadece cig badem yedim bi iki tanede kek ve cay..bugunde sabah normal ekmeksiz kahvalti ettim farkli olarak sosis yedim sadece bitanede kucuk muz..baska bisey yemicm..annm yarinda bende c.twside ben disardayim o yuzdn pek ugrayamadm ama hep aklimdasinz..dun aksam gece cok gecti saat sabah kalktifimda ellerim sismisti..ve tartildum biraz once 67.9 ciktim ama bu hafta hicc dikkat etmesm hicccc

Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Daha iyi cnm benim oglan sanirim dis cikaracak ondan bunlar
Senin var mi evli misin
Evliyim canım temmuzda 15.senemiz dolacak. 3 tanede kızım var.büyük 11.5, ortanca öbür ay10 olcak.en küçüğü de 10 aylık. 34 yaşındayım. Grubun yaşlısı benim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…