- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.581
Insallah goruceksin merak etme...77 ile 3 şubatta başladım sonra arada bir bocaladım filan 17 sinde tekrar başladım. dün 72 kilo geldim bakalım cumadan cumaya tartılacağım artık yarını beklıyorum.. ben dukanı öyle sıkı öğrendim ki her kitabını defaten okudum. çünkü hayatım boyunca hep farklı çeşit denemelerim oldu ama ilk kez dukanda böyle başarı sağladım. geçen yaz düğünüm yaklaşırken kısa sürede 10 kilo vermiştim. sonra tamamen bıraktım ve 77 yi görünce hemen tekrar başladım. bu kez 52 görene kadar devam edeceğim inşallah. ama 60 tan sonrasını senin gibi sebzeyi artırarak gidebilirim. zaten dukan buna da izin veriyor yeter ki hergünü öyle geçirme birkaç gün mutlaka saf yap. seni tebrik ederim çok iyi gidiyorsun bol eksiler bizimle olsun
burda tempo çok yüksek sürekli okumaktan ve yazmaktan insanın aklına kaçamak yapmak gelmez.. çok sıcak bir ortam oluşturmuşsunuz kızlarInsallah goruceksin merak etme...
Oyleydi zaten bigun saf bigun ps di gecen hafta mecburiyetten sonra sali carsamba zorlandimm oyuzden sebzeyle yaptim cok sukur o artida gitti.. yani devam sp ps bi zamandan sonra gitmiyo falan.. herseye hazir ol :)
Insallah allah anali babali buyutsunnKendisi aplam olurrbebiş sevicez bi aya kalmaz inşallah
Oylee ben yapiyodum zaten sonra buraya geldim eksilere devam ettim ..:)burda tempo çok yüksek sürekli okumaktan ve yazmaktan insanın aklına kaçamak yapmak gelmez.. çok sıcak bir ortam oluşturmuşsunuz kızlar
Oylee ben yapiyodum zaten sonra buraya geldim eksilere devam ettim ..:)
Cok sicaaak cook :)
burda tempo çok yüksek sürekli okumaktan ve yazmaktan insanın aklına kaçamak yapmak gelmez.. çok sıcak bir ortam oluşturmuşsunuz kızlar
Bacısınin caniiiiiihep sen mi manken gibi gezecen acik de ben geziniyim dimi yanii
Daha iyi cnm benim oglan sanirim dis cikaracak ondan bunlarAmin canım inşallah.
Senin bebiş nasıl oldu iyimi
Canim birde kocami unutmayalim ve evÇokkk güzel sporun canimm hem iş hem bebek hem sporr süpersinn
Günaydın canim amiiiiinn
Aynisini bende istiyom vallaBence de kudursunlar.daha verilecek çok kilo var.onu peşimde dolandircam dur bak neler etcem ona
Ohh iki menü de çok iyi canim afiyet olsunMerhaba kizlar dun gece ve sabah giremedim bakim varmis sitede
Dunki menum
Sabah
1 dlm ekmk
Yumurta
Peynir
Domates salatalik
3 y zeytin
Ara yarim portakal
Oglen
Corba ypgurt
Aksam
Tavuk ve 2 kasik pilav
100 step
100 bacak
5000 adim
200 tvister
1.5 ltr su
Bugunki menum
Sabah
Yarim simit
Ara
Uarim portakl
Yarim
Sut
Oglen
Corba yogurt
Ara
Yarim portkl
Yarim sut
Aksamada mantar spte yaptim yaninda yogurt yerim
10000 adim
160 step
50 bacak
200 tvister
20 kol hareketi
1.5 ltr su
Devam et tatlım bi süre sonra ayni hizla inmeye devam eder malesef diyetteyken bazi kilolarda baya bi takilabiliyor insan çok sinir bozucu amaa o direnç kırılınca hizla iniyor kiloCanim birde kocami unutmayalim ve ev
Nasil dayaniyorum bilmiyorum he he saka bi yana bugunumuze sukur
Kaptanim aynik kuloda 4 gundur sabit kaldim direnc oldu napim
Birde su igrenc sezeryan gobegim var napmam lazim
selincim aslinda ben kacamaga meyilli biri degilim ama kendim yaoinca ister istemz yiyorum..annm dun geldi kacamak yaotm sayilmz aksam sadece cig badem yedim bi iki tanede kek ve cay..bugunde sabah normal ekmeksiz kahvalti ettim farkli olarak sosis yedim sadece bitanede kucuk muz..baska bisey yemicm..annm yarinda bende c.twside ben disardayim o yuzdn pek ugrayamadm ama hep aklimdasinz..dun aksam gece cok gecti saat sabah kalktifimda ellerim sismisti..ve tartildum biraz once 67.9 ciktim ama bu hafta hicc dikkat etmesm hiccccYine aynı şeyi söylücem ama bence neden bu mooncum sen diyetteyken çok azz yiyorsun ve bi süre sonra krize girip kaçamaklar yapiyorsun bence ďengeli az az yesen böyle bir sorun olmucak annen gelince kaçamak yokk sakin menülerini hergün yaziyorsun ve takip ediyorum sen tekrar 70 olup daha da üstüne mi çıkmak istiyorsun?kalori sayımı yapmaya ne dersin ne kadar yiyeceğini bilir ona göre yersin
Herkese merhaba
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeHerkese merhaba
Evliyim canım temmuzda 15.senemiz dolacak. 3 tanede kızım var.büyük 11.5, ortanca öbür ay10 olcak.en küçüğü de 10 aylık. 34 yaşındayım. Grubun yaşlısı benim bu aradaDaha iyi cnm benim oglan sanirim dis cikaracak ondan bunlar
Senin var mi evli misin
Merhaba canım hoş geldin aramızaHerkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?