- 10 Aralık 2012
- 170
- 73
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.601
30-35 kadinin en guzel yaşlari bence.. hele bir de fitsen, kimse yaşını tahmin edemiyorsa ve kızlarin artık boyuna gelmisse ne guzel nimet.. cok şanslısınEvliyim canım temmuzda 15.senemiz dolacak. 3 tanede kızım var.büyük 11.5, ortanca öbür ay10 olcak.en küçüğü de 10 aylık. 34 yaşındayım. Grubun yaşlısı benim bu arada.
Ahh tatlm cok tsk ederm nasilda tek tek uzunca yazmissin ben geçen sene bir ara yani 1ay 1.5ay kadar 5.takimda yer almstm sonra bi takim skintilardan kaynakli ayrildm simdi de tekrar başlamak istedm çünkü takim insani inanılmaz motive ediyor.harika bir takim kaptanina benziyorsun kendmi cok şanslı hissettim bak simdiHoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hosbuldm cok tsk ederim canımMerhaba canım hoş geldin aramıza
Kizzz ne o +lar ?????? 66degilmiydinnnnnselincim aslinda ben kacamaga meyilli biri degilim ama kendim yaoinca ister istemz yiyorum..annm dun geldi kacamak yaotm sayilmz aksam sadece cig badem yedim bi iki tanede kek ve cay..bugunde sabah normal ekmeksiz kahvalti ettim farkli olarak sosis yedim sadece bitanede kucuk muz..baska bisey yemicm..annm yarinda bende c.twside ben disardayim o yuzdn pek ugrayamadm ama hep aklimdasinz..dun aksam gece cok gecti saat sabah kalktifimda ellerim sismisti..ve tartildum biraz once 67.9 ciktim ama bu hafta hicc dikkat etmesm hicccc
Kızlar boyuma gelmek üzere canım. Ama ben de hala hamile gibi göbek var.fit olmak kim ben kimmmmm.birşeyler yapmaya çalışıyorum işte. İnşallah bu sefer az kaldi30-35 kadinin en guzel yaşlari bence.. hele bir de fitsen, kimse yaşını tahmin edemiyorsa ve kızlarin artık boyuna gelmisse ne guzel nimet.. cok şanslısın
Evet ya
Menun guzel canım afiyet olsun :)KahvaltıM , bir minik kase salata , zeytin , peynir , bir avuç badem ceviz , bir dilim ekmek
Ara ;bir avuç fındık fıstık
Aksam , çorba, salata , balık , bir dilim ekmek , iki parça helva
Spor 3 saat yürüdum
Bende benim cadiyla ugrasiorm bi yandannnnnn tam yaramaz yaa iki dk rahat vermiyoE
Evet yaMiyav_su hiç uğramadı bugün. Merak ettim acaba bişey mi oldu.hiç bu kadar boş bırakmazdı buraları. Bende bebiş le uğraşıyorum canım. Poposu pişik olmuş yediği bişey etkiledi galiba.banyo yaptırdım ilaç aldırdım eşime eczaneden .huysuzluk yapıyor çok yoruldum bugün
Pisik fito cok iyi geliyo canmE
Evet yaMiyav_su hiç uğramadı bugün. Merak ettim acaba bişey mi oldu.hiç bu kadar boş bırakmazdı buraları. Bende bebiş le uğraşıyorum canım. Poposu pişik olmuş yediği bişey etkiledi galiba.banyo yaptırdım ilaç aldırdım eşime eczaneden .huysuzluk yapıyor çok yoruldum bugün
Hoşgeldin canım :)Ahh tatlm cok tsk ederm nasilda tek tek uzunca yazmissin ben geçen sene bir ara yani 1ay 1.5ay kadar 5.takimda yer almstm sonra bi takim skintilardan kaynakli ayrildm simdi de tekrar başlamak istedm çünkü takim insani inanılmaz motive ediyor.harika bir takim kaptanina benziyorsun kendmi cok şanslı hissettim bak simdi
Bn 24 yasindaym ve 80 kiloyum ev hanimiym bir süredir tedavi gördüğümden iyice kilo aldm simdi tedavime ara verdm ve bu sürectede zayiflamak istiyorum nasip olursa.buraninda bana katki saglayacagna eminim. Bende elimden geleni yapar burdaki arkadaslarima motive edici paylasimlarda bulunurum inşallah
Seninki kaç aylık canım. Kaç çocuğun varBende benim cadiyla ugrasiorm bi yandannnnnn tam yaramaz yaa iki dk rahat vermiyo
Ben almanya'da da yasiyorum canım burda bulamam onu.başka bişey almış eşim eczaneden.inşallah iyi gelirPisik fito cok iyi geliyo canm
Bitanecik kizim var 10aylik :)Seninki kaç aylık canım. Kaç çocuğun var
Benimkisi 18 nisanda doğdu. Seninkiyle arasında fazla yok o zamanBitanecik kizim var 10aylik :)
Evet benimde sonunda :)Benimkisi 18 nisanda doğdu. Seninkiyle arasında fazla yok o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?