Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba sevgili takım sakinleri.. bugunku menumuz:
Sabah once 2 bardak su ile birkaç damla limon
2 haslanmis yumurta 1 minicik dilim yagsiz peynir
Ogleyin konserve sardalye yedim ama ııh ilk kez tattım begenmedim.
Ikindi vaktinde yagsiz yogurduma 1 yemek kaşığı goji berry atıp yedim
Akşam haşlanmis göğüs eti vardi sadece baharatlayıp yedim 1 bardak ayran ictim
Sabah yagmurluydu yuruyemedigim icin iş çıkışı yürüyerek geldim 1 saat sürdü yurunebilir bir uzaklık olmasi büyük nimet. Spor ayakkabilarım hep ofiste zaten..
Yogaya basladim evde akrobatik hareketler yapmak icin sabirsizlaniyorum.. hepinize mutlu aksamlar

Evliyim canım temmuzda 15.senemiz dolacak. 3 tanede kızım var.büyük 11.5, ortanca öbür ay10 olcak.en küçüğü de 10 aylık. 34 yaşındayım. Grubun yaşlısı benim bu arada.
30-35 kadinin en guzel yaşlari bence.. hele bir de fitsen, kimse yaşını tahmin edemiyorsa ve kızlarin artık boyuna gelmisse ne guzel nimet.. cok şanslısın

Ahh tatlm cok tsk ederm nasilda tek tek uzunca yazmissin ben geçen sene bir ara yani 1ay 1.5ay kadar 5.takimda yer almstm sonra bi takim skintilardan kaynakli ayrildm simdi de tekrar başlamak istedm çünkü takim insani inanılmaz motive ediyor.harika bir takim kaptanina benziyorsun kendmi cok şanslı hissettim bak simdi
Bn 24 yasindaym ve 80 kiloyum ev hanimiym bir süredir tedavi gördüğümden iyice kilo aldm simdi tedavime ara verdm ve bu sürectede zayiflamak istiyorum nasip olursa.buraninda bana katki saglayacagna eminim. Bende elimden geleni yapar burdaki arkadaslarima motive edici paylasimlarda bulunurum inşallah

Kizzz ne o +lar ?????? 66degilmiydinnnnn

30-35 kadinin en guzel yaşlari bence.. hele bir de fitsen, kimse yaşını tahmin edemiyorsa ve kızlarin artık boyuna gelmisse ne guzel nimet.. cok şanslısın
Kızlar boyuma gelmek üzere canım. Ama ben de hala hamile gibi göbek var.fit olmak kim ben kimmmmm.birşeyler yapmaya çalışıyorum işte. İnşallah bu sefer az kaldi

E
Nerdesiniz canolar @SekerPancari71 Miyav_su esin geldi unuttun buralari :)
marlin18
Evet ya Miyav_su hiç uğramadı bugün. Merak ettim acaba bişey mi oldu.hiç bu kadar boş bırakmazdı buraları. Bende bebiş le uğraşıyorum canım. Poposu pişik olmuş yediği bişey etkiledi galiba.banyo yaptırdım ilaç aldırdım eşime eczaneden .huysuzluk yapıyor çok yoruldum bugün

KahvaltıM , bir minik kase salata , zeytin , peynir , bir avuç badem ceviz , bir dilim ekmek
Ara ;bir avuç fındık fıstık
Aksam , çorba, salata , balık , bir dilim ekmek , iki parça helva
Spor 3 saat yürüdum

Menun guzel canım afiyet olsun :)

Bende benim cadiyla ugrasiorm bi yandannnnnn tam yaramaz yaa iki dk rahat vermiyo

Pisik fito cok iyi geliyo canm

Hoşgeldin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…