Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun kuzuya ay kıyamam şişmanlıktan en nefret ettiğim olay pişik bebişi çok iyi anlıyorum

Biliyorum bana çok kızacaksın benim menüm gece saat 03.00 de eşim geldi onunla dışarda dürümcüye gittik bir tane et dürüm ,ayran ve ay söylemiyeceğim patates kızartması yedim öğlende sucuk ve 2 dilim ekmek ve peynir yedim akşam ise dünden kalma bezelyem vardı ve yogurt yedim ceza var mı birde şuan + olmuşum çocuklardan sporda yapamadım @SekerPancari71 , marlin18 ve @ParteMoralll

Slm kızlar misafirim vardı giremedim bugünkü menüm sabah bir dilim ekmek bir üçgen peynir domates 3 zeytin öğlen diyet bisküvi akşamda bir dilim peynirli pide yoğurtlu brokoli arada 9 lu çay

Gecede yemesi ne güzel oluyor değil mi?

Sen dün benim kekle böreği görmemiştin.hadi bende seninkileri görmeyim. Esin geldi ya kutlama yemeği olmuş diyelim biz ona

Ama yemeyelim arkadasım şimdiye kadar yedik zaten 3 ay yemesek bişi olmaz sonundaki mutluluğu düşünelim yemek yemek anlık mutluluk ama yemeyince zayıflıyınca ömür boyu mutlu olucaz burdaysak kilodan rahatsısızki burda emek veriyoruz

Miyav_su sen bu aralar sporda yapamadın canim ++lar ondandır. Yediklerinden değil. Hep o çocukların suçu .sen mahsumsun
Yarınında bir atlatsam yarın arkadaşın karısının sergisi varmış of hemde kokteyli sonrada yemeğe gidilecekmiş eşimde burada gitmeyelim dedim gidelim diyor of ya zaten çok yorgunum

Doping mi kullanmış bak sen bebişe
Sabah 7.30 gibi uyanıyor. Sonra öğleye kadar uyku yok.öğlen de dışardan dolastiriyorum arabasıyla 2 bazen 3 saat uyuyorum bende yürümüş oluyorum.sonra akşam 9 _10 gibi uyuyor.ben yoruluyorum o yorulmuyor valla.@ParteMoralll senin bebişin demi böyle. Kızlar sizin bebiş ler uyuyor mu yaa.benimki beni çok yoruyor.

Aman allahım Nasıl bir bebiş o Canımallah kolaylık versin dışarda uyumasında senin için çok iyi Sana spor yaptırmış oluyor

Yarınında bir atlatsam yarın arkadaşın karısının sergisi varmış of hemde kokteyli sonrada yemeğe gidilecekmiş eşimde burada gitmeyelim dedim gidelim diyor of ya zaten çok yorgunum
Atlatırsın canım. Haftaya kaldığın yerden devam edersin hem diyeti ne hem sporuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…