- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.681
Yakalicam ben seni bekleama mutsuzum emeklerim bisa gidio sanki...hemen kendimi şişmiş gibi hissediorum..yarindn itibaren veki duzen vericem kendime 14 marta az kaldi 64 olayim bariiii
evet oyle oluo cnm bi duzen getiricem su +latdan bi kurtuluyumdaaYakalicam ben seni bekle
Dengesiz beslendigin icin cabuk aliyosun
yakalaaa tabiiiii sonra kapisirizzzzzYakalicam ben seni bekle
Dengesiz beslendigin icin cabuk aliyosun
Ac kalmissin cnmIyi geceler kızlar.benim bebiş daha uyumadı uğraşıyorum.menümü yazayım.
12.00... 32 dk eliptik+250 twester+150 mekik
13.00... 2 haş.yum.
16.00... 1 bardak ayran 1 dil.kep.ekm.
17.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.00.. 3 bar.3 şek.çay3 kuru kaysı
22.00... Biraz ekmek yoğurt
Ahh nerdeeee daha cookyakalaaa tabiiiii sonra kapisirizzzzz
Ayy evet biraz öyle oldu.akşam geçiştiriyim dedim güya ama kv.gidince devreye çay girdi gitmesem çayda olmazdı.Ac kalmissin cnm
Degillll.. bn tam 7gun yedim ictim ne bulursam yedm tabi mecbur borekler pogcalar dolmalar bide babam cikolata yediriodu kocaman her aksam.. hatta pazartesi kocaman iki tabakmanti yedim.. sonuc evden 76.5 dim eve geldim 77.7 falan ciktimm sonra eve geldim sali carsmba ve bugun gonderdim o artiyida :)ki en son tartildinda 66.0 idim yaniiiiii bugun resmen 68i girdum ama okadr birek corek cikolata pasta yememe 2 kilo cok normal bence :))))))
Olursunn merak etmeeeee cnm66.4 ne guzl bi kilodur yaa p.tesi orda olurum inşALLAH..daha 3 gun var tutarsam veririm hemn onu bennnn :)
Sorma bende +lardayım kafamı taşa değil Kaya'lara vurarım artıkiyi geceler kizlar yarin sizin -lerinizle mutlu olurum artik kafami taşlara vura vuraaa:)
Merak etme e pilates ile giderKızlar benimde son 5-6 kilom kaldı gider onlarda ama asıl korumak bence ve en zoru göbek.doğumdan önce bukadar zayıflasam manken gibi olurdum ama şimdi göbek kabusum oldu.şu son kilolarımı veriyim pilates cdsi alıp hergün yapcam ozaman gider heralde sıkılaşır
Degillll.. bn tam 7gun yedim ictim ne bulursam yedm tabi mecbur borekler pogcalar dolmalar bide babam cikolata yediriodu kocaman her aksam.. hatta pazartesi kocaman iki tabakmanti yedim.. sonuc evden 76.5 dim eve geldim 77.7 falan ciktimm sonra eve geldim sali carsmba ve bugun gonderdim o artiyida :)
Canım resmen aç bırakmışsın kendiniIyi geceler kızlar.benim bebiş daha uyumadı uğraşıyorum.menümü yazayım.
12.00... 32 dk eliptik+250 twester+150 mekik
13.00... 2 haş.yum.
16.00... 1 bardak ayran 1 dil.kep.ekm.
17.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.00.. 3 bar.3 şek.çay3 kuru kaysı
22.00... Biraz ekmek yoğurt
***14. TAKIM 454. ETAP***
Sevtal87(61.8 / / /%)
Sarraf(82.1 / / /%)
Miyav_su( 81.7/ / /%)
Marlin18( 60.9 / / /% )
Moon8187 (66.4 / / /%)
ParteMoralll (76.8/ / /%)1 kez bildirimde bulunmadiği için yüzde 2ye bölündü
Gadriell ( 96.5/ / /%)
14. TAKIM ORTALAMASI:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?