Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Memnun oldum tatlim inşallah burda hem çok güzel arkadaşlik kurup hemde bütün fazlaliklardan kurtulucaz
Peki 5. Takimda ne kadar süre yariştin ve ayrilali ne kaar oldu canim?
Canm gecen kişdı heralde yanlis hatırlamıyorsam taş catlasin 2 ay felan takimdaydm sonra tedaviye baslayacagm icin ciktim takimdan sonrada zaten verdigim kilolari tekrar aldim

ama mutsuzum emeklerim bisa gidio sanki...hemen kendimi şişmiş gibi hissediorum..yarindn itibaren veki duzen vericem kendime 14 marta az kaldi 64 olayim bariiii
Bi başla bi bırak seni çok yoruyor canim bak ne yersen çok az ye misafir varken de ben hep öyle yapiyorum misafir varken sohbete birakiyorum kendimi az yiyorum :)))

Pek bişey yememişsin canim güçsüz düşme

Emin ol gerçekten en zoru korumak az yiyorum kilo iniyor biraz fazlalaştiriryorum kilo çıkıyor evet oturacak ama ne zamannn bende öyle canim göbeğim kalmadi ama doğumdan önce 55 kiloya düşmüştüm ve karnim içine yapışıkdı resmen ama şimdi az da olsa var eşim bi işe başlasa hayırlısıyla bende spora asılicam

Canm gecen kişdı heralde yanlis hatırlamıyorsam taş catlasin 2 ay felan takimdaydm sonra tedaviye baslayacagm icin ciktim takimdan sonrada zaten verdigim kilolari tekrar aldim
Geçmiş olsun tatlim ben senin geçmişe bi bakayim belli süre dolmadan başka takimda yarışılmıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…