- 10 Aralık 2012
- 170
- 73
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.661
Teşekkür ettim efendim inşallah olur ya çok inanarak başlamadım ama gün geçtikçe oturacak duzenimAfiyet olsun canim çok güzel menün yürüyüş de harika olmuş
Memnun oldum tatlim inşallah burda hem çok güzel arkadaşlik kurup hemde bütün fazlaliklardan kurtulucazAhh tatlm cok tsk ederm nasilda tek tek uzunca yazmissin ben geçen sene bir ara yani 1ay 1.5ay kadar 5.takimda yer almstm sonra bi takim skintilardan kaynakli ayrildm simdi de tekrar başlamak istedm çünkü takim insani inanılmaz motive ediyor.harika bir takim kaptanina benziyorsun kendmi cok şanslı hissettim bak simdi
Bn 24 yasindaym ve 80 kiloyum ev hanimiym bir süredir tedavi gördüğümden iyice kilo aldm simdi tedavime ara verdm ve bu sürectede zayiflamak istiyorum nasip olursa.buraninda bana katki saglayacagna eminim. Bende elimden geleni yapar burdaki arkadaslarima motive edici paylasimlarda bulunurum inşallah
Cano gezmelerdeydim
Hemde perşembe günüBiliyorum bana çok kızacaksın benim menümgece saat 03.00 de eşim geldi onunla dışarda dürümcüye gittik bir tane et dürüm ,ayran ve ay söylemiyeceğim patates kızartması yedim öğlende sucuk ve 2 dilim ekmek ve peynir yedim akşam ise dünden kalma bezelyem vardı ve yogurt yedim ceza var mı birde şuan + olmuşum çocuklardan sporda yapamadım SekerPancarii ,@marlin18 ve @ParteMoralll
Hoşgeldin canim gözlerim seni aradiSlm kızlar misafirim vardı giremedim bugünkü menüm sabah bir dilim ekmek bir üçgen peynir domates 3 zeytin öğlen diyet bisküvi akşamda bir dilim peynirli pide yoğurtlu brokoli arada 9 lu çay
Benim kizim 3 buçuk yaşında 8 de kalkiyor öğle 2 gibi uyyup 3 buçuk 4 de kalkiyor geri saat 8 buçuk 9 da yatiyorSabah 7.30 gibi uyanıyor. Sonra öğleye kadar uyku yok.öğlen de dışardan dolastiriyorum arabasıyla 2 bazen 3 saat uyuyorum bende yürümüş oluyorum.sonra akşam 9 _10 gibi uyuyor.ben yoruluyorum o yorulmuyor valla.@ParteMoralll senin bebişin demi böyle. Kızlar sizin bebiş ler uyuyor mu yaa.benimki beni çok yoruyor.
Ayyy Allah sabir versin size kisslaaarrBenmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumazbu anasina cekmisss dopingli cocuk uyku sevmiyo hicccc :) oglen bile 20dk zor uyuyo.. erkenden kalkarr kurallari boyle
Tşkler canımAfiyet olsun Canım
Evet canım zor oldu ama idare ettim artık iyi geceler canım görüşmek üzereHoşgeldin canim gözlerim seni aradiafiyet olsun misafir olmasina rağmen dengeli yemişsin
Simdi daha bebisler cnm uyuttum 11de... 9da faln yatarsa gece kalkiyo.. o saat geriye ceklcekk zamanla.. :)Ayyy Allah sabir versin size kisslaaarrben küçüklükten alıştırdim 8 de en geç 8 buçukda yatağa gidilmek zorunda uykusu olmasa bile zorla uyutuyorum
ye bnmkide yeni uyudu anane bizde diye bi şımarik oldu odasina gidince akli salonda kalio kafasi hep o tarafta gitur beni dio resmen canimi okudu 12de yatti ya 8.5 aylik bebek 12 de yatar mi...Simdi daha bebisler cnm uyuttum 11de... 9da faln yatarsa gece kalkiyo.. o saat geriye ceklcekk zamanla.. :)
Ooo dengelimiu ben pide yesem neler dersinnnnn seni seniiHoşgeldin canim gözlerim seni aradiafiyet olsun misafir olmasina rağmen dengeli yemişsin
Valla oyle cnm babasina simariyo benimkide... Kucukkler daha uyku egitimleri bile yeni oturuo kimi cock gece bile uyumuyo sukur.. gece gunduzu ayirt ediyolar hic olmazsa.. smdi biraz daha buyudukce hersey oturcak yerineye bnmkide yeni uyudu anane bizde diye bi şımarik oldu odasina gidince akli salonda kalio kafasi hep o tarafta gitur beni dio resmen canimi okudu 12de yatti ya 8.5 aylik bebek 12 de yatar mi...
Nolcaaaak senin bu kacamaklarSinirrrr oluorummm sinirrr
oyle tabii canm cok sukur..bizimkide normalde en gec 22.30 da uyur ama 2 gundr boyle..bende caydi kahveydi meyveydi mutfagi toplaydi derkn ilgilenemedim uykusuda kacti biraz..neyse hafta sonu geldi zaten..ay bu hafta nasl bi haftaydi ya doku dolu misafir misafir ustune bukadarina bunyem hic aliskin degil..ama bugun anneme lahmacn soykedim ayotr soylemesi hic yemedim ama aksam firinda tavuk ve birzda bulgr pilavi yedim 6-7 kasik kadarValla oyle cnm babasina simariyo benimkide... Kucukkler daha uyku egitimleri bile yeni oturuo kimi cock gece bile uyumuyo sukur.. gece gunduzu ayirt ediyolar hic olmazsa.. smdi biraz daha buyudukce hersey oturcak yerine
kizz ben pek yapmamm kiii ama iste bu hafta gelen giden okunca bende yapinca yedim napimm tutamadim kendimiiNolcaaaak senin bu kacamaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?