Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Memnun oldum tatlim inşallah burda hem çok güzel arkadaşlik kurup hemde bütün fazlaliklardan kurtulucaz
Peki 5. Takimda ne kadar süre yariştin ve ayrilali ne kaar oldu canim?

Hemde perşembe günü bari gece dürüm yedin sabahi ve akşami çok daha hafif atlatsaydin miyavim hiç olmadi bu cumaya bir kala hiiiç

Slm kızlar misafirim vardı giremedim bugünkü menüm sabah bir dilim ekmek bir üçgen peynir domates 3 zeytin öğlen diyet bisküvi akşamda bir dilim peynirli pide yoğurtlu brokoli arada 9 lu çay
Hoşgeldin canim gözlerim seni aradi afiyet olsun misafir olmasina rağmen dengeli yemişsin

Benim kizim 3 buçuk yaşında 8 de kalkiyor öğle 2 gibi uyyup 3 buçuk 4 de kalkiyor geri saat 8 buçuk 9 da yatiyor hele öğlen uykuya yatmazsa akşam saat 7 de bayiliyor Allah sana kolaylik versin canimm bebis uykuyu sevmiyor heralde yani tabi benimki de biraz huysuzluk yapiyor ama sonunda uyyor

Benmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumaz bu anasina cekmisss dopingli cocuk uyku sevmiyo hicccc :) oglen bile 20dk zor uyuyo.. erkenden kalkarr kurallari boyle
Ayyy Allah sabir versin size kisslaaarr ben küçüklükten alıştırdim 8 de en geç 8 buçukda yatağa gidilmek zorunda uykusu olmasa bile zorla uyutuyorum

kizlarr yarin bittim ben mahvoldum...bidaha uzun sure misafir falan agirlamicam gecen seferde aynen boyle olmustuuuu..40 tir aynisini soyluorum p.tesi sil bastannnnnnnnnnnnnnnn..ya bi hafta en az 1 kilo demekti bnm icin 65 olabilirismmm..neyse bunlar yeni geldigi icin hemen giderler umarim.

Ayyy Allah sabir versin size kisslaaarr ben küçüklükten alıştırdim 8 de en geç 8 buçukda yatağa gidilmek zorunda uykusu olmasa bile zorla uyutuyorum
Simdi daha bebisler cnm uyuttum 11de... 9da faln yatarsa gece kalkiyo.. o saat geriye ceklcekk zamanla.. :)

Simdi daha bebisler cnm uyuttum 11de... 9da faln yatarsa gece kalkiyo.. o saat geriye ceklcekk zamanla.. :)
ye bnmkide yeni uyudu anane bizde diye bi şımarik oldu odasina gidince akli salonda kalio kafasi hep o tarafta gitur beni dio resmen canimi okudu 12de yatti ya 8.5 aylik bebek 12 de yatar mi...

ye bnmkide yeni uyudu anane bizde diye bi şımarik oldu odasina gidince akli salonda kalio kafasi hep o tarafta gitur beni dio resmen canimi okudu 12de yatti ya 8.5 aylik bebek 12 de yatar mi...
Valla oyle cnm babasina simariyo benimkide... Kucukkler daha uyku egitimleri bile yeni oturuo kimi cock gece bile uyumuyo sukur.. gece gunduzu ayirt ediyolar hic olmazsa.. smdi biraz daha buyudukce hersey oturcak yerine

kizlar oluorum uykusuzluktan y
Valla oyle cnm babasina simariyo benimkide... Kucukkler daha uyku egitimleri bile yeni oturuo kimi cock gece bile uyumuyo sukur.. gece gunduzu ayirt ediyolar hic olmazsa.. smdi biraz daha buyudukce hersey oturcak yerine
oyle tabii canm cok sukur..bizimkide normalde en gec 22.30 da uyur ama 2 gundr boyle..bende caydi kahveydi meyveydi mutfagi toplaydi derkn ilgilenemedim uykusuda kacti biraz..neyse hafta sonu geldi zaten..ay bu hafta nasl bi haftaydi ya doku dolu misafir misafir ustune bukadarina bunyem hic aliskin degil..ama bugun anneme lahmacn soykedim ayotr soylemesi hic yemedim ama aksam firinda tavuk ve birzda bulgr pilavi yedim 6-7 kasik kadar

ama mutsuzum emeklerim bisa gidio sanki...hemen kendimi şişmiş gibi hissediorum..yarindn itibaren veki duzen vericem kendime 14 marta az kaldi 64 olayim bariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…