- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.641
Neeeeeeeeeeeeeeee naptiiiiiinnnnnnnBiliyorum bana çok kızacaksın benim menümgece saat 03.00 de eşim geldi onunla dışarda dürümcüye gittik bir tane et dürüm ,ayran ve ay söylemiyeceğim patates kızartması yedim öğlende sucuk ve 2 dilim ekmek ve peynir yedim akşam ise dünden kalma bezelyem vardı ve yogurt yedim ceza var mı birde şuan + olmuşum çocuklardan sporda yapamadım SekerPancarii , marlin18 ve @ParteMoralll
Benmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumazSabah 7.30 gibi uyanıyor. Sonra öğleye kadar uyku yok.öğlen de dışardan dolastiriyorum arabasıyla 2 bazen 3 saat uyuyorum bende yürümüş oluyorum.sonra akşam 9 _10 gibi uyuyor.ben yoruluyorum o yorulmuyor valla.@ParteMoralll senin bebişin demi böyle. Kızlar sizin bebiş ler uyuyor mu yaa.benimki beni çok yoruyor.
Evet bende yürümüş oluyorum .valla yağmur çamur demiyoruz .bugün kar yağıyor du ona rağmen 3 saat yürüdum yoksa evde uyumuyor.Aman allahım Nasıl bir bebiş o Canımallah kolaylık versin dışarda uyumasında senin için çok iyi Sana spor yaptırmış oluyor
Evet haftaya kaldığım yerden devam artık eşim yarın gece gidiyor çocuklarda yarın gidiyor oh be eski durumuma dönmek istiyorumAtlatırsın canım. Haftaya kaldığın yerden devam edersin hem diyeti ne hem sporuna..
Senin bebiş Rambo kanı filan taşıyor olmasınEvet bende yürümüş oluyorum .valla yağmur çamur demiyoruz .bugün kar yağıyor du ona rağmen 3 saat yürüdum yoksa evde uyumuyor.
Evet ben yaptım çok pişmanım inan ben bile kendime inanamıyorumNeeeeeeeeeeeeeeee naptiiiiiinnnnnnn
Benmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumazbu anasina cekmisss dopingli cocuk uyku sevmiyo hicccc :) oglen bile 20dk zor uyuyo.. erkenden kalkarr kurallari boyle
Benimkide evde olunca oglen en fazla yarım saat uyur . sonra bütün gun huysuzluk ediyo.dışarda uyutuyorum bende artik.2 bazen 3 saat uyuyorum temiz havada.Benmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumazbu anasina cekmisss dopingli cocuk uyku sevmiyo hicccc :) oglen bile 20dk zor uyuyo.. erkenden kalkarr kurallari boyle
Kınamıyorum Nasıl çocuk bunlar bana gelen çocuklarda öyle sabah 6 gece 1 de yatıyorlarBenimkide evde olunca oglen en fazla yarım saat uyur . sonra bütün gun huysuzluk ediyo.dışarda uyutuyorum bende artik.2 bazen 3 saat uyuyorum temiz havada.
Kizzzz ben de sadece benimki böyle sanıyodum bak seninkide aynıymış
Hastanede karışmış olmasın sakınSenin bebiş Rambo kanı filan taşıyor olmasın
Kınama canım sakın. Allah korusun başına gelir sonra.Kınamıyorum Nasıl çocuk bunlar bana gelen çocuklarda öyle sabah 6 gece 1 de yatıyorlar
Aslında bende öyleyim mesala bugün sabah 5 de yattım sabah 7.30 uyandım çocuklar 10 da geldi halen daha ayaktayım benim kocamda öyle yastığa yattım mı giderHastanede karışmış olmasın sakın.gerçi bende uyuyamam fazla.babamıza çekmemiş hiç. kafasını yastığa koyduğu an uyur maşallah
Arkadaşım kınamış şuan başındalar Allah korusunKınama canım sakın. Allah korusun başına gelir sonra.
Erkenden mi öyle olsun iyi geceler canımİyi geceler kızlar. Benim kız uyudu.bende yatıyorum.yarın hepimiz bol eksilerr görürüz insaAllah,
Neeeediyim ben sana simdi :) ama esinde gelmisss durum fenaaymis ama ya tuuuuuEvet ben yaptım çok pişmanım inan ben bile kendime inanamıyorumburaya yazmakta karasız kalmıştım sadece kaçamak diyecektim açıklayayım da pişman olayım dedim
Yokyok benim kizda fenaa anne anneee ayrilmiyo dibimdenn bugun esime yemegi zor yaptim olsun napalim :)Benimkide evde olunca oglen en fazla yarım saat uyur . sonra bütün gun huysuzluk ediyo.dışarda uyutuyorum bende artik.2 bazen 3 saat uyuyorum temiz havada.
Kizzzz ben de sadece benimki böyle sanıyodum bak seninkide aynıymış
Afiyet olsun canim çok güzel menün yürüyüş de harika olmuşMerhaba sevgili takım sakinleri.. bugunku menumuz:
Sabah once 2 bardak su ile birkaç damla limon
2 haslanmis yumurta 1 minicik dilim yagsiz peynir
Ogleyin konserve sardalye yedim ama ııh ilk kez tattım begenmedim.
Ikindi vaktinde yagsiz yogurduma 1 yemek kaşığı goji berry atıp yedim
Akşam haşlanmis göğüs eti vardi sadece baharatlayıp yedim 1 bardak ayran ictim
Sabah yagmurluydu yuruyemedigim icin iş çıkışı yürüyerek geldim 1 saat sürdü yurunebilir bir uzaklık olmasi büyük nimet. Spor ayakkabilarım hep ofiste zaten..
Yogaya basladim evde akrobatik hareketler yapmak icin sabirsizlaniyorum.. hepinize mutlu aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?