Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neeeeeeeeeeeeeeee naptiiiiiinnnnnnn

Benmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumaz bu anasina cekmisss dopingli cocuk uyku sevmiyo hicccc :) oglen bile 20dk zor uyuyo.. erkenden kalkarr kurallari boyle

Aman allahım Nasıl bir bebiş o Canımallah kolaylık versin dışarda uyumasında senin için çok iyi Sana spor yaptırmış oluyor
Evet bende yürümüş oluyorum .valla yağmur çamur demiyoruz .bugün kar yağıyor du ona rağmen 3 saat yürüdum yoksa evde uyumuyor.

Benmkide halaaaa duruoo anniiieee diye mizildiyoooo.. benim kiz daha uyumaz bu anasina cekmisss dopingli cocuk uyku sevmiyo hicccc :) oglen bile 20dk zor uyuyo.. erkenden kalkarr kurallari boyle
Benimkide evde olunca oglen en fazla yarım saat uyur . sonra bütün gun huysuzluk ediyo.dışarda uyutuyorum bende artik.2 bazen 3 saat uyuyorum temiz havada.
Kizzzz ben de sadece benimki böyle sanıyodum bak seninkide aynıymış

Kınamıyorum Nasıl çocuk bunlar bana gelen çocuklarda öyle sabah 6 gece 1 de yatıyorlar

Hastanede karışmış olmasın sakın .gerçi bende uyuyamam fazla.babamıza çekmemiş hiç. kafasını yastığa koyduğu an uyur maşallah
Aslında bende öyleyim mesala bugün sabah 5 de yattım sabah 7.30 uyandım çocuklar 10 da geldi halen daha ayaktayım benim kocamda öyle yastığa yattım mı gider ben pireliyim

***14. TAKIM 454. ETAP***
Sevtal87(61.8 / / /%)
Sarraf(82.1 / / /%)
Miyav_su( 81.7/ / /%)
Marlin18( 60.9 / / /% )

Moon8187 (66.4 / / /%)
ParteMoralll (76.8/ / /%)1 kez bildirimde bulunmadiği için yüzde 2ye bölündü
Gadriell ( 96.5/ / /%)

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Yokyok benim kizda fenaa anne anneee ayrilmiyo dibimdenn bugun esime yemegi zor yaptim olsun napalim :)

Afiyet olsun canim çok güzel menün yürüyüş de harika olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…