- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.801
Ben ekledım canım seni sen keyfine bak :) eşinde gelmiş ilgilen onunlaİnşallah Canım yazamadım eşim burda ve çocuklarda var bugün son günleri kızdı kusura bakma listeye ekleyemedim
moon8187, post: 45353984, member: 351865"]***14. TAKIM 454. ETAP***
Sevtal87(61.8 /58.8 / 3 /%4.85)
Sarraf(82.1 / / /%)
Miyav_su( 81.7/ / /%)
Marlin18( 60.9 /60.1 /0.8 /%1.31 )
Moon8187 (66.4 /67.6 / -1.2/-0.55%)
ParteMoralll (76.8/ / /%)1 kez bildirimde bulunmadiği için yüzde 2ye bölündü
Gadriell ( 96.5/94.9 / 1.6/%1.66)
14. TAKIM ORTALAMASI:%
SekerPancarii canm ortalamam yanlismi oldu ne..
Ayyy canimm benimmmSekerPancarii selinimm liste hazır :) kontrol et bi canjm paylaşalım sonra
Tşk.ederim canım inş.bidaha çıkmam 6'lı rakamlara.58.8 mii ayyy çok Sevindimm çookkkk tebrikleer canim inşallah birdaha hiç 6li rakamlari görmezsin
Rica ederimmm canjmAyyy canimm benimmmellerine sağlık kaptanim
Bence motiven düşmesin yükselsin neden 6larda değilsin neden olmayasinAy motivem dustu ben neden 6larda degilim
Canım moralini bozma sakın kimse hemen vermedi kilosunu vermiyoda zamanla.aynen devam et olacaksın.Ay motivem dustu ben neden 6larda degilim
Ne bilim insan sabirsizlanio bi ara 7lere sabirsizlanirdim simdi yariladimBence motiven düşmesin yükselsin neden 6larda değilsin neden olmayasin
Çok güzel ilerliyorsun tatlım hiç moralini bozmaNe bilim insan sabirsizlanio bi ara 7lere sabirsizlanirdim simdi yariladim
Yok cnm estagfirullahEvliyim canım temmuzda 15.senemiz dolacak. 3 tanede kızım var.büyük 11.5, ortanca öbür ay10 olcak.en küçüğü de 10 aylık. 34 yaşındayım. Grubun yaşlısı benim bu arada.
Sabir sabirrrr cnmmÇok güzel ilerliyorsun tatlım hiç moralini bozma6lara az kaldı sabret
Evet canm bazen oluyo oyle bende istiyormmmm 6lari cok oldu gormeyeliiii ne biliyimmm hic olmucak gibi ama olcak biliyormmmmmmmmmbengiisuu canm tesekkur ederimmm..
marlin18 canimmm harikasin yaaaaa tebrik ederim..
@ParteMoralll canim 75i gordun ya bende cok mutlu olmustum 75i gorunce ama simdi 65i gormez oldum:)))pes etmk yok olucakk..ocakta 87dim diosunn daha ne olsun ben taaa eylulde 80dim:)))
SekerPancarii canm haklisin cok ciddi yaptigim icin girunce saldirasm geliyor bazn..ama yinede okdr yememe 1 haftada 1.2 kg cok iyi bence..tabi ieske olmasaydi ama olsun bu hafta gidick hepsi inşALLAH
Gorursun ne kalmiss ki merk etme canm..@ParteMoralll ben de oyle bir sabırsızlıkla bekliyorum ki şu 69.9 u.. son 2 kilo ama inşallah bozmam diyeti de veririm.. senin başarın ortada. Darısı bana
Verdikce motiven articak ben onceden kg verdm ama hayatimin ilk ciddi diyeti diyebilirim bukdar zamanda hic bukadar vermemistim. Ama hayatimda 8leride gormemistim..@ParteMoralll ben de oyle bir sabırsızlıkla bekliyorum ki şu 69.9 u.. son 2 kilo ama inşallah bozmam diyeti de veririm.. senin başarın ortada. Darısı bana
Ohh ayaklarına sağlik tatlimmSelam kizlar kimler buralarda bakim 50 dakikalik yürüyüşümu yaptim geldim pek bi yoruldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?