- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.821
Yok canm tanismamistk ohh prensesini Allahm sana bağışlasın inşallahOhh ayaklarına sağlik tatlimmtanıştık mı seninle canim bende 21 yaşındayim evliyim 3 buçuk yaşında prensesim var ev hanimiyim 165 boyunda 53 kiloyum
İnşallah Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder size ve tüm isteyenlere canımYok canm tanismamistk ohh prensesini Allahm sana bağışlasın inşallah
Bende 24 yasindaym 2.5 senelik evliym henüz çocuğum yok insallah Rabbm nasip ederde bizde bi evlat sahibi oluruz
Bende ev hanimiyim suan icin çalışmıyorum ama calismayi istiyorum çünkü çok sıkıldm artik evde bi basima
Bende 1.58 boyundaym ve malesf kilom belli 80.9
Sen ilk takimlara katilmadan kac kiloydun suan boyuna oranla kilon müthiş cok zayiflardansin sende oh ne güzel
Sagol Canım teşekkürlerBen ekledım canım seni sen keyfine bak :) eşinde gelmiş ilgilen onunla
Afiyet olsun canımEneeeeeee ben menumu yazmayi nasil unuttummmmmmmm
Sabah: iki haslanmis yumurta ,dunden kalan tavuk domates biberli sotemden,peynir cay
Aksam: balik ve zero :) uc kucuk yulaf gozlememmmden yedim
ve suuuuu
Gun bittii allaha sukur doyduk :)
Sagol kuzumm :) bol eksi olsun hihiAfiyet olsun canım
Tamam canim netin gelince boll boll uğrarsinArkadaşlar benim internet paketim bitmiş 1 hafta uğrayamıcam.
Kaptancım ben paketim yenilenene kadar sadece cuma bil.yapsam olurmu
Afiyet olsun tatlişEneeeeeee ben menumu yazmayi nasil unuttummmmmmmm
Sabah: iki haslanmis yumurta ,dunden kalan tavuk domates biberli sotemden,peynir cay
Aksam: balik ve zero :) uc kucuk yulaf gozlememmmden yedim
ve suuuuu
Gun bittii allaha sukur doyduk :)
Hiç boşlarmıyım canım zaten benim yemek şeklim oldu diyet değil.yine vifi olan yere gidincede uğrarım mutlaka.Tamam canim netin gelince boll boll uğrarsinbak 5li rakamlari gördün buraya uğramayinca diyeti boşlama
Gecmiş olsun canım daha yaşı küçük düzelir inş hayırlısıylaDün kızımı endokrine götürdüm..malesef kolestrol ve açlık sınırı yüksek çıktı.sınırı baya bi geçmiş 15 kilo fazlalığı var dedi moralim fena bozuldu...
Pazartesi diyetisyene götürecem üç ayda kilo veremezse ilaç başlarız dedi...offf daha 9,5 yaşında inşallah kolay geçer diyet süresi..ileride benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum..Artık kızımla birlikte diyetteyiz...
İnşallah canım..hoşgeldin bu arada..Gecmiş olsun canım daha yaşı küçük düzelir inş hayırlısıyla
Canim cocuklarda çok cabuk düzeliyor endokrin bozukluklar.. iyi ki erken farkettiniz. Diyet listesi alınca hem saglikli beslenmeyi erken yaşta daha iyi ogrenecek hem de hasta olma riskini azaltacakDün kızımı endokrine götürdüm..malesef kolestrol ve açlık sınırı yüksek çıktı.sınırı baya bi geçmiş 15 kilo fazlalığı var dedi moralim fena bozuldu...
Pazartesi diyetisyene götürecem üç ayda kilo veremezse ilaç başlarız dedi...offf daha 9,5 yaşında inşallah kolay geçer diyet süresi..ileride benim yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum..Artık kızımla birlikte diyetteyiz...
Geçmiş olsun canim yavruya. Allahım tez zamanda şifasını versin.Dün kızımı endokrine götürdüm..malesef kolestrol ve açlık sınırı yüksek çıktı.sınırı baya bi geçmiş 15 kilo fazlalığı var dedi moralim fena bozuldu...
Canimm benimmHiç boşlarmıyım canım zaten benim yemek şeklim oldu diyet değil.yine vifi olan yere gidincede uğrarım mutlaka.
Herkesi öpüyorum kocaman öpüyorum arkadaşlarım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?