- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.901
Bende pko var canm zaten pko basli basina insülin direnciyle alakali.bende 24 yasindaym 2.5 senelik evliyiz ilk sene düsünmedik 1.5 senedir de deniyoruz ama olmuyor malesf.sıkıntı hem bende hemde esimde var Allahm inşallah nasip eder bizede hayirli evlatlar ne diyelm
pko evet insülin ile aynı kilo veremyi zorlaştıryor doktor sana verdi mi glifor onu düzenli kullanırsan faydası oluyor canım önce sağlık rabbimden imkanın varsa spor salonuna yazıl çok iyi gelir sanaAynen canm kafa dagiticak seylerle mesgulüm artiik suan icin çocuk olayina ara verdigimi önceliğimin kilo vermek oldugunu asiladm kendime
Yaparim valla kork benden hihihookesin senin cadıyı da kucagıma verir gidersin sen kocanla
Yok canm vermedi zaten biz pkolular doktora gider gitmez kilo ver lafini duyuyorz ama hic bu hastalar nasil verecek diye düşünmüyorlar simdi diyetisyene gitmeye basladim bakalm insallah etkisini görürümpko evet insülin ile aynı kilo veremyi zorlaştıryor doktor sana verdi mi glifor onu düzenli kullanırsan faydası oluyor canım önce sağlık rabbimden imkanın varsa spor salonuna yazıl çok iyi gelir sana
canım bende insülin direnci için gittim pek fayda göremedim inşallah sen faydasını görürsün canım evet dokorlara göre herşey çok basit zaten...Yok canm vermedi zaten biz pkolular doktora gider gitmez kilo ver lafini duyuyorz ama hic bu hastalar nasil verecek diye düşünmüyorlar simdi diyetisyene gitmeye basladim bakalm insallah etkisini görürüm
yok anam sen gelme zaten 2 hafta 2 cocuk beni mahvettiYaparim valla kork benden hihihoo
Yaaa diyetisyene mi gitmistin de fayda görmedincanım bende insülin direnci için gittim pek fayda göremedim inşallah sen faydasını görürsün canım evet dokorlara göre herşey çok basit zaten...
evet hemde 2 sene sonra karatay ile tanıştım belki sen faydasını görürsün hemen karamsar olma bu insanın vücudu ve beslenme alışkanlıkları ile alakalı ben tamamen değiştirdim düşük glisemik indeksli gıda bol yürüyüş ve spor yapıyorum bence bir dene diyetisyeni herşey beyinde bitiyor bunu unutma kimsenin elinde sihirli değnek yok tatlımYaaa diyetisyene mi gitmistin de fayda görmedin
Diyetisyende haftanın 4 günü 40 dk lik yürüyüş verdi yapiyorum canm simdilik inşallah faydasinida görürümesmerm91 canım yürüyüş yap birde düşük glisemik indeksli beslenmeye çalış....
Aynen hersey insan beyninde bitiyor ben yapabilecegme inanıyorum.diyette olarak görmüyorum kendimi istesem yerim sonuçta kimse agzimi baglamadi ama ben istemedigim icin yemiyorum diyorm hep kendi kendime.zorda olsa basaracagim insallah ve ben inanıyorum burdaki herkes ayni başarıyı elde edecek.çünkü buraya katilmak bile bi adim.bu adimi attigimiza göre hepimiz cok istiyoruz demektir.ve bir insaninda isteyipde yapamayacagi sey yokturevet hemde 2 sene sonra karatay ile tanıştım belki sen faydasını görürsün hemen karamsar olma bu insanın vücudu ve beslenme alışkanlıkları ile alakalı ben tamamen değiştirdim düşük glisemik indeksli gıda bol yürüyüş ve spor yapıyorum bence bir dene diyetisyeni herşey beyinde bitiyor bunu unutma kimsenin elinde sihirli değnek yok tatlım
Ne kadarda az sey yemissinkızlar bugün ki menüm ögle dogru yaptım kahvaltımı 1 muz 1 portakal ve 1 kase yayla çorbası akşam yemeği olarak da haşlanmış patates yanında sarımsaklı yogurt
evet mutlaka yap haftanın 1 günü dinlen olur mu yoksa usanır bırakırsın her gün yürümekDiyetisyende haftanın 4 günü 40 dk lik yürüyüş verdi yapiyorum canm simdilik inşallah faydasinida görürüm
evet bana sormuştun moralim bozuk canım pek birşey istemedi normalde bende karşıyım az yemeye ben 1 senede verdim bu kiloyuNe kadarda az sey yemissinya ben sana mi sormustum hatırlamıyorum da bu 16 kiloyu ne kadar süreçte verdin
afiyet olsun canımSelam kızlar..menüm...
Sabah: bir haşlanmış yumurta, kk köy peyniri, domates, salatalık, beş zeytin..
Akşam: bir tabak nohut, bir kase yoğurt, marul salatası..
Aynen hersey insan beyninde bitiyor ben yapabilecegme inanıyorum.diyette olarak görmüyorum kendimi istesem yerim sonuçta kimse agzimi baglamadi ama ben istemedigim icin yemiyorum diyorm hep kendi kendime.zorda olsa basaracagim insallah ve ben inanıyorum burdaki herkes ayni başarıyı elde edecek.çünkü buraya katilmak bile bi adim.bu adimi attigimiza göre hepimiz cok istiyoruz demektir.ve bir insaninda isteyipde yapamayacagi sey yoktur
Canım nasılsın..epeydir gelemedim buralara..afiyet olsun canım
sagol canım iyim sen nasılsın iyi misin biraz daha misafirler gidince rahatlamışsındır değil mi ?Canım nasılsın..epeydir gelemedim buralara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?